Life&style
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Vodenjake, ribe i lavove očekuje veličanstveni tjedan, ali nemaju svi znakovi razlog za slavlje

  • I? Osjećaš li da nekako sve ide kako treba, čak i na bolje?
  • Osjećaš li kako se najhrabrije visibabe i jaglaci polako usuđuju izići na svjetlo, ptice su apsolutno koketno raspoložene i svi se nekako pretvaraju da je već proljeće? 
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak 

Sve je u duhu optimizma i ta bi vibra trebala ostati s nama tijekom cijelog tjedna. Zašto? Između ostaloga, imamo prekrasan puni mjesec 16. veljače, a Venera i Mars imaju spoj – i to baš na Valentinovo.

Vodenjak

Posljednji dani Sunca u tvom znaku vrlo su posebni i okrunjeni su prekrasnim punim mjesecom u veličanstvenom Lavu. Ima nešto kraljevsko i gotovo slavljeničko u energiji ovog punog mjeseca 16. veljače. Lijepa stvar je što puno mjesečine pada na tvoje samopouzdanje i mnoge bi se inhibicije i prepreke jednostavno trebale rastopiti. Bit ćeš viđena i voljena. Sretan rođendan!

via GIPHY

Ribe

Još 29. prosinca 2021. je impozantni sretni planet Jupiter prešao je u tvoj horoskopski znak, a to sigurno već jasno možeš osjetiti. Jupiter, koji označava vrijednosti poput mudrosti, znanja, potrage za smislom, velikodušnost i žeđ za iskustvom, stvara atmosferu koju karakteriziraju predanost, otvorenost, inspiracija, mašta, prijemčivost, spokoj i osjetljivost. Lijepo! Ono što je posebno: Jupiter je tradicionalno jako dobro smješten u tvom znaku. Izvrsno za tebe!

Ovan

S punim mjesecom u znaku lava, ovnu se također događa nešto vrlo posebno. Kao i ovan, lav je vatreni znak. To znači da iskra apsolutno stalno skače. Stoga se možeš pripremiti za intenzivan tjedan. Pazi na nadolazeći pun mjesec! Mnoge stvari su jednostavno mnogo uočljivije kada te obasjava mjesečevo svjetlo… 

Planete koje vladaju horoskopskim znakovima Možda vas zanima Otkrivamo koji je planet tvog horoskopskog znaka, a i što to znači za tebe Rubrika Life&style Life&style

Bik

Jesi li znala da je velika vjerojatnost da će se bebe začete na Valentinovo roditi oko američkog praznika “Dana zahvalnosti“? Pa, onda znaš što možeš proaktivno raditi na taj dan... A zvijezde su doista ovih dana vrlo povoljne za (tjelesnu) ljubav. Venera i Mars su blizu... eto, tek ideja kako se ponekad može protumačiti astrologija.

via GIPHY

Blizanci

Ovaj tjedan je super pogodan za izlaske i bavljenje malim i velikim flertovima. Jednostavno ćeš neodoljivo zračiti, a pozivi za izlaske dolazit će jedan za drugim. Za Valentinovo su ti zvijezde izuzetno naklonjene, a pun mjesec u znaku lava budi u tebi ružičaste osjećaje i želju za seksom.

Možda vas zanima qeeq Rubrika Life&style Life&style

Rak

Jasno je da bi se radije sakrila u svoj slavni oklop, nego se usudila iskoračiti iz svoje zone udobnosti. Mogla bi barem pokazati neke osjećaje, osobito ako ne želiš više biti sama. Možda možeš zamoliti iskusnog prijatelja ili prijateljicu da ti objasni što se sve može s aplikacijama za upoznavanje. Ali, prije toga pogledaj Tinder Swindler na Netflixu – samo da budeš sigurna!

Lav

Veličanstveno. Jednostavno samo veličanstveno. Ovaj tjedan očekuju te neki od najvećih ovogodišnjih događaja. Imaš pun mjesec u svom znaku! To je jako posebno, gotovo poput rođendana. Zato 16. veljače 2022. priredi mjesecu posebnu dobrodošlicu i nemoj zaboraviti ispuniti želju jednog srca. Bit će ti super! 

via GIPHY

Djevica

Jasno je, tvoj moto je „manje je više“ te voliš kad je sve u redu. Ali, što će biti s tvojim gorućim srcem? Ovog tjedna moglo bi te iznenada baciti u potpuno neočekivani i neplanirani kaos. Venera i Mars su vrlo blizu, jedno do drugog. Osim toga, tu je i pun mjesec u znaku lava, koji vlada srcem. Stoga se nemoj iznenaditi ako iznenada padne kiša s crvenim ružama, a ti se nekako lijepo osjećaš u društvu drage osobe…

Vaga

Oh, kako divno - pun mjesec u znaku lava sja izravno na tvoj kreativni centar. U skladu s tim, dobar je tjedan da pustiš maštu da ponovno procvjeta. Za inspiraciju kupi najljepši buket koji možeš pronaći (i to u utorak, kada je Valentinovo završilo i zalihe su ponovno svježe!) i gledaj kako ti se srce veseli. Sada su kreativne aktivnosti svih vrsta idealne za tebe – izbacivat ćeš sjajne ideje kao iz šale.

Kinseki horoskopski znak tigar Možda vas zanima Kineski horoskop: kakvi su muškarci, a kakve žene rođene u godini tigra? Rubrika Life&style Life&style

Škorpion

Prošlog tjedna svi su tweetali da Kim Kardashian želi baciti svoj telefon u ocean. Naravno da to neće napraviti, ali ideja boravka izvan Interneta je vrlo uzbudljiva. Pun mjesec u lavu 16. veljače može se protumačiti kao poziv da malo pomnije poslušaš svoj unutarnji glas. Međutim, bolje je suzdržati se od radikalnih mjera.

via GIPHY

Strijelac

Kod svojih planova za ovaj tjedan, uzmi u obzir da će se dani prema punom mjesecu intenzivirati (16. veljače 2022.). Naime, pun mjesec se odvija u znaku lava, koji je, kao i strijelac, također vatreni znak. To čini energiju opipljivijom i gušćom i za tebe osobno. Međutim, to može biti prilično napeto i stresno. Dakle: bolje je ne raditi previše.

Jarac

U znaku jarca se sakuplja dosta planeta, uključujući Veneru, našu ljubavnu planetu, i njenog partnera, vatreni Mars. Mars i Venera se smatraju klasičnim planetima ljubavi i strasti. Stoga se nemoj iznenaditi ako puno (pune) mjesečine padne na razne, vrlo osobne teme. Ah, da, i Valentinovo je!

Photo: Shutterstock

Komentari 0