Life&style
Foto: Netflix/ Michael Oats, Raquel i Ares u filmu "Kroz moj prozor"

Treći i posljednji nastavak filma 'Kroz moj prozor' je stigao na Netflix i već je na listi najgledanijih naslova

Jesi li i ti obožavateljica romantične trilogije "Kroz moj prozor"? Ako jesi, imamo odlične vijesti - treći dio filma je stigao na Netflix, a u njemu ćemo saznati i odgovor na goruće pitanje, hoće li Raquel i Ares konačno biti par? Ako nisi pogledala prva dva dijela, donosimo sve što moraš znati o filmovima.

 

Španjolska romantična trilogija je usredotočena na dvoje susjeda, Aresa i Raquel, koje glume Julio Peña i Clara Galle. Raquel je veoma zaljubljena u Aresa, iako nikada nije razgovarala s njim. Ona postane odlučna u tome da ga zavede. Kada se par upozna, iskrice frcaju i njih dvoje se zaljubljuju se, ali na njihovom putu prema sreći stoji mnogo problema. 

Film Players Možda vas zanima Baš si raspoložena za dobru romantičnu komediju? 'Igrači' su na 1. mjestu Netflixove ljestvice gledanosti Rubrika Life&style Life&style

Foto: Netflix/ Michael Oats, Raquel i Ares u filmu "Kroz moj prozor" | Autor: Netflix/ Michael Oats Netflix/ Michael Oats Foto: Netflix/ Michael Oats, Raquel i Ares u filmu "Kroz moj prozor"

Prvi dio nas upoznaje sa životima mladog para te nam pokazuje kako je važno uživati u svakom trenutku. Vezi mladog para se protivi Aresov otac, koji tvrdi da je ljubav za slabiće, ali na kraju Ares i Raquel završe zajedno na jednu noć (u filmu je mnogo ljubavnih scena). Ipak, ne prolazi sve u potpunosti glatko ni između Aresa i Raquelinog najboljeg prijatelja Yoshija, a kasnije loši događaji veoma utječu na njihovu dinamiku odnosa. Par u drugom dijelu prolazi kroz prekid, ali hoće li se to promijeniti u trećem dijelu?

Foto: Netflix/ Michael Oats, Raquel i Ares u filmu "Kroz moj prozor" | Autor: Netflix/ Michael Oats Netflix/ Michael Oats Foto: Netflix/ Michael Oats, Raquel i Ares u filmu "Kroz moj prozor"

"Kroz moj prozor: Gledam te", nastavlja tamo gdje je drugi dio stao. Raquel i dalje ne može skloniti pogled s Aresovog prozora, koji je u mraku već danima, iako u svom životu ima novog muškarca. Raquel je u vezi s Gregoryjem (Ivan Lapadula), a Ares se vratio Veri (Andrea Chaparro). Ipak, Raquel ima i druge probleme od Aresovog spuštenog prozora, njezin prvi roman će uskoro biti objavljen. Roman je inspiriran njezinim vlastitim životom i posvećen je njezinom najboljem prijatelju Yoshiju, kojeg je snašla tragedija.

Foto: Netflix/ Michael Oats, Gregoy i Anna | Autor: Netflix/ Michael Oats Netflix/ Michael Oats Foto: Netflix/ Michael Oats, Gregoy i Anna

Nažalost ili sreću, Ares i Raquel ne mogu dugo biti odvojeni, a spletom okolnosti završavaju na istoj blagdanskoj zabavi. I iako im je na početku neugodno kada se ugledaju, oboje osjećaju privlačnost jedno prema drugome i znaju da im je suđeno da budu zajedno. Kao i u prošlosti, odnosi s drugim ljudima u njihovim životima im stvaraju problem u vezi. Hoće li ipak uspjeti i iz svih problema izići jači i kao par, otkrij u trećem i posljednjem dijelu filma "Kroz moj prozor: Gledam te".

Možda vas zanima Izišli su prvi kadrovi Netflixovog filma 'Scoop' o kontroverznome intervjuu koji je srušio princa Andrewa Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix/ Michael Oats

Komentari 0