Life&style

U zagrebačkoj Rusanovoj ulici procvale su japanske trešnje, a prizor je zaista predivan

  • Sutra je službeno prvi dan proljeća, dan ranije nego inače, a boje oko nas su već prekrasne
  • Osim magnolije na zagrebačkom Tomislavcu, već godinama pažnju zaokuplja Rusanova ulica duž koje cvatu drveća japanske trešnje
  • Ružičasti cvjetovi poznati su nam i s društvenim mreža jer vrlo često posluže i kao predivna kulisa

U moru negativnih vijesti, ipak se mogu pronaći i one suprotne koje će nam svima uljepšati cijeli dan. Ovog puta je za to zaslužno jedno drvo koje nas iz godine u godinu oduševljava svojim izgledom. Riječ je o drvu japanske trešnje koje je procvalo u zagrebačkoj Rusanovoj ulici. Drvo će ti vjerojatno biti jako poznato jer prijašnjih godina nismo ga mogli izbjeći na društvenim mrežama. 

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell

Uoči prvog dana proljeća, koje službeno počinje 21. ožujka, ovu zagrebačku ulicu ispunili su cvjetovi ružičaste boje te stvorili bajkovitu kulisu. Već na prvi pogled nam je jasno zašto su Rusanova, ali i susjedna Šulekova ulica, na proljeće među najljepšima u glavnom gradu.

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell

Možda vas zanima Kakve li ljepote! Na zagrebačkom Tomislavcu procvala je magnolija Rubrika Life&style Life&style

Uz drvo magnolije na zagrebačkom Tomislavcu, Rusanova je posljednjih godina postala jedno od omiljenih mjesta za fotografiranje upravo zbog ovog drveća koje joj daje poseban šarm. 

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell

Iako je trenutna situacija takva da moramo biti kod kuće, to nas ne sprječava da barem preko ekrana uživamo u predivnim prizorima.

 | Autor: Tomislav Miletić/Pixsell Tomislav Miletić/Pixsell

Photo: Tomislav Miletić/Pixsell

Komentari 0