Life&style

Nevjerojatna raskoš na vjenčanju najutjecajnije modne blogerice na svijetu!

Pogledaj kako je bilo na svdabenom slavlju slavne Chiare Ferragni i repera Fedeza

Dugogodišnji talijanski par sudbonosno 'da' izrekao je u gradiću Noto na Siciliji. Zaručili su se prošle godine, a već imaju i sinčića, Leone Lucia koji je star pet mjeseci. 

Chiara je, očekivano, izgledala predivno u svakom trenu te je za probnu večeru i vjenčanje imala tri haljine izrađene po mjeri u dogovoru s dizajnerima. Prvu haljinu za probnu večeru Chiara je nosila s potpisom modne kuće Prada, za koju je u jednom od svojih Instagram storyja napisala da joj je najljepši poklon ikada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last night was a dream.. And the best is yet to come 💘 Today is The Day 👰🏼 #TheFerragnez

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Na dan vjenčanja nosila je dvije haljine s potpisom dizajnerice Marije Grazije Chiuri koja je trenutno kreativna direktorica modne kuće Dior. Vjenčanica je bila ukrašena bajkovito s čipkom i s mnogo tila. Raskošna haljina upotpunjena je dugačkim, ali poprilično jednostavnim veom te je svoju plavu kosu Chiara svezala u opuštenu punđu s nekoliko raspuštenih pramenova koji su uokvirili njeno lice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yes I do, forever 💍

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Lijepa mladenka je, kako to već biva, u svom stilu i make-up svela na minimum, dok je sve drugo što je bilo vezano uz vjenčanje graničilo s ekstravagancijom. Tako su mladenci i u velikom stilu dočekani na Siciliji od strane mnogobrojnih fanova te se ova svadba naziva "kraljevskim talijanskim vjenčanjem".

Naravno, na vjenčanju je bio velik broj talijanskih influencera i blogera te su s fanovima odmah dijelili svoju sreću putem Instagrama. Chiara je imala čak šest djeveruša, a sve su nosile ružičaste duge haljine s popisom dizajnerice Alberte Ferretti, a među kojima su bile i Chiarine dvije sestre.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#TheFerragnez SQUAD 💕

A post shared by Martina Maccherone (@martina_mac) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bellissima Chiaretta 😢♥️ #chiaraferragni #theferragnez

A post shared by Chiara Fedez & Leone (@theferragnez_fam) on

Mladenci su se vjenčali u čarobnom cvjetnom vrtu barokne zgrade Palazzo Nicolaci di Villadorata, a gosti su na vjenčanje stigli u putničkom avionu koji su mladenci unajmili od Air Italie. Gdje god su mogli, mladenci su izbrendirali svoje vjenčanje, nazvavši ga simbolično - "The Ferragnez".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Ferragnez (@theferragnezofficial) on

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0