Life&style

Tvoj tjedni horoskop od 5. do 11. ožujka

Ovnovi će pronaći ljubav tamo gdje nisu ni slutili, Škorpioni će biti svima neodoljivi, dok će se Rakovi naći na meti kritika. Što ostalim znakovima donosi novi tjedan?

Počeo je novi tjedan u kojem znamo tko je osvojio Oscara, ali što su zvijezde pripremile nama? Hoćeš li zablistati kao na crvenom tepihu i osvojiti (barem) tipa koji se zove Oskar? Provjeri kakva te uzbuđenja čekaju idućih sedam dana.    

Želiš li svakodnevno primati horoskop napravljen samo za tebe? Donosimo personalizirani horoskop napravljen s profesionalnim astrolozima na temelju vašeg natalnog horoskopa, planetarnih pozicija i njihovog odnosa i potpuno je besplatno. Prijavi se!

Ovan 

Ovaj tjedan si u sedmom nebu. Venera je u tvom znaku i pogoduje ti u svemu. Zauzeti Ovnovi će uživati u romantičnim trenucima u vezi, a oni solo će pronaći ljubav tamo gdje nisu ni slutili. 

Bik 

Rado se okružuješ zanimljivim ljudima. Radoznala si i komunikativna, pa ćeš sklopiti brdo novih poznanstava, ali i poslovnih kontakata. Jedan od novonastalih kontakata može ti okrenuti život naglavačke.   

via GIPHY

Blizanci 

Puno toga će se razjasniti ovaj tjedan – neke stare tajne će se otkriti – samo moraš biti otvorena za to. Na poslu i u ljubavi ti Venera i Mars obećavaju puno uspjeha i sreće.

Možda vas zanima Želiš li horoskop napravljen baš za tebe? I besplatan? Rubrika Life&style Life&style

Rak 

Prijatelji i kolege neće ti ovaj tjedan biti od pomoći – naprotiv! Kritizirat će te i čekati da napraviš pogrešku. Ali, bez panike! Nećeš se dati izbaciti iz takta te ćeš svima pokazati svoje prednosti!    

Lav

Sve, samo ne dosadno – ovaj tjedan će ti biti pun uzbuđenja i svašta ćeš doživjeti! U mislima često putuješ i otkrivaš nova mjesta i prijatelje – možda uskoro i u stvarnosti?

via GIPHY

Djevica

Ovaj tjedan možeš se osloniti na osjećaj u trbuhu. Intuitivno ćeš donositi prave odluke te znati što je dobro za tebe. Dobro je vrijeme za razmišljanje o većem putovanju ili novom poslu. 

Vaga

Netko iz tvog kruga poznanika se jako zanima za tebe i pokušava sve da ti se približi. Jesi li spremna na flert? Zvijezde su ti u svakom slučaju naklonjene…

Škorpion

Djeluješ jednostavno neodoljivo. Osobito za vikend će ti se svi diviti. To zvuči kao pravo vrijeme za ludu noć s prijateljicama, zar ne?

via GIPHY

Strijelac

Ovaj tjedan bit ćeš uspješna u svemu. Sve poslovne zadatke rješavat ćeš s lakoćom. I u ljubavnom životu bit će bolje. Solo Strijelci mogli bi pronaći srodnu dušu.  

Jarac

Prštiš od kreativnosti! Ovaj tjedan je sjajan da urediš stan te provedeš puno vremena sa svojim najdražima. Jupiter te „tjera“ da kontaktiraš stare prijatelje i poznanike te produbiš neka zapostavljena prijateljstva. 

Možda vas zanima Najčešće se rastaju muškarci ova 3 horoskopska znaka Rubrika Love&Sex Love&Sex

Vodenjak

Ovaj tjedan srest ćeš prave ljude. Dobro umrežavanje i kontakti bit će ti od velike koristi u budućim poslovnim pothvatima. 

Ribe

Izađi iz zone komfora! Ovaj tjedan će ti uspjeti stvari za koje nisi mislila da si u stanju napraviti! Napokon će ti financijski krenuti na bolje. 

via GIPHY

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0