Life&style

Tri dana zatočeni u pubu zbog snježne oluje - san ili noćna mora?

  • Goste "najvišeg" engleskog puba iznenadio je nesvakidašnji, trodnevni provod 
  • Oluja "Arwen" i snijeg koji je donijela sa sobom zatrpali su pub smješten u planinama Penine lanca
  • Vesela družina to nije shvatila tragično - već su dogovorili ponovni susret!

Na sjeveru Engleske oko 60 gostiju moralo je tri dana prenoćiti u pubu. Zbog ogromne količine snijega koja iznenadno napadala, više nisu mogli napustiti restoran. Nakon tri dana, ralica je napokon stigla i gosti mogu izaći van, objavio je vlasnik puba. Gosti su u pubu “Tan Hill Inn Pub” bili zarobljeni 72 sata. U pubu koji se nalazi na najvišoj nadmorskoj visini od svih ugostiteljskih objekata u Engleskoj, došli su poslušati band “Noasis”, koji je svira obrade banda Oasis.  

Kako prepoznati loš restoran Možda vas zanima Savjeti profesionalnih kuhara koji će ti pomoći da prepoznaš loš restoran na kilometar Rubrika Life&style Life&style

Umjesto dobre svirke, iznenadila ih je jesenska oluja “Arwen” koja je pokorila planinski lanac Penine na sjeveru Engleske. Oluja je izazvala pravi kaos na prometnicama, nestanak struje i donijela mnogo snijega. Tako su svi gosti, radnici i bend ostali zarobljeni u pubu zbog naleta snijega, sveukupno 61 osoba, morali puna tri dana provesti zajedno.

Gosti smatraju da ima mnogo gorih stvari nego biti zarobljen u pubu s puno piva, hrane i zabavom. Konobarica je svoje iskustvo s gostima opisala ovako: “Bilo je poput partyja na kojem se okupilo mnogo prijatelja. Nismo mogli odabrati bolje goste, svi su se zajedno družili.” Ovakvo iskustvo koje se događa jednom u životu, svi će gosti zasigurno još dugo pamtiti koji su za vrijeme prisilnog boravka u pubu mogli sudjelovati u raznim igrama, kvizovima, karaokama i live nastupima banda.

Pub je ujedno i hostel pa su pojedini gosti bili smješteni po sobama, dok je ostatak imao improviziran smještaj po kaučevima i madracima. Svi su imali pristup kupaonicama i dovoljno zaliha hrane i pića. Jedina briga koja je mučila je mogućnost da nestane piva. Zbog toga, voditeljica puba postavila je pravilo da se pivo smije konzumirati samo nakon 15 sati. 

Nakon tri noći provedene u pubu, ekipa za spašavanje izvukla je goste jer je ralica tad napokon uspjela proći kroz velike količine snijega i izvući goste van. Iako neobično, iskustvo za većinu nije bilo negativno, a dvoje gostiju čak je ostalo još dva dana duže. Svi su pohvalili gostoprimstvo i uslugu puba, a ponovni susret ekipa je već dogovorila za 2022.!

Možda vas zanima Je li ovo restoran za sponzoruše? Blogerica potaknula raspravu o seksitičkom jelovniku - za žene, bez cijena! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0