Life&style

U blistavom omotu od zlata, Héloïse Lloris je najluksuzniji šampanjac na svijetu

  • Šampanjac je oduvijek bilo piće koje se cijeni te koje se pije u posebnim prigodama 
  • Simbol slavlja, dobrog raspoloženja, sreće i ispunjenosti, ali, možda i ponajviše, luksuza
  • Héloïse Lloris je danas možda najglamurozniji šampanjac na svijetu

Počelo je kao šapat, a danas je Héloïse Lloris jedan od svjetskih brendova šampanjca o kojima se najviše govori. Njegov izuzetan okus i jedinstveno kućište od plemenitog metala, zlata, ručno izrađeno u Ujedinjenom Kraljevstvu, učinili su ga omiljenim pićem društvene elite, bilo u ultra glamuroznim noćnim klubovima i restoranima ili na super jahtama.

Možda vas zanima Ovo su najskuplja vina na svijetu, svaka butelja stoji pravo bogatstvo Rubrika Life&style Life&style

Ponuda nije samo oličenje glamura, nego je i potpuno neusporediva. Héloïse Lloris ispunjava sve veću potražnju među onima koji su umorni od masovno proizvedenih vintage i nevintage marki i koji žele šampanjac koji se proizvodi na tradicionalan način, koristeći metode prenesene kroz stoljeća.

 | Autor: facebook facebook

Proizvođači šampanjca marke stare 500 godina ponosno se nalaze u Chigny-Les-Roses. S više od 300 sela u Francuskoj u kojima se proizvodi šampanjac, Chigny-Les-Roses samo je jedno od 44 kojima je dodijeljen status 'Premier Cru'.

 | Autor: facebook facebook

Primjena starih zanatskih metoda u proizvodnji šampanjca i korištenje grožđa iz pojedinačnih vinograda igrali su ulogu u stvaranju ove nove avangarde. Héloïse Lloris karakterizira ukusno komplicirani i dosljedni cuvée; koriste mirisne bačve od hrastovine za doziranje i pretakanje, čime se stvara izvanredna snaga i gustoća mjehurića.

 | Autor: facebook facebook

Ove zanatske tehnike kombinirane su i slavljene u kućištima branda od plemenitih metala, vješto proizvedenih ručno u Engleskoj. Naime, kvaliteta šampanjca tek je dio onoga što Héloïse Lloris čini tako jedinstvenim; također prikazuje potpuno jedinstvenu suradnju između vještih majstora s obje strane kanala.

Osim što su sami po sebi nevjerojatno lijepi predmeti, ovo pakiranje za boce 'zaštićeno patentom' dizajnirano je da oponaša tamu vinskog podruma te tako zaštiti vino od oštećenja svjetlom i temperaturnih fluktuacija. To omogućuje potrošačima da uživaju u šampanjcu na najbolji način. Završena u 24-karatnom ili 18-karatnom ružičastom zlatu, ova se kućišta ne mogu ukloniti, a svaka je pojedinačna boca ručno izrađena te ne postoje dvije identične boce.

 | Autor: facebook facebook

Alat korišten u njihovoj izradi dizajnirala je ista tvrtka koja izrađuje metalne oznake za legendarnu britansku marku superautomobila, kovanice za Kraljevsku kovnicu i medalje za Olimpijske igre.

Ova jedinstvena kućišta omogućavaju da prestižne tvrtke i pojedinci mogu imati svoja imena ili logotipe umetnute na prednji grb; dragocjeno kamenje, poput dijamanata i safira, također se može ugraditi u dizajn, što Héloïse Lloris čini jedinim brendom šampanjca na svijetu koji svojim klijentima nudi takvu personalizaciju.

 | Autor: facebook facebook

Priča Héloïse Lloris je jedinstvena: nadahnut legendarnom francuskom učenjakinjom i romantičarkom iz 12. stoljeća, Héloïse, i latinskim nazivom za vječni simbol pobjede i časti, stablom lovora, ovaj izvanredni šampanjac stvoren je za luksuz.

Osim što je veliki hit u prestižnim noćnim klubovima u svijetu, trenutačna kolekcija Héloïse Lloris, uključujući rijetke berbe iz 1996. i 1998., također izaziva veliko uzbuđenje na Internetu. A ponuda se može pogledati ovdje

 | Autor: facebook facebook

Photo: facebook

Komentari 0