Life&style

Trebaš novi cool ručnik za plažu? Odabrali smo naše favorite od 39 do 159 kuna

  • Pripreme za godišnji odmor su u tijeku pa je na red došla i kupnja dodataka za plažu
  • Ručnici za plažu osim što su nam korisni, daju nam svježinu i cool izgledaju
  • Iz ponude smo izdvojili nekoliko modela različitih uzoraka među kojima svatko može pronaći nešto za sebe

Da je ljeto počelo znamo i kalendarski, ali i po vrućinama koje nas tjeraju da maštamo o moru i plaži. Vjerujemo kako si već pronašla idealan kupaći kostim u kojem ćeš zasjati ovog ljeta, kao i sunčane naočale koje savršeno pristaju tvom licu. Pretpostavljamo da si i svoj ormar obogatila ljetnim haljinicama, kratkim hlačicama, kombinezonima, ali i obućom. No, što je s ručnikom za plažu?! Vjerojatno kao i svaka od nas, i ti ih imaš nekoliko spremnih za ovogodišnje ljetovanje, ali te možda naš izbor 'natjera' da si priuštiš novi modni dodatak koji će idealno pasati uz ostatak tvog outfita. 

Možda vas zanima Zahvaljujući ovom uređaju za čišćenje lica moja koža nikad nije bila ljepša Rubrika Beauty Beauty

Prugice su dezen koji nas uvijek podsjeti na ljeto, pogotovo ako su u kombinaciji plave i bijele boje. No čak i ako nisi ljubiteljica tih boja, izbor je zaista širok. Prugice su uvijek u trendu, a ovakvi ručnici izgledaju jako cool i šareno. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara 99 kn, Jysk 60 kn, Zara 99 kn, Jysk 60 kn, Mömax 49, 90 kn

Možda vas zanima Ovakav kupaći kostim najbolje pristaje svima - baš zato ti donosimo razne modele iz trgovina Rubrika Life&style Life&style

Palmine grane i cvijeće također vežemo uz sunce i more pa i pomoću njih možeš dobiti tropski ugođaj na nekoj od jadranskih plaža. Izgledaju veoma efektno i pravi su dodatak za plažu. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Lesnina 119, Mömax 59,90 kn, Mömax 59,90 kn, Mömax 59,90 kn

I ljubitelji životinja i životinjskog uzorka ovog ljeta doći će na svoje. Ove godine je zaista bogata ponuda upravo ovakvih ručnika s kojima ćeš sigurno privući poglede na plaži. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara 159 kn, Lesnina 199 kn, Mömax 39, 90 kn, Tezenis (cijena na upit)

Možda vas zanima Poznate Hrvatice već su na plažama, provjerili smo kakve kupaće kostime nose ove sezone Rubrika Moda Moda

Za kraj smo ostavili kombinaciju jednobojnih, klasičnih ručnika i šarenijih modela s crtežima. Klasični ručnici se vrlo lako kombiniraju i nosimo ih godinama te ih možeš pronaći u gotovo svakom dućanu. Modeli s motivom surferskih daski, čili papričicom, ali i sladoledima na prvu djeluju dječje, ali su zapravo idealni za tulume na plaži. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Yamamay 129 kn, Tezenis ( cijena na upit), Zara 159 kn, Tezenis ( cijena na upit), IKEA 99,90 kn

 

 

 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0