Life&style

Na ovoj staroj slici detalj je od kojeg se ledi krv u žilama - možeš li ga naći?

  • Vidiš li nešto čudno na ovoj slici? Ne? Pogledaj bolje...
  • Kad shvatiš o čemu govorimo naježit će ti se svaka dlaka na tijelu
  • P.S. Vjeruješ li u duhove?

Znaš kako to ide, neka slika na prvu izgleda sasvim normalno, a onda kad bolje pogledaš... Koji puta otkriješ vrlo čudne stvari, da ne kažemo i jezive. Na primjer ova. Ima sposobnost slediti krv u žilama, onima slabijih živaca. Dat ćemo ti samo jedan mig: izgleda da imamo ovdje duha...

 | Autor: Pinterest Pinterest

Slika je snimljena 1900. godine i na njoj vidimo trinaest mladih žena kako prekriženih ruku pozira za fotografiranje. Sve gledaju ravno u kameru. Slika je snimljena u Irskoj, mlade radnice stoje ispred tvornice odjeće u Belfastu, odjevene u svoju radnu odjeću. Na prvi pogled na slici nema ničega čudnog. Ali kada pažljivije promotriš, ugledat ćeš nešto prilično začuđujuće. Nudimo još jedan trag: obrati pozornost na žene u donjem redu, tamo ćeš pronaći odgovor! 

Možda vas zanima Na slici se sakrio piton! Samo oni s okom sokolovim će otkriti gdje je Rubrika Life&style Life&style

Još ništa? E, pa pogledaj djevojku u donjem redu, sasvim desno. A sad pogledaj na njezino rame. Ona sjedi mirno, ništa ne sluteći, a na ramenu joj je nečija ruka, ali čija??? Sve druge djevojke imaju ruke prekrižene na prsima, znači nije ni jedna od njih. I tko ju je to zagrlio kad pokraj nje nema nikoga? Ruka bez vlasnika... Jezivo!

Photo: Pinterest

Komentari 0