Life&style
Žena s planom je uvijek korak ispred! Žena s planom je uvijek korak ispred!

Žena s planom je uvijek korak ispred!

Ženski rokovnik nije još samo jedan planer, ovo je rokovnik sa srcem koji će vas osvojiti i koji ćete zavoljeti na prvu.

Jeste li ikada pomislili gledajući, slušajući ili čitajući o uspješnim ženama poput Michelle Obame ili Rihanne kako su sve to uspjele? Jesu li na svom životnom putu bile posvećene samo postizanju ciljeva ili su i uživale u cijelom tom procesu?

Primjere uspješnih, sretnih i zadovoljnih žena ne moramo tražiti dalje od vlastitog susjedstva jer sasvim sigurno i sami poznajete takve žene. One ne kasne jer cijene svoje i tuđe vrijeme, njima je jasno da biti produktivan znači biti fokusiran, one cijene i vole sebe i one ostvaruju svoje ciljeve. Sanjati poslovni uspjeh u velikoj međunarodnoj korporaciji ili sanjati o vlastitoj maloj, kvartovskoj slastičarnici ili o vlastitoj knjizi na policama knjižara, daleko je od ostvarenja snova. Snove je potrebno u jednom trenutku pretvoriti u planove, a uspješno planiranje i najmanjih svakodnevnih obveza vodi prema ostvarenju ciljeva koje ste si zacrtali. Upravo uspješnim, fokusiranim i detaljnim planiranjem uči nas već više od 12 godina, najpopularniji planer u regiji – Ženski rokovnik. 

Ženski rokovnik godinama je prepoznatljiv po svojim rubrikama koje olakšavaju svakodnevnu organizaciju vremena, ali posljednjih godina ide korak dalje te nizom savjeta i edukativnih članaka pomaže svojim vjernim korisnicama u učinkovitom planiranju. Tako nas rokovnik za 2021. godinu podsjeća zašto je od iznimnog značaja imati sve važne informacije zapisane, jer između ostalog dokazano je kako papir i olovka imaju nevjerojatnu moć - ono što je zapisano lakše će se ostvariti. Posebno se to odnosi na najvažnije ciljeve.

 | Autor: Planner Boutique Planner Boutique

Tehnologiju svi volimo i nitko više ne može zamisliti svoj dan bez smartphonea, ali što kada ostaneš bez baterije i hitno moraš nekoga nazvati u pomoć? I tu uskače Ženski rokovnik sa zapisanim najvažnijim brojevima. Godišnje i mjesečne „to do“ liste  su liste na kojima se skoro svakodnevno radi, upisuju se novi ciljevi, križaju odrađeni, a zadaci s godišnje liste raspoređuju na mjesečne.

U Ženski rokovnik zapisuju se i planiraju svi važni i posebni datumi – od rođendana dragih ljudi koji možda nisu na Facebooku pa te nema tko podsjetiti, do važnih poslovnih i privatnih događaja. Samo jedan pogled na ovu listu olakšava organizaciju i planiranje te osigurava da nijedan važan datum neće biti zaboravljen.

Među najvažnijim rubrikama zasigurno su stranice s mjesečnim financijskim planovima i bilježenjem svih troškova, kao i podsjetnik na najvažnije godišnje liječničke preglede, a Ženski rokovnik ne bi bio to što je bez rubrike „Male stvari koje te čine sretnom“ jer nikada ne smijemo zaboraviti biti zahvalni na svim malim stvarima koje nam život čine veselijim.

Upravo zato jer je zahvalan na svih ovih proteklih 12 godina i svjestan toga kako će nam svima trebati više podrške i motivacije u 2021. godini, tim Ženskog rokovnika osmislio je i sjajan poklon za sve svoje vjerne kupce – majica za ostvarivanje snova „I have a plan“. Sve informacije o tome kako dobiti ovaj izvrstan poklon kupci mogu otkriti na web shopu Ženskog rokovnika www.planner-boutique.com

Ženski rokovnik u potpunosti je proizveden u Hrvatskoj i zaštićen je kao domaći brend koji je osim na hrvatskom tržištu dostupan u Bosni i Hercegovini i Srbiji.

Ženski rokovnik dostupan je putem web-shopa te u svim dm- drogerie markt  prodavaonicama.

Photo: Planner Boutique