Life&style
Tragala je za biološkim ocem 20 godina, nakon što joj je majka rekla da joj tata nije pravi otac

Tragala je za biološkim ocem 20 godina, nakon što joj je majka rekla da joj tata nije pravi otac

  • Žena je opisala trenutak kad je saznala da joj otac kojeg je poznavala čitav život zapravo nije pravi tata - njezin se svijet srušio
  • Louise Stoppani tada je imala samo sedam godina; otada je, 20 godina, tragala za biološkim ocem
  • Pronašla ga je kada se prijavila za sudjelovanje u emisiji "Davno izgubljena obitelj", no nažalost priča nije dobila sretan kraj

Sada četrdesetogodišnja Louise Stoppani provela je 20 godina u potrazi za svojim pravim ocem nakon što je saznala da čovjek kojeg je zvala tatom nije njezin biološki otac. Sve dok Louise nije navršila sedam godina vjerovala je da joj je John pravi otac, ali on joj je zapravo bio očuh. Sada i sama majka dvoje djece i s trećim na putu, Louise se sjeća kad ju je mama posjela da joj kaže istinu.

John, kojeg je od rođenja nazivala ocem, zapravo je biološki otac njezine sestre, ali ne i njezin. Naime, Louiseina mama ostala je trudna sa samo 16 godina, sa svojim tadašnjim dečkom Paulom, ali njih dvoje nisu ostali zajedno.

Možda vas zanima Ovih 20 fotografija pokazuju kako mršavljenje može promijeniti lice, a rezultati su nevjerojatni Rubrika Life&style Life&style

"Osjećala sam da se moj svijet srušio i da nikamo ne pripadamkad sam saznala da je John otac moje sestre, ali ne i moj", povjerila se Louise. "Osjećala sam se neželjeno, iako su mama i John rekli da me vole jednako kao i sestru. Sjećam se da sam neprestano razmišljala: "Imam drugog tatu, ali gdje je on sada?" Dok je odrastala, nije učinila ništa kako bi potražila svog pravog sve do tinejdžerske dobi kad ju je komentar jednog obiteljskog prijatelja potaknuo da ga krene tražiti.

125 godina milijuni ljudi gledaju ovu sliku, ali nisu vidjeli što je Van Gogh na njoj otkrio!

 | Autor: Louise Stoppan Louise Stoppan Biološki otacPaul s dvije sestre / Louise sa 7 godina

On joj je rekao da "izgleda "baš kao tata". Louise je mislila da govori o njezinom očuhu i znala je da je to nemoguće, ali ovaj ju je ispravio. "Ne, ne John - Paul". Tad je odlučila da želi upoznati pravog oca, a mama Zora podržavala ju je na svakom koraku.

Na ovoj staroj slici detalj je od kojeg se ledi krv u žilama - možeš li ga naći?

Navodno je kontaktirala Vojsku spasa, pretraživala telefonske imenike, ispitivala obitelj i slala poruke svakom Paulu Stephensonu kojeg je mogla pronaći, ali nije imala sreće. Tek kad se prijavila za nastup u ITV-ovoj emisiji "Davno izgubljena obitelj", otkrila je drugi dio svoje obitelji, uključujući dvije tatine sestre. Tim istraživača ušao je u trag njenom tati Paulu, ali nažalost, ovaj je zbog droge preminuo u dobi od 28 godina. Louise je rekla: „To mi je slomilo srce. Ali dobila sam njegovu fotografiju - prvu koju sam vidjela. Bio je to trenutak koji sam čekala od svoje sedme godine."

 | Autor: Louise Stoppan Louise Stoppan S očuhom Johnom kao djevojčica / njezin pravi tata, Paul

Možda vas zanima 15 fotografija koje dokazuju da je sve na Instagramu laž. Slatka laž Rubrika Life&style Life&style

Fotografiju neprestano nosi u torbi, a svi su primijetili da ima njegov osmijeh. Louise i njezine dvije tete Sharon i Michelle ostale su u kontaktu, a čak su joj i poklonile slatki poklon na 40. rođendan. Bio je to medaljon unutar kojeg se skrivala fotografija njezinog oca Paula, a Louise je rekla da je joj sada duša na mjestu.

Photo: Louise Stoppan

Komentari 0