Life&style

Tko ima toliko novca da po njemu...?

Naravno da ova WC školjka nosi dizajnerskii potpis, a košta ludih 100.000 dolara! Načinjena je od 35 dizajnerskih Louis Vuitton torbica i od čistog je zlata!

Čini se kako luksuzan način života ponekad nema mjere pa nije čudo da smo dobili ovo! Radi se o WC školjci s dizajnerskim potpisom. Čak 35 Louis Vuitton torbica je umjetnica Ilma Gore razderala kako bi obložila luksuznu školjku, dok je unutrašnjost izlivena u zlatu. Doista, ovaj neobičan spoj dizajna i luksuza izgleda baš ovako, a i cijena mu baš nije mala...

Umjetnica Gore na ovaj se pothvat odlučila kako bi samoj sebi zadala izazov i kako bi stvorila nešto drugačije, iako je i sama svjesna da se njezin način rada ne može svima svidjeti.

Možda vas zanima Oplodila je svoju jajnu stanicu psećom spermom Rubrika Life&style Life&style
 

A post shared by Illma Gore (@illmagore) on

Također, umjetnica je priznala kako ju je izrada ovog umjetničkog djela jako iscrpila, možda najviše zbog straha da će izreže li krivo neku torbicu čija je prosječna vrijednost 3000 do 5000 dolara, baciti novac u vjetar. Dakle, ova primijenjiva art instalacija idealna je za one koji imaju 100.000 dolara viška i ne znaju što bi s njima. Dapače, tako im malo znače da bi ih rado bacili u WC i pustili vodu za njima.

 

Također, Ilma Gore je poznata po svojim ilustracijama u kojim ismijava omraženog Donalda Trumpa, pa nije ni čudo da je WC školjka s luksuznim elementima bila njezin pothvat!

Photo: miss7

Komentari 0