Life&style

Jesi li znala da postoje muški i ženski horoskopski znakovi? Saznaj kojoj skupini pripadaš

  • U astrologiji se horoskopski znakovi dijele u različite skupine
  • Između ostaloga, dijele se na muške i ženske 
  • Otkrit ćemo ti što to znači 

Svatko tko se već bavio horoskopima i astrologijom sigurno zna da se horoskopskim znakovima dodjeljuju različita svojstva. U principu ih se stoga može svrstati u različite skupine, poput elemenata zrak, vatra, voda i zemlja. Međutim, jesi li znala da se horoskopski znakovi također dijele na muške i ženske?

Možda vas zanima Osobe rođene u ova 4 horoskopska znaka jako su svestrani i imaju mnogo talenata Rubrika Life&style Life&style

Ovo su ženski i muški horoskopski znakovi

Najprije treba znati koji horoskopski znakovi pripadaju kojem elementu:

Zrak: blizanci, vaga, vodenjak

Voda: rak, ribe, škorpion

Vatra: lav, ovan, strijelac

Zemlja: djevica, jarac, bik

S tim znanjem sada možeš dodijeliti odgovarajuće elemente kategorijama ženskog i muškog roda. Vatreni i zračni znakovi su muškog, dok su znakovi zemlje i vode ženskog roda.

Prema znanstvenim teorijama 86% ljudi krivo tumači horoskop, a pojavio se i tajni 13. horoskopski znak!

To konkretno znači da su muški znakovi općenito komunikativniji i brže djeluju. U astrologiji se ženskim znakovima više pripisuje senzualnost i empatija. Također se za to kaže pasivno (žensko) i aktivno (muško). Naravno, žene mogu pripadati muškom horoskopskom znaku, a muškarci ženskom horoskopskom znaku. Prema astrologiji, to se izražava u određenim karakternim crtama. Žene s muškim horoskopskim znakom sklonije su riziku i djeluju samopouzdanije, dok muškarci sa ženskim horoskopskim znakom djeluju osjećajnije i smirenije.

Možda vas zanima Sudbinski par: Samo je jedan horoskopski znak stvoren za tvoj - provjeri koji je to Rubrika Life&style Life&style

Uz to, treba znati da nijedno ljudsko biće u sebi nema potpuno muške ili ženske osobine. Uvijek se radi o mješavini i jednog i drugog, a cilj je pronaći ravnotežu. Podjelu na ove kategorije nikada ne treba promatrati kao osuđujuću, ona jednostavno predstavlja razliku koja ti može pomoći da bolje razumiješ svoje osobine karaktera i naučiš se nositi s njima.

Photo: Shutterstock

Komentari 0