Life&style

Umjesto cvijeća, vjenčani buketić od pizze?!

Jesu li mladenke diljem svijeta shvatile kako im neki zalogaj uvijek mora biti pri ruci pa će umjesto buketića na vjenčanju nositi pizzu?

Ako si i ti jedna od osoba koje smatraju da je cvijeće lijepo, ali precijenjeno, vijest da su sve popularniji buketići koje možeš pojesti jer su načinjeni od pizze svakako će razveseliti. Otkud je priča krenula? Kreativno vodstvo talijanskog lanca restorana Villa Italian Kitchen je došlo do zaključka kako broj netradicionalnih vjenčanja sve više raste, pa tako raste i potreba da mladenci na vjenčanju pokažu što veći originalnost. Pa je tako došao na ideju da kreira za mladenke vječani buketić od pizze. I ne može se reći da ne miriši prelijepo, a još je i ukusan!

"Ove ukusne cvjetne dekoracije koji nisu načinjene od cvijeća savršene su za parove koji vole pizzu, te one koji žele začiniti svoj poseban dan s nečim unikatnim", izjavila je direktorica komunikacija Mimi Wunderlich. Promo slike pokazuju da se radi o buketiću koji čine mini pizze zarolane u oblik ruža, kako bi izgledale poput cvijeća.

Buketiće je dizajnirala Jessie Bearden, food umjetnica koja je i do sad surađivala s lancem restorana Villa Italian Kitchen, a koja je prošle godine dizajnirala još nešto ludo - bikini načinjen od pizze. 

Možda vas zanima Nevjerojatna raskoš na vjenčanju najutjecajnije modne blogerice na svijetu! Rubrika Life&style Life&style

Ovaj pizza-buket svoju će premijeru i prvo kušanje doživjeti na vjenčanju nekolicine sretnika iz Amerike jer trenutačno traje natjecanje među budućim mladenkama koje će prve testirati pizza buketiće. Zazubice nam već rastu!

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0