Life&style
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Vaga je u pozitivnom naletu, vodenjacima se smiješi flert, ali većini znakova se ne piše dobro

  • Ovaj tjedan počinje slavnim punim mjesecom u znaku riba
  • Energija riba sada je vrlo duhovna i želi da se dobro preispitamo
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak 

Što bi u svom životu voljela vidjeti s posebnom jasnoćom? Ovaj tjedan je idealan za sve vrste razmišljanja. Usudi se! Nemoj više čekati! Djeluj! 

Djevica

Sunce u tvom znaku sada će ti donijeti rođendan - i razne druge proslave. Pun mjesec u ribama osigurava da se neke stvari dovedu do jasne točke. Pobrini se da imaš dovoljno vremena za odmor kako bi uočila odraz ovog mjeseca. Putovanje kreće prema unutra! Onda možeš nastaviti slaviti…

via GIPHY

Vaga

Pun mjesec u znaku riba doista je savršen trenutak za vagu da pusti balone da odlete te pronađe ravnotežu koju tako očajnički traži. Ovo je dobar trenutak da dobiješ jasnoću iz dubine. Iskoristi ovaj pozitivni zamah da sve teško prođe s lakoćom.

Škorpion

Pun mjesec u znaku riba duboko je zahtjevan trenutak za škorpione. Ribe i škorpioni plivaju u sličnim vodama (vodeni su znakovi) - samo što škorpioni žive u nešto tamnijim udubinama. Tijekom ovih dana pazi da svojim ubodom nikoga ne ozlijediš. Riječi također mogu biti otrovne, poput uboda.

Možda vas zanima Ova četiri horoskopska znaka su s godinama sve ljepša i ljepša, njima je vrijeme saveznik Rubrika Life&style Life&style

Strijelac

Strijelcima trenutačno nije baš tako lako. Ovaj tjedan donosi ti emotivne uspone i padove. Mnoge tvoje jako stare, davno zaboravljene teme, za koje si dugo smatrala da su zatvorene, sada se prikazuju u cijelom rasponu i veličini. Nije uvijek zabavno, ali ponekad je to jednostavno potrebno. Vrijeme je da te teme zatvoriš za sva vremena! Ono što sada pomaže: strpljenje i džin tonik. Živjela!

via GIPHY

Jarac

Ovaj tjedan možeš svoje velike rogove ostaviti kod kuće. Nema se što prisiliti ili pogurati, samo osjetiti! Pun mjesec u ribama izrazito je emotivan i želi da baciš pogled u dubinu i to vrlo hrabro. Što si mirnija, bit će ti sve jasnije!

Vodenjak

Početkom tjedna, kada mjesec sja s neba u svojoj apsolutnoj veličini, vodenjaci imaju uzvišenu priliku dobiti nove vizije za dobrobit čovječanstva. Obrati pažnju na svoje snove. Izvuci antenu i pogledaj s kim se možeš susresti u svakodnevnom životu. Shvatit ćeš da te jedna osoba gleda malo drugačije od drugih – sa simpatijama… 

Ribe

Pun mjesec u tvom znaku nije samo dvostruko intenzivniji - to već zasigurno primjećuješ danima - pun mjesec u vlastitom znaku također je veliki dar svemira. Budi pažljiva. I svakako zabilježi svoje snove - tvoja podsvijest je sada spremna za razotkrivanje. Riješi se svega što te opterećuje, koliko god ti to bilo mučno. 

via GIPHY

Ovan

Tvoja vatrena energija ovih dana može ti zadati male probleme – naime, pun mjesec u znaku riba odvija se u vodenom znaku. Kao što znamo, vatra i voda rezultiraju parom! Kako bi sačuvala smirenost i živce, potrudi se da ti bude ugodno, udobno i pokušaj biti maksimalno smirena. Šeći prirodom po svježem zraku i brzo ćeš se ispuhati. 

Bik

Pun mjesec u znaku riba ulijeva puno vode u sunce u znaku bika. To je dobro! Naime, ovako sve može rasti i cvjetati oko tebe i sada je vrijeme da jasno objasniš o čemu se radi i što doista želiš. Sada je također potrebna točnost! Priušti si dovoljno odmora da sve jasno sagledaš!

Životi ova tri horoskopska znaka znatno će se promijeniti ove jeseni Možda vas zanima Životi ova tri horoskopska znaka znatno će se promijeniti ove jeseni, jesi li među njima? Rubrika Life&style Life&style

Blizanci

Kako se to lijepo kaže: “Vizija bez djelovanja je halucinacija“?!  Osobito u ovim vremenima kad je sve nekako pomiješano. Pun mjesec mnogo čini s tvojom maštom - pogledaj što se iz tvojih snova doista može pretvoriti u stvarnost. I onda nemoj ponovno zaspati: učini to! Odmah, pravo je vrijeme za tebe! 

via GIPHY

Rak

Nemoj se iznenaditi ako ovih dana sve percipiraš malo snažnije nego inače. Pun mjesec u znaku riba čini te još osjetljivijom i vjerojatno se moraš povući u svoju rakovu kućicu. To je tvoje pravo - izići ćeš kad za to dođe vrijeme.

Jesi li među njima? Ova 4 horoskopska znaka imaju najveće šanse postati bezobrazno bogati

Lav

Dragi lavovi, ne brinite, ovih dana ne morate ubiti zmaja, spasiti djevojku ili se popeti na novi planinski vrh. Raskomoti se fino kod kuće - pustolovine mogu pričekati nekoliko dana. Pun mjesec uvijek je izazovan pa se radije odmori kako bi integrirala svu energiju!

Photo: Shutterstock

Komentari 0