Life&style

Kakve li ljepote! Na zagrebačkom Tomislavcu procvala je magnolija

  • Zagrepčanima, ali i onima koji s vremena na vrijeme stignu u glavni grad, poznato je drvo magnolije na Tomislavcu
  • Iz godine u godinu nas razveseli kad procvate, a zatim je možemo često vidjeti na društvenim mrežama u pozadini brojnih fotografija
  • Zagrebačka magnolija pripada vrsti koja se naziva Soulangeova magnolija, a poznata je po svojim ružičastim i bijelim cvjetovima

Drvo magnolije je, možemo slobodno reći, najfotografiranije drvo sudeći prema njegovoj popularnosti na društvenim mrežama. Zbog svoje ružičaste boje izgleda čarobno i nikoga ne ostavlja ravnodušnim. To se posebno odnosi na magnoliju koja cvate na zagrebačkom Tomislavcu i koje je upravo procvjetala po prvi put ove godine!

 | Autor: Patrik Maček/PIXSELL Patrik Maček/PIXSELL

Uskoro možemo očekivati da će preplaviti društvene mreže svojim predivnim i bogatim cvjetovima u ružičastoj i bijeloj boji. Upravo su te boje karakteristične za najpoznatiju i najrašireniju vrstu koja se zove Soulangeova magnolija.

 | Autor: Patrik Maček/PIXSELL Patrik Maček/PIXSELL

Magnolija najbolje uspijeva na sunčanim prostorima pa je zagrebački Trg kralja Tomislava idealan za nju, a njezin miris nas podsjeća na tropsko voće pa se na tren možemo zamisliti da smo na nekoj egzotičnoj destinaciji. 

 | Autor: Patrik Maček/PIXSELL Patrik Maček/PIXSELL

 | Autor: Patrik Maček/PIXSELL Patrik Maček/PIXSELL

 

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.



 

 

Photo: Patrik Maček/PIXSELL

Komentari 0