Life&style

Tjedni horoskop: Vodenjaci, ribe i vage uživaju u romantici, a 3 znaka očekuje financijska injekcija

  • Ovaj tjedan se Sunce, Merkur i Saturn susreću u znaku riba 
  • Sasvim je moguće da ćeš se osjećati usporeno sljedeći tjedan
  • Astrološki razlog tome leži u konjunkciji sa Saturnom, planetom koji predstavlja sporost i temeljitost

Kad se Saturn i Sunce sretnu, sva zabava i igre su gotovi. Saturn od nas zahtijeva da budemo ozbiljni, da preuzmemo odgovornost i ispunjavamo svoje dužnosti. U vezi sa Suncem (svijest i identitet) možemo očekivati da ćemo postati svjesni koji su naši zadaci. 

Tjedni horoskop od 26. veljače. do 3. ožujka 2024. godine

Merkur i Saturn također se susreću u isto vrijeme, čine konjunkciju i djeluju zajedno. Za nas to znači da ćemo o svemu pažljivo promišljati i izražavati se kritičnije nego inače. Ali, umjesto kritiziranja onih koji nas okružuju, preporučljivo je fokusirati se i razmisliti što možemo poboljšati na sebi.

Jarac

Ljubav: Želiš osvježiti svoju vezu i to će ti uspijevati – ti i partner izvrsno ćete se slagati u svakodnevnom životu i u spavaćoj sobi. Osnažujuće vibracije zvijezda donose puno raznolikosti i mašte. Samci sada žele poseban susret i spremni su dopustiti da im se rasplamsaju osjećaji.

Posao: U svom poslu djelovat ćeš samopouzdano, s pravom: privući ćeš pažnju važnih ljudi. Napredovat ćeš, ali to će ti oduzimati puno energije. Financijski se isplati iskoristiti potencijal uštede i usporediti cijene pri većim kupnjama.

Zdravlje: Optimistična si glede budućnosti i sasvim si stabilna. Neptun ti daje jaku intuiciju, a Jupiter novu snagu i samopouzdanje. Također se možeš opustiti gotovo pritiskom na gumb i osjetiti što je dobro za tebe.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Vodenjak

Ljubav: Venera je sada tvoj vodič sreće. Stalno ćeš razvijati nove osjećaje prema osobi koju voliš i osvježavati svoju vezu. Samci će puno izlaziti i aktivno tražiti partnera. To i jest sada moguće, jer jedan tvoj flert ima potencijala za više!

Posao: Neobično dobre zvijezde čine te izvrsnom na profesionalnom planu. Brzo ćeš pronaći zajednički nazivnik sa svim ljudima u svom radnom okruženju. Dobivat ćeš puno bodova kada je u pitanju PR ili korištenje društvenih medija i pružat ćeš točno ono što se traži. Stvari također izgledaju sjajno financijski: optimalno ćeš iskorištavati svoje resurse.

Zdravlje: Ovo će biti doista dobar tjedan: Venera ti daje najbolje vibracije za dobar izgled. Intenzivnije se njeguje i osiguravat ćeš si blistav osmijeh i blistavu kožu. Zdrava kuhinja i zdrava količina tjelovježbe održavat će tvoje tijelo u formi i povećavati kondiciju.

Ribe

Ljubav: Stvari u tvojoj vezi idu glatko i osjećat ćeš da si u dobrim rukama sa svojom omiljenom osobom. Čak i ako se vas dvoje nećete uvijek slagati, osjećat ćete veliku povezanost. Kao samac ćeš uživati u svojoj slobodi. Bit ćeš puno vani i flertovati kad god ti se ukaže prilika. Ali, ostani to na tome. Upravo zbog toga što svemu pristupaš tako ležerno, drugima si iznimno privlačna.

Posao: Sunce i Merkur ti sada omogućuju uspješnu fazu u poslu. Pokazat ćeš što možeš i napredovat ćeš. Iskorištavat ćeš svoje prilike i ono što nećeš eventualno moći sama, postići ćeš timskim radom. Financijski situacija također izgleda obećavajuće - bit će više novca za tebe.

Zdravlje: Trenutačno voliš biti na svježem zraku i što češće vježbati na otvorenom. Usredotočena si na jednostavne stvari, dobro kuhaš, opuštenije spavaš i uvijek se kratko odmaraš od svakodnevnog života. Izbjegavat ćeš previše dobrih stvari, bit ćeš svjesnija i uravnoteženija - i to je dobro za tebe.

Ovan

Ljubav: Savršena ljubavna mješavina Venere i Marsa podići će ti raspoloženje i dati obilje karizme. Otvorena si za sve novo što ti donose ljubav i stranice za upoznavanje. Samci bi mogli imati pokoji dobar flert. Parovi sada stavljaju ružičaste naočale i unose više raznolikosti u svoju interakciju sofisticiranim idejama kada je riječ o slobodnom vremenu i zavođenju.

Posao: Umrežavanje i komunikacija će ti ovog tjedna teći glatko. Imat ćeš prave ljude uz sebe i točno znati kako želiš strukturirati svoje projekte. Inspirira te kreativni planet Venera i guru moći Mars. Financijski još uvijek postoje pitanja na koja trebaš odgovoriti.

Zdravlje: Tvoj unutarnji stav je trenutačno vrlo pozitivan i pun samopouzdanja. To također čini čuda tijekom treninga. Radit ćeš na svojoj figuri na discipliniran način i doista krenuti s vježbanjem.

Možda vas zanima Kineski horoskop za 2024.: Što očekuje 12 horoskopskih znakova u godini zmaja Rubrika Life&style Life&style

Bik

Ljubav: Sunce i Jupiter daju ti sada privlačnu karizmu. Slobodni će uživati u izlascima, što je dobra ideja, jer slatki flert s izgledima za više uskoro je na pomolu. U vezi ćeš stvari shvaćati jednako lako. Ali, češće ćeš trebati vremena za sebe. Tada ćeš moći ponovno više uživati u zajedničkim trenucima s partnerom.

Posao: Uživat ćeš u radu, biti kreativna i za sve ćeš brzo naći rješenje. Lako ćeš motivirati svoj tim i preuzeti odgovornost. Pri kupnji pripazi da ne pretjeraš s budžetom. Merkur i Jupiter sada djeluju kao tvoji kozmički financijski vodiči.

Zdravlje: Najbolje zvjezdane vibracije sada djeluju kao tvoj izvor sreće. Tvoja ravnoteža između poslovnog i privatnog života funkcionirat će izvrsno i uvijek ćeš si uzeti slobodnog vremena kada ti bude potrebno. Ovaj tjedan bit ćeš jako otvorena za duhovnost i mentalni razvoj te dobro reagirati na meditaciju.

Tjedni horoskop | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Tjedni horoskop

Blizanci

Ljubav: Razvijat ćeš kvalitete zvijezde. Venera i Mars dat će ti magnetsku privlačnost. Samci će to iskorištavati kada flertuju. Uživat ćeš u činjenici da si poželjna. Ako si u vezi, bit će više erotike u igri. Raduj se fazi koja će te potaknuti da ponovno aktivno sudjeluješ u svojoj vezi.

Posao: Uživat ćeš u svom poslu, a tvoje ideje su sada jako dobre. Konflikti unutar tima mogu se lako riješiti i ljudska strana se može potpuno razviti. Predstavljat ćeš sebe ili svoje proizvode u boljem svjetlu. Kada kupuješ, potraži povoljnije cijene. Ima još prostora za uštedu! 

Zdravlje: Venera te sada čini karizmatičnom te povećava tvoju životnu radost. A to nije sve. Energične vibracije s Marsa motiviraju te da se ističeš u sportu. Tvoj barometar performansi raste, a također ćeš imati puno snage na raspolaganju u svakodnevnom životu. 

Rak

Ljubav: Sunce i Merkur osiguravaju sklad u tvojoj vezi. Dobro ste krenuli i doista ste dobar tim. Sve s čime se sada zajedno uhvatite u koštac će vam uspjeti. Samci će biti društveni i često upoznavati dobre ljude.

Posao: Dobro ti ide na poslu. Sunce i Merkur potiču simpatije i prijateljske odnose. Lakše ćeš osvojiti kupce i tvoj će šef cijeniti tvoj rad. Pametno ćeš baratati svojim novcem. Imat ćeš sreće sa svojim ulaganjima i pronalaziti dobre prilike.

Zdravlje: Sunce i Jupiter vrlo pozitivno utječu na tebe i tvoje raspoloženje. Ovaj tjedan imat ćeš više povjerenja u sebe. Promjena okruženja imat će osobito blagotvoran učinak na tebe i tvoje psihičko stanje.

Lav

Ljubav: Venera i Jupiter uzdrmat će tvoju vezu! Imat ćeš prilično velika očekivanja od svog partnera i potrebno ti je više strpljenja i odgovora. Stvari ne idu baš glatko, moguće su nesuglasice. Ali, sve se može razjasniti. Samci će se oslanjati se na brza osvajanja i biti prilično agresivni. 

Posao: Što ćeš se više odmarati za svoje zadatke ovaj tjedan, stvari će ići bolje. Trenutačno imaš sedmo čulo kada je tehnologija u pitanju, ali kreativne ideje ne izviru baš u tolikom broju. Moći ćeš pratiti svoje financijske prednosti i odmah prepoznati kad ti se ukaže rijetka prilika.

Zdravlje: Bit ćeš dobro raspoložena. Trenutačno jako uživaš u dobroj hrani. Međutim, pripazi da ne pretjeraš, osobito s alkoholom. Venera i Jupiter ti savjetuju: uživaj u svom životu i svemu lijepom, ali čini to na zdrav način.

Djevica

Ljubav: Trenutačno si sklona iznenaditi osobu koju voliš svojim idejama. Održavaj dobre razgovore i razumijevanje kako bi održala sklad. Slobodni će biti hiperaktivni. Želiš nadoknaditi propušteno, ali očekuješ malo previše. Umjesto općenitog planiranja flerta, jednostavno se prepusti iznenađenju.

Posao: Savršeno ćeš svladati strategiju i planiranje. Znat ćeš što je korisno na poslu. Ali, sada trebaš više takta, a ljudska intuicija je ono što se računa. Budi oprezna pri potpisivanju ugovora jer je Jupiter izazovan. Pažljivo provjeri nove poslove i poslovne partnere!

Zdravlje: Sunce i Neptun pomoći će ti da stvari ne gledaš tako usko te da razviješ veliku unutarnju smirenost. Tihi trenuci kod kuće su dobri za tebe; uzbudljiva knjiga poticat će ti maštu. Sada ne podnosiš dobro masnoću i šećer. Vrijedi sljedeće: manje je više.

Vaga 

Ljubav: Zvijezde će ovog tjedna probuditi tvoje senzualne talente. Empatična si i osjećaš što pokreće drugu osobu, a i zavodit ćeš na vrlo sofisticiran način. Samcima će biti uzbudljivo jer će osjećaji ključati brže nego inače.

Posao: Ambiciozna si i sama sebi najbolji trener. Stvarat ćeš ideje gotovo svake minute i brzo postajati entuzijastična za nove zadatke. Kreativni doprinos i umjetničke vibracije pomoći će ti na poslu. Kad je pak riječ o novcu, trebala bi trezvenije sagledati stvari.

Zdravlje: Mars ti sada daje pravi poticaj energije. Doista ćeš uživati u vježbanju i testiranju svojih osobnih granica. Moći ćeš optimalno izgraditi mišiće i izdržljivost. Ali, Venera je također aktivna pa će tretmani ljepote imati vrlo pozitivan učinak na tebe.

 | Autor: Instagram @street_style_paris Instagram @street_style_paris Foto: Instagram @street_style_paris

Škorpion

Ljubav: Venera i Mars su transverzalni, što te čini prekritičnom. Budi malo ljubaznija prema drugoj osobi i stvari će krenuti na bolje. Tvoj recept za zajedničku sreću: ponašaj se nježnije prema osobi koju voliš. Slobodni će agresivno flertovati. Dopuštat ćeš novim obožavateljima da brzo dođu do tebe. Ali, ako ti se i jedna sitnica ne svidi, brzo će biti kraj.

Posao: Sunce i Merkur sada djeluju kao pokretači tvoje karijere. Imat ćeš mogućnosti koje će ti također koristiti financijski. Pametno ćeš pregovarati, biti brza i točno znati koji su ti novi zadaci. Novi izazovi će te jako uzbuđivati i pomoći ti da rasteš.

Zdravlje: Tvoje sportske ambicije su sada prilično slabe. Potrebno ti je malo više odmora u slobodno vrijeme. Ali, zato ćeš biti mentalno jaka.

Strijelac 

Ljubav: U vezi sada doživljavaš fazu kontradikcija. Seks i erotika vas sada oboje jako pale, ali bit ćete skloni bespotrebno preuveličavati sitnice. Slobodni će koristiti svoj seksepil i dobivati što ili koga žele.

Posao: Energično ćeš zastupati svoje gledište. Želiš uvjeriti druge, ali nisi uvijek dovoljno osjetljiva. Više diplomacije će ti pomoći. Potreban je i financijski oprez. Dobro provjeri ugovore prije potpisivanja i samo malo kritičnije promotri detalje.

Zdravlje: Povoljne vibracije s Marsa podržavat će te i dati novo samopouzdanje. Tvoja motivacija za sport i slobodne aktivnosti je visoka. Ali, neće ti biti tako lako isključiti se nakon dugog dana. Tu će ti pomoći autogeni trening i meditacija.

Možda vas zanima Horoskopski znak Riba: kakav je najromantičniji znak u horoskopu u ljubavi i vezama Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @street_style_paris

Komentari 0