Life&style 18. prosinca 2017.

U ovom su gradiću otkrili zašto ne treba kititi palme

Twitter.

Prve večeri kad su se upalile božićne lampice u Civitanove Marcheu, nije trebalo imati posebno pokvarenu maštu da umjesto ukrašenih palmi ugledate... OVO

Mali talijanski grad Civitanova Marche postao je ove godine svjetski poznat po zanimljivoj dekoraciji gradskih palmi. Izgleda da lokalne vlasti zaslužne za kićenje grada nisu baš dobro isplanirale kako će okićeme palme izgledati. Mislim jasno nam je da svi priželjkuju božićni duh u svom gradu, makar bili u klimi gdje prevladavaju palme, ali ipak. Ovo je izazvalo puno više smijeha nego dragosti.  | Autor: Twitter Twitter

Naime, prve večeri kad je pao mrak, a lampice zablistale, nije trebalo imati posebno pokvarenu maštu da umjesto ukrašenih palmi ugledate... ovo.

Slike palmi objavila je na Twitteru Amanda Cerny, američki model, uz komentar "Evo zašto nikad ne kititi palmu s lampicama."

Lokalne novine napisale su da je grad prihvatio šalu na vlastiti račun i da se nadaju da će privući turiste da dođu vidjeti njihovu verziju "bijelog Božića". Kao šećer na kraju jedan je korisnik Twittera napisao je: "Mislim da se "happy ending" godine nije odnosio na ovo.

 

Komentari 0