Life&style
Planer

Tko još jedva čeka novu godinu da kupi novi planer? Donosimo ti 5 najljepših

  • Svi koji vole svoje obveze, planove i misli zapisivati ručno, u planere i rokovnike imaju pregršt izbora ove godine
  • Brojni brandovi su ponudili svoje izdanje za 2022. godinu, a ono što je najbolje je što si kod većine planer možeš dizajnirati i sama!
  • Izabrali smo top 5 planera i rokovnika za 2022. godinu

Još od osnovne škole, obožavam sve vrste bilježnica, dnevnika, planera i rokovnika... Iako mi nikada nije uspjelo pisati dnevnik duže od nekoliko dana, svake godine bih nanovo kupovala novi, uz čvrstu odluku "ovog puta ću drugačije." Isto je s rokovnicima. Iako bi bez Google kalendara i njegove To do liste ne mogu zamisliti dan, još uvijek svoje obaveze, planove, misli volim zapisivati u razne bilježnice i rokovnike. Najčešće ni njih nikad ne popunim, ali jednostavno teško odolijevam ne kupiti novi, pogotovo kada naiđem na neki posebni koji jednostavno inspirira da u njega nešto upišeš.

A i u doba kada nam je tipkovnica glavni instrument za pisanje, nedostaje mi osjećaj jednostavnog - pisanja. Da ne koristim rokovnike ne znam kada bih uopće koristila olovku. Upravo zato moja ladica izgleda ovako...

 | Autor: Privatna arhiva Privatna arhiva

Početkom svake godine jedan od prvih shoppinga je upravo kupnja novog godišnjeg planera čije prazne stranice jedva čekaju moje čičkarije. A ako si i ti imalo poput mene, razveselit će te vijest da su neki brendovi već predstavili svoje planere za 2022. godinu. Donosim ti svoje favorite!

1. Paper and Stuff

Trgovina specijalizirana upravo za prodaju raznoraznih planera, rokovnika, a imaju čak i dnevnik vjenčanja! Možeš birati između mnoštvo planera različitih dimenzija i dizajna, a neke možeš čak i personalizirati. 

 | Autor: Paper and Stufff Paper and Stufff

Cijena ovog elegantnog rokovnika je 120 kuna, a naslov možeš i personalizirati unosom teksta u traženo polje prilikom kupnje. 

Planner Boutique

Još je jedna web trgovina čiji će te planeri oduševiti dizajnom! A osim lijepog dizajna, planeri su specijalizirani te tako možeš izabrati planer ovisno za svrhu koju ti treba - financijski, fitnes, fokus planer, planer za vjenčanja i drugi.

 | Autor: Girl Boss rokovnik možeš imati za 99,00 kn. Ovo je pravi ženski rokovnik koji će ti olakšati sve tvoje obveze, a sadrži kategorije kao pregledi kod liječnika,  knjige koje želiš pročitati, godišnji odmori i sve one male stvari koje te čine sretnom. 

3. Stradivarius

Stradivarious nas svake godine razveseli novom kolekcijom rokovnika i planera, a sada je izbacio i novu kolekciju za 2022. godinu u kojoj ćeš sigurno naći jedan i za sebe. 

 | Autor:

4. Babushka boutique 

Prekrasan i jednostavan kožni planer s puno prostora za planiranje dana, uključujući sekcije za prioritete i za one manje hitne stvari te sekcije za bilješke i zadatke. Cijena: 175,00 kn.

 | Autor:

A ako voliš putovati, oduševit će te i izdanje za putovanje u koji možeš upisivati sve planove oko sljedećeg putovanja, a u njemu ćeš naći motivirajuće izreke i prekrasne fotografije.

Možda vas zanima Žena s planom je uvijek korak ispred! Rubrika Life&style Life&style

5. Moleskine 

I šećer na kraju - meni definitivno najljepši od svih, Moleskine planeri koji se ističu kvalitetom, dizajnom i jednostavnošću.

 | Autor:

 

 

 

Photo: Shutterstock

Komentari 0