Life&style

Uklonite vlagu iz svog životnog prostora

Vlaga se nalazi u svakom domu i svakoj prostoriji. Prisutna je ne samo na mjestima s malo ili bez ventilacije, već i u dnevnim prostorima, poput spavaćih soba, dnevnih boravaka, kuhinja i kupaonica.

 | Autor: Previše vlage šteti domu, uzrokuje neugodan i ustajali miris. Vlažno okruženje je nezdravo, čini nas podložno prehladama i jača simptome alergija i bolesti, kao što su astma i artritis. Air Max suzbija vlagu  te je  učinkovito sredstvo za suzbijanje kondenzacije, mirisa plijesni i ustajalog zraka. Air Max Ambiance, zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji cirkulacije zraka, brzo absorbira vlagu te optimizira razinu vlage zraka u domu I pomaže u stvaranju zdravog životnog okruženja.

Zbog svog privlačnog izgleda Air Max Ambiance odsada se napokon može smjestiti na vidljiva mjesta u dnevni boravak, spavaću sobu, kuhinju, kupaonicu; bez potrebe za skrivanjem iza fotelja, trosjeda, ormarića. Dostupan je u pakiranju kao baza od 500g (99 kn) za veće prostore (40m3 ) te 100g (49 kn) za manje.

Punjenja u obliku tablete dostupna su u 3 mirisa: Neutral, Blue Sky te Spring Blossom (2x500 g i 2x100g).  U Air Max Ambiance bazu se osim tablete, mogu postaviti i punjenja u obliku vrećica s granulama.

Photo: None

Komentari 0