Life&style

Tko je ovdje lud? Zašto na Internetu traje svađa koje su boje ove tenisice?

  • Još prije četiri godine Internet se srušio zbog haljine - gotovo svi su raspravljali je li plavo-crna ili zlatno-bijela
  • Sada su se pojavile tenisice koje su potaknule raspravu jesu li tirkizno-sive ili rozo-bijele
  • Boja je upitna zbog toga što je fotografija snimljena pri lošijoj rasvjeti

Prije četiri godine, škotska pjevačica Caitlin McNeill objavila je fotku haljine koja je potaknula raspravu. Naime, jedan dio javnosti rekao je da je haljina plavo-crna, dok su drugi govorili kako je haljina zlatno-bijela. 

 | Autor: Pinterest/www.nytimes.com Pinterest/www.nytimes.com

Ovih dana se pojavio još jedan modni artikl koji je potaknuo raspravu. Naime, riječ je o Vans tenisicama za koji jedan dio ljudi tvrdi da su tirkizno-sive dok drugi govore kako se radi o rozo-bijelim tenisicama. 

Jedan korisnik Twittera objavio je fotku snimljenu pod drugčijim svjetlom te je rekao kako je do rasprave došlo zbog loše rasvjete pod kojom se tenisice čine sivo-tirkizne, a zapravo su rozo-bijele. Ta objava je mnogima promijenila mišljenje. ''Izvorno su rozo-bijele, ali blic i loša kvaliteta kamere su ono što čini da nam se priviđaju druge boje.''

Možda vas zanima Najvažnija stvar koju snažne, samopouzdane žene imaju (i znaju sačuvati) Rubrika Life&style Life&style

Moramo priznati kako su i nama prvo izgledale tirkizno-sive, a pod drugim kutem rozo-bijele. Pronašli smo model tenisica na  stranici DSW i zaista se prodaju kao roze.  Iako sad znamo o kojoj boji se stvarno radi, na koju su tebi ličile kad si ih prvi put vidjela?

 | Autor: screenshot/DSW screenshot/DSW

 

Photo: facebook/@elladvornik

Komentari 0