Life&style
Justine Lupe

Justine Lupe snimala je 'Nobody Wants This' trudna: Otkrila je reakciju kolega kad su saznali

  • Serija 'Nobody Wants This' hit je na Netflixu otkako se počela prikazivati, a uz Kristen Bell i Adama Brodyja, glumica Justine Lupe imala treću najvažniju ulogu, glumi Morgan, sestru glavne junakinje
  • Njezin trudnički trbuh pred gledateljima je dobro zakamufliran, a ni kolege ispočetka nisu znali da na snimanje dolazi trudna! 
  • 'Mislim da je važno da žene čuju OVU priču', napisala je na Instagramu u svom postu o trudnoći i poslu 

Justine Lupe spremna je promijeniti narativ o trudnoći i poslu. Da, bila je trudna na snimanju hit serije 'Nobody Wants This'. I, ne, to nije ugrozilo njezin posao, niti ju ometalo u radu. Zapravo, suprotno priči koju toliko često čujemo, čini se da je cijelo iskustvo bilo prilično lijepo.

Za sve one koji još nisu gledali seriju, Justine Lupe glumi Morgan u 'Nobody Wants This', Joanneinu (Kristen Bell) odvažnu stariju sestru. Tijekom snimanja serije Lupe je otkrila da je trudna s prvim djetetom. Kako je objasnila u nedavnoj objavi na društvenim mrežama, u početku tu vijest nije otkrila kolegama na setu. U jednom je trenutku, prisjetila se Justine, nosila Guccijevu suknju koja se razderala na snimanju u dva ujutro. „Nisu imali pojma da sam trudna", napisala je.

Tada su se pojavili zločesti komentari da je Justine morala skrivati svoju trudnoću tijekom snimanja. Ali, glumica se oglasila na Instagramu kako bi razjasnila svoja iskustva sa snimanja Netflixove serije. „Samo sam željela sve razjasniti, jer su moje riječi (sigurno s dobrom namjerom) već nekoliko puta izvađene iz konteksta i preuređene u lažnu priču”, napisala je u novom postu. „Želim pojasniti da su glumci i ekipa znali da sam trudna čim je to bilo sigurno podijeliti s njima."

Ne, nije skrivala trudnoću, samo je birala kada će to reći kolegama. Zapravo, ispada da joj ekipa na setu nije mogla dati bolju podršku. Justine Lupe dalje opisuje: „SVAKA osoba na ovom setu pobrinula se da mi bude udobno i da sam zbrinuta." Svatko, od njezine kolegice Kristen Bell preko kreatorice serije Erin Foster preko kostimografkinje Ally Greven do snimatelja Adriana Penga Correia bio je uz nju kako bi osigurao da se osjeća sigurno, ugodno i, što je najvažnije, da može obavljati svoj posao.

 | Autor: Netflix Netflix Foto: Netflix, Justine Lupe, Kristen Bell

Lako je shvatiti zašto su neki užurbano objavili da žena svoju trudnoću mora skrivati od svojih kolega - nažalost, to je još uvijek česta priča. Ali, kako Justine objašnjava, itekako je moguće da žena tijekom trudnoće dobiju odgovarajuću potporu na poslu.

Možda vas zanima Konačno dobar rom-com! Istinita ljubavna priča inspirirala je Netflixovu seriju koju smo pogledali u jednom dahu Rubrika Life&style Life&style

„Sve ovo pričam zato jer postoji vjerovanje da je postati majka u ovoj industriji neka vrsta smrtne presude“, napisala je. „Da će tvoja karijera biti gotova. Da nema mjesta za nas kada prijeđemo u ovo SJAJNO novo poglavlje naših života. U novu verziju nas samih. Duga je povijest toga, ali mislim da se stvari mijenjaju! Imala sam dovoljno sreće da vidim neke od svojih najboljih prijateljica kako rade nevjerojatan posao dok su trudne ili kao mlade mame. Čini se glupo reagirati na naslove koji se objave, ali zbog ovog seta osjećam se kreativno i tako sigurno i mislim da je važno da žene čuju OVU priču.”

Ako budemo širili pozitivne priče o radu u trudnoći, možda će radna mjesta u svakoj industriji postati otvorenija, prihvatljivija i puna podrške. Priča Justine Lupe je ohrabrujući podsjetnik - trudnoća je daleko od „smrtne presude" za žensku karijeru. I valjda je vrijeme da prihvatimo novi narativ.

La Maison Možda vas zanima Serija 'La Maison' događa se iza kulisa modne kuće i mješavina je 'Emily u Parizu' i 'Nasljeđa' Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix

Komentari 0