Life&style

U novim nastavcima 'Bijelog lotosa' gledat ćemo odličan povratnički lik iz prve sezone

  • Polako cure detalji o trećoj sezoni 'Bijelog lotosa' za koju sad znamo da će se odvijati na Tajlandu
  • Unatoč velikim nadanjima lik Tanye McQuoid neće čudesno oživjeti nakon utapanja u drugoj sezoni
  • No zato veselje dolazi s povratkom drugog starog lika iz prve sezone serije

Da, još nismo prežalili što je Jennifer Coolidge aka Tanya McQuoid utopila negdje u Jonskom moru. Bio je to jedan od najšarmantnijih likova 'Bijelog lotosa', glumila je u obje dosad prikazane sezone i na neki način "nosila" seriju. Da ne napominjemo kako je korist bila uzajamna, serija je posljednjih godina vječno sporednu glumicu koja je nastupala u ne baš genijalnim serijama poput 'Cura bez love' vinula među planetarno poznate zvijezde. Zasluženo. Coolidge je zaslužila veliku karijeru.

No, ova sučna satira Mikea Whitea na naše se veselje nastavlja snimati. Već je otkriveno kako će se novi nastavci nakon Mauija i Taormine snimati u Aziji, točnije na Tajlandu, a polako isplivavaju još poneki detalji. Jedan od njih je povratak lika iz prve sezone serije. Intimno, ponadali smo se da je to Armond, menadžer havajskog resorta, bio je genijalan lik, najsmiješniji (uz oca obitelji Marka koji misli da ima rak testisa, a igrao ga je Steve Zahn). 

Bijeli lotos Možda vas zanima Potvrđena je nova lokacija za 3. sezonu serije 'Bijeli lotos', obožavatelji su oduševljeni Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: HBO HBO Foto: HBO

No, vraća nam se Belinda (Natasha Rothwell). Sjećaš li se Belinde? Bila je voditeljica spa-a u resortu koja se zbližila sa svojom zahtjevnom klijenitcom, naravno Tanyom. Tanja čije je hirove trpjela i slušala probleme čak joj je obećala kako će financirati njezin poslovni poduhvat, san o vlastitom wellness centru. No, kako znamo Belindu je čekalo veliko razočaranje. U svom svijetu i mušićava, Tanya je lako zaboravila obećanje.

 | Autor: HBO HBO Foto: HBO

Nakon što su joj snovi razbijenu na Havajima, Belinda će se pojaviti na Tajlandu, no što će se točno događati s njezinim likom još se ne zna. 

Photo: HBO

Komentari 0