Life&style

TOGi for Doggie, kutija koju će psići u Hrvatskoj obožavati

Za tajne mjesečne beauty, modne, ali i gastro kutije si sigurno već čula. Radi se o pretplati koja ti na temelju tvoji želja i odabira svaki mjesec stiže na kućni prag, a koja ti donosi kutiju iznenađenja punu divnih stvarčica. Od sada će u toj beneficiji moći uživati i psići iz Hrvatske

Za  mjesečne beauty, modne, gastro kutije smo već čuli - na temelju svojih želja i preferenci odabereš stvari kakve voliš, pretplatiš se i na tvoj kućni prag svakog mjeseca stiže kutija iznenađenja - sa šminkom, delicijama ili sl. Tako postoje i kutije za pse, a odsad će u toj beneficiji moći uživati i psići iz Hrvatske. Da, neki nama dragi četveronošci su izbirljivi (njihovi vlasnici još i više), točno znaju što vole, a što ne vole, a svjesna je toga bila i zaljubljenica u životinje i radoholičarka, 28-godišnja Natalija Al-kahbybeh, koje je osmislila TOGi for Doggy. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Riječ je kutiji iznenađenja koja će svaki mjesec stizati na tvoj kućni prag, a razveselit će tvog dlakavog mezimca. U TOGi for Doggy psići i njihovi vlasnici će svaki mjesec dobivati različite stvarčice koje će uljepšati pseći život, a vlasnicima uštedjeti vrijema za nabavku. 

Možda vas zanima 19 kućnih ljubimaca koji izgledaju poput celeba Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Žarko Bašić/Pixsell Žarko Bašić/Pixsell

Ova kutija je u potpunosti osmišljena s ljubavlju prema psima, nudi mnoštvo zanimljivog sadržaja, poslastica, te veselih igračaka. Ova kutija će olakšati život i tebi i tvom psiću jer više nećeš morati trošiti vrijeme na klasičan šoping, a kreativnosti ti neće manjkati. Uz TOGi for Doggy svakodnevne pseće avanture će postati još zanimljivije. 

 | Autor: Žarko Bašić/Pixsell Žarko Bašić/Pixsell

Svaki mjesec tim stručnjaka pomono bira sadržaj koji će se taj mjesec naći u TOGi kutiji. Tako proljetna kutija po cijeni od 250 kuna sadrži poslastice Sea Jerky, gumene igračku gusjenicu, igračku konop s loptom, igračku gumenu kost i gumenu lopticu, plišanog zeku, higijenske vrećice te uzorke hrane dva pakiranja, te personaliziranu zahvalnicu.

Možda vas zanima Preslatko! Baš su stylish psići ovih slavnih cura Rubrika Stars Stars

Ako svog ljubimca želiš razveseliti povodom rođendana, idealna je TOGi for Doggy rođendanska kutija po cijeni od 350 kuna, a koja sadrži baš stvarčice za slavlje. U rođendanskoj kutiji su tako zapakirani personalizirana marama, poslastice od ribe, igračka-šampanjac, čestitka, te čak dvije igračke iznenađenja. No, to nije sve. Ovisi o tome je li tvoj ljubimac ženskog roda, poklon će biti igračka parfem, dok će poklon za muški rod biti igračka autić.

 | Autor: Instagram Instagram

Photo: Žarko Bašić/Pixsell

Komentari 0