Life&style
Serija Beef

Ushićeni smo! Višestruko nagrađivana serija 'Beef', dobiva nastavak, a nova glumačka ekipa je impresivna

  • Serija 'Beef' (ili 'Zavada' u hrvatskom prijevodu), u kojoj glume Ali Wong i Steven Yuen, premijerno je prikazana na Netflixu prošle godine, a publika i kritika su je odmah prihvatili te je osvojila brojne nagrade
  • Ali, kreator serije Lee Sung Jin ima viziju da se serija nastavi - samo ne na način na koji si to možda očekivala
  • Glumačka postava je potpuno nova, puna je zvjezdanih imena, a evo što još sve znamo o drugoj sezoni serije 'Beef' 

U prvoj sezoni serije 'Beef' ('Zavada') glumili su Ali Wong i Steven Yuen kao dvoje ljudi uključenih u beznačajan prometni incident na cesti koji brzo eskalira u neviđenu svađu, osvetnički pohod i mržnju dvoje aktera da će potpuno poremetiti njihove živote. Serija je debitirala s pohvalama kritike 2023. godine, a osvojila je osam nagrada Emmy, uključujući nagradu za najbolju limitiranu ili antologijsku seriju.

 | Autor: Netflix Netflix

Dugo se šuškalo da se sprema druga sezona serije, ali tek je sada službeno potvrđena. Sinopsis za novu sezonu glasi: „Mladi par svjedoči alarmantnoj svađi između njihovog šefa i njegove žene, koja pokreće šahovske poteze u elitističkom svijetu ladanjskog kluba i njegovog korejskog vlasnika milijardera."

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix, serija Beef

Također je poznata i glumačka postava Oscar Isaac, Carey Mulligan, Charles Melton i Cailee Spaeny nastupit će u glavnim ulogama.

Sezona će se sastojati od osam epizoda od 30 minuta. Lee Sung Jin vraća se kao kreator, showrunner i izvršni producent. Steven Yeun, Ali Wong i Jake Schreier su izvršni producenti. 

Izvrsna glumačka postava 2. sezone serije 'Beef' 

Posljednja TV uloga Oscara Isaaca bila je glavna uloga u seriji 'Moon Knight', dok je također glumio u serijama poput 'Prizori iz bračnog života' s Jessicom Chastain i miniseriji 'Pokaži mi junaka'. Isaac je dobio nagradu Emmy za svoj rad u navedenim serijama. Također je poznat po svojim ulogama u filmovima poput nove trilogije 'Ratova zvijezda', u prvom dijelu 'Dine' Denisa Villeneuvea i 'Ex Machina'. On i Carrey Mulligan glumili su zajedno u filmu braće Cohen 'Inside Llewyn Davis'.

Carrey Mulligan je tri puta nominirana za Oscara - jednom za film 'Maestro', drugi puta za 'Djevojka koja obećava' i onda za 'Sve o jednoj djevojci', a sve su nominacije bile za kategoriju „najbolja glumica“. Dobila je nominacije za Zlatni globus za ta tri filma te jednu za svoj rad u filmu 'Ona je rekla'. Glumila je i u filmovima 'Ponos i predrasude' i 'Nikad ne puštaj'. Također je glumila u serijama poput Netflixove serije 'Collateral' kao i u britanskoj dramskoj seriji 'Bleak House'.

Justine Lupe Možda vas zanima Justine Lupe snimala je 'Nobody Wants This' trudna: Otkrila je reakciju kolega kad su saznali Rubrika Life&style Life&style

Charles Melton je zaradio pohvale kritičara za svoju ulogu u dugometražnom filmu 'May December', u kojem glumi uz Julianne Moore i Natalie Portman. Za taj je film dobio brojne nagrade i nominacije, uključujući Zlatni globus. Također je viđen u filmovima poput 'Zločesti dečki zauvijek', a upravo je završio produkciju dugometražnog filma 'Warfare', dok njegovi TV nastupi uključuju uloge u serijama 'Riverdale', 'Američka horor priča' i 'Poker Face'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charles Melton (@melton)

Još se ne zna točan datum prikazivanja serije, ali, sudeći prema najavama, bit će prava poslastica za filmofile! 

La Maison Možda vas zanima Serija 'La Maison' događa se iza kulisa modne kuće i mješavina je 'Emily u Parizu' i 'Nasljeđa' Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix

Komentari 0