Life&style

Preslatka uskrsna dekoracija: Raznovrsne biljke u jajima oduševit će sve tvoje goste

  • Uskrsnih i proljetnih ukrasa nikad dosta, a ovi će ti osim uljepšavanja dekora, biti i korisni!
  • Izgledaju poput velikih keramičkih jaja, no kad ih otvoriš, pronaći ćeš sjemenke za uzgoj pravih malih biljaka
  • Ako ćeš pravilno brinuti o njima, u svojoj neobičnoj “ljusci” mogu narasti mirisni bosiljak i lavanda ili pak mali kaktus!

Proljetna i uskršnja dekoracija nešto je što nas svake godine veseli kad stigne proljeće i blagdan Uskrsa. Šareni zečići, pisanice i raznobojno cvijeće samo su neki od ukrasa koje uvijek koristimo.

 | Autor: Firebox Firebox Egglings

No, uskršnji ukrasi svake godine postaju sve inovativniji, a mi smo naišle na jedan posebno zanimljiv!

Egglings su uskršnji i proljetni ukrasi koji isprva izgledaju poput velikih keramičkih jaja, no kad ih otvoriš na vrhu, pronaći ćeš sve što ti je potrebno za uzgoj vlastitih začina i biljaka.

Možda vas zanima Uskršnji kolači za svaki stol: 13 prijedloga za najslađe uskrsne blagdane! Rubrika Life&style Life&style

Unutar te “ljuske” od jajeta nalaze se sjemenke u zemlji kojima samo trebaš dodati vode i postaviti ih uz njihovu posudivcu od terakote na mjesto s dovoljno svjetla.

Zatim gledaj kako tvoja mala biljčica raste, a nakon nekoliko mjeseci možeš ju jednostavno presaditi u veću posudu ili vani u svoj vrt!

 | Autor: Firebox Firebox Egglings

Vrste biljaka koje će “rasti iz jajeta” ima nekoliko pa tako možeš birati hoćeš li uzgajati bosiljak, lavandu, divlju jagodu ili pak kaktuse. U paketiću ćeš dobiti i ekstra sjemenke! Otvori svoje Egglings i unutar njih otkrij mali vrt spreman za uzgoj!

 | Autor: Firebox Firebox Egglings

Cijena ovih preslatkih biljnih ukrasa savršenih za uskršnji dekor je 10 funti, odnosno 90 kuna, a možeš ih naručiti na firebox.com

Uskršnji kostimi i igračke za psa Možda vas zanima S ovim slatkim dodacima tvoj pas će biti savršeno uređen za uskršnje blagdane Rubrika Life&style Life&style
 
Photo: Firebox

Komentari 0