Life&style

Tvoj tjedni horoskop od 19. do 25. ožujka

Ovaj tjedan nitko neće biti tako šarmantan i uspješan u flertu poput Vodenjaka. Slobodoljubni Strijelici mogli bi se na svoje iznenađenje zaljubiti dok inače romantične Račice rade na svojoj karijeri

Ne znamo je li to zato što nam stiže proljeće, ali izgleda da su ljubavni sokovi probuđeni. Skoro svi znakovi su skloni flertu, zaljubljivanju, posao je uglavnom u drugom planu. 

Želiš li svakodnevno primati horoskop napravljen samo za tebe? Donosimo personalizirani horoskop napravljen s profesionalnim astrolozima na temelju vašeg natalnog horoskopa, planetarnih pozicija i njihovog odnosa i potpuno je besplatno. Prijavi se!

Ovan

Sunce će obasjati tvoj znak: nevjerojatno ćeš zračiti i privlačiti pažnju – u ljubavi, flertu i na poslu. Što se tiče posla: očekuje te novi početak, ali nemoj prihvatiti bilo što. Radije dobro razmisli prije nego kreneš u nešto novo i nepoznato. 

via GIPHY

Bik 

Je li moguće da još osjećaš nešto za bivšeg, patiš zbog prekida ili nekog nedostižnog? U četvrtak će se riješiti ti problemi: suočit ćeš se sama sa sobom i s tom osobom, te se napokon riješiti tih osjećaja koji te sputavaju. Nemoj se brinuti ako budeš malko razočarana – brzo će proći. 

Blizanci 

Sve ti s lakoćom ide od ruke. Krajem tjedna jedan će tvoj flert postati ozbiljan i moguće je da će se razviti u dugotrajniju vezu. Međutim, razmisli želiš li to doista – može biti da si zaslijepljena osjećajima. 

via GIPHY

Rak 

Ovaj je tjedan odličan za tvoju karijeru. Najbolje je vrijeme da daš puni gas na poslu i napraviš nešto za vlastiti boljitak. Sigurna si u sebe i nećeš griješiti – iskoristi to! 

Lav 

Sigurna si da ćeš sresti ili si već srela veliku ljubav - pa si u oblacima. Međutim, vrlo brzo – zbog lošeg utjecaja Marsa i Plutona – mogla bi pasti u krutu realnost. 

Možda vas zanima Ovako se ponašaš nakon prekida - ovisno o horoskopskom znaku Rubrika Love&Sex Love&Sex

Djevica

Solo djevice upoznat će dečka prema kojem će se brzo razviti snažni osjećaji – koji će u četvrtak kulminirati zbog utjecaja Marsa i Plutona. Možda ti nije jasno što on osjeća prema tebi pa ćeš biti ljubomorna – nemoj, nemaš razloga. 

via GIPHY

Vaga

Vagama u vezi prijete velike svađe, nesuglasice, pa čak i prekid. Jedino ako su osjećaji dovoljno snažni uspjet ćeš se oduprijeti svom starom načinu razmišljanja. 

via GIPHY

Škorpion 

Na poslu će ti biti stresnije nego inače – možda će kolega otići na bolovanje pa ćeš morati preuzeti njegov dio posla. Također ti prijete razne zamke i nezgode – ostani mirna, sve će to brzo proći! 

via GIPHY

Strijelac 

Je li moguće da si zaljubljena? Strijelci vole slobodu, ali ovaj tjedan ćeš se predati drugoj osobi. Na poslu prštiš od energije i smiješi ti se neki novi projekt – iskoristi to! Međutim, prije toga završi sve prijašnje obaveze – nemoj žuriti. 

Jarac 

Pitaš se kako je moguće da drugima ide sve od ruke? Preispitaj se: u ljubavi i na poslu nisi spremna napraviti kompromise ili smanjiti poriv za apsolutnom kontrolom. Tek kad budeš spremna malo olabaviti i tebi će sve krenuti na bolje. Zaboravi na ego i slobodno pokaži da si ranjiva! 

Možda vas zanima Želiš li horoskop napravljen baš za tebe? I besplatan? Rubrika Life&style Life&style

Vodenjak 

Nitko neće biti toliko spretan s riječima kao ti ovaj tjedan – flertovat ćeš, zavoditi, zezati, muljati… Tvom šarmu rijetko će tko moći odoljeti. Početkom tjedna smiješi ti se ljubavna avantura s dečkom kojeg mjerkaš već duže vrijeme. 

Ribe 

Za tebe voljeti znači i posjedovati. Mogla bi pretjerati s poklonima i razmaziti svog partnera, te ljubomorno reagirati kad vidiš da razgovara s drugom ženom. To bi ga moglo prestraviti – on ne želi kontrolu nad sobom. Ako ti postane jasno da ne možeš nekoga natjerati na ljubav, razvit će se vaša ljubav sama od sebe – i bazirati na povjerenju! 

via GIPHY

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0