Life&style

Uključi se u nagradni natječaj i osvoji električni romobil - jer sigurnost je uvijek in!

  • Katkad je dovoljna samo jedna sekunda nepažnje da se dogodi nezgoda ili da nešto pođe po zlu, stoga mnogi od nas vole stvari provjeriti dvaput!
  • Neki dvaput provjeravaju jesu li isključili peglu iz struje, neki dvaput provjeravaju jesu li zaključali stan ili auto, a ima i onih koji dvaput gledaju lijevo i desno prije uključivanja u promet, jer opreza nikada dosta.
  • Podijeli s nama svoju osobnu priču ili situaciju kada si osjetio/la da ti nedostaje sigurnosti i možda baš ti osvojiš jedan od čak 3 vrijedna električna romobila. Samo te jedan klik dijeli od najpopularnijeg prijevoznog sredstva u gradu!

Staviš li i ti kamen pod kotač kada parkiraš na nizbrdici? Ostaviš li upaljeno svjetlo prije odlaska na godišnji? Provjeravaš li 4x4 na kalkulatoru za svaki slučaj? Ako imaš takvu praksu ili anegdotu koju nam želiš otkriti, uključi se u nagradni izazov Hrvatskog ureda za osiguranje ŠTO JE SIGURNO, SIGURNO JE! koji ti poklanja 3 električna romobila XIAOMI ELECTRIC SCOOTER 3 LITE – prijevozno sredstvo s kojim ćeš vješto izbjeći gradske gužve i za tren stići na odredište ali pritom i uživati u vožnji. Klikni OVDJE i podijeli s nama svoju vlastitu praksu, priču ili anegdotu. Osim toga, možete nam otkriti situaciju koja je u tebi izazvala osjećaj nesigurnosti, a koja ti može pomoći osvojiti moderan i urban električni romobil. Ne brini, nije teško!

Bez obzira na to jeste li u vlastitom domu, na poslu ili u javnosti, osjećaj sigurnosti ključan je za naše mentalno i fizičko zdravlje. No, unatoč tomu, sigurnost nije uvijek zajamčena i brojni su faktori koji mogu ugroziti taj osjećaj zbog čega se upravo sigurnosti, danas možda više nego ikad prije, pridaje velika pozornost u svim aspektima života – od načina kako gradimo naše kuće i uređujemo svoje životne i radne prostore do načina na koji štitimo svoju pokretnu i nepokretnu imovinu. Zapravo, kroz cijeli naš život i posao izloženi smo različitim rizicima. Od zdravstvenih i imovinskih, preko nesretnih slučajeva pa sve do rizika za poslovanje. Ako nismo upoznati sa time kako se od tih rizika možemo osigurati i financijski zaštititi, u slučaju da se neki od tih rizika i ostvari, može doći do ozbiljnih životnih i poslovnih ugroza.

Izazovi vezani uz sigurnost u posljednjih su se nekoliko godina dramatično povećali, zbog čega se sve veći broj ljudi okreće upravo osiguranju kao nužnom načinu zaštite od različitih vrsta rizika kako bi se minimizirale posljedice u slučaju nepredviđenih situacija – od krađa i provala, preko prirodnih i elementarnih nepogoda pa sve do različitih tehnoloških prijetnji. Nažalost, nitko od nas ne zna što nam nosi novi dan i kakve nas sve nezgode i rizici mogu zadesiti sutra. Upravo zato su police osiguranja odličan način da zaštitimo sebe i svoje zdravlje, ali i svoje najmilije.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

Koliko god bili oprezni, neke situacije jednostavno je nemoguće predvidjeti i spriječiti jer su izvan naše kontrole. Požari, provale, iznenadna bolest, puknuća cijevi i izljevi vode, potresi, poplave… sve su to situacije kod kojih ako ne postoji adekvatna zaštita osiguranja, sve troškove popravka, nadoknade ukradenog ili razbijenog, liječničkih i medicinskih usluga, novih podnih obloga, čišćenja zgarišta nakon požara… padaju na teret pojedinca. Ali vremena se mijenjaju pa tako i ljudske navike. Nekada se na osiguranja većinski gledalo kao na oblik štednje, umjesto na ono što ona zaista i jesu – ulaganje u vlastitu zaštitu i budućnost. Svatko od nas kroz život se suočava s brojnim rizicima zbog kojih se možemo naći u ozbiljnim problemima i zato je mudro i odgovorno ugovoriti policu osiguranja.

Kako bi ti barem malo olakšali današnju svakodnevicu prepunu užurbanog ritma, utrke s vremenom, brojnih obaveza i nesigurnosti, Hrvatski ured za osiguranje poklanja ti električni romobil marke Xiaomi s kojim ćeš vješto izbjeći gradske gužve i za tren stići na odredište ali i uštedjeti dragocjeno vrijeme. Samo te JEDAN KLIK i JEDNA REČENICE dijele od najpopularnijeg prijevoznog sredstva u gradu!

Nagradni natječaj ŠTO JE SIGURNO, SIGURNO JE! provodi se u okviru kampanje SIGURNIJE SUTRA – informativno-edukativnog višegodišnjeg projekta financijske pismenosti na području osiguranja kojeg provode društava za osiguranje i Hrvatskog ureda za osiguranje s ciljem afirmacije i popularizacije financijske pismenosti građana. Sve detalje i važne informacije o osiguranju možeš pronaći na web stranici ili na Facebooku i Instagramu.

U slučaju da osvojite električni romobil, zapamtite - vozite oprezno i odgovorno, jer što je sigurno, sigurno je!

Pravila nagradnog natječaja

Sponzorirani sadržaj nastao je u suradnji s Hrvatskim uredom za osiguranje.

Photo: Shutterstock