Life&style

Tjedni horoskop: Susreću se Venera i Mars, pripremi se za lavinu emocija, a evo što te čeka

  • Ovaj tjedan ima vrlo poseban moto: All we need is love! 
  • 13. srpnja završava dvogodišnji ciklus Venera-Mars koji je započeo točno 24. kolovoza 2019. godine u znaku djevice
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak  

Mars, vrući crveni planet, te Venera, senzualna božica ljubavi, konačno se susreću. Sad bismo se trebali zapitati: gdje u svom životu imamo i želimo ljubav? 

Rak

Ovaj tjedan se stvarno puno toga događa, a oko tvog rođendana bit će i kiše i sunca. Tvoj element, voda, u velikom je pokretu. To također doista pokreće osjećaje. Svemir ti stoga savjetuje da budeš svjesna svojih osjećaja i, ako je moguće, držiš ih pod kontrolom. Neka vladaju mir i spokoj!

via GIPHY

Lav

Ako si posljednjih nekoliko tjedana koketirala s tom osobom (da, s tom osobom koja ti ujutro namigne u uredu i donese ti kavu bez da te pita), onda je ovaj tjedan pravo vrijeme da saznaš postoji li nešto više od ljubaznosti i simpatije!

Djevica

Masivan i emotivan vjetar koji ovaj tjedan puše našim sferama želi samo jedno od tebe: naime, da na trenutak zaboraviš na svoj dobar odgoj, pustiš se i onda vidiš što će se dogoditi. Zapravo, Mars i Venera u lavu samo žele da se opustiš! Iskoristi vrijeme!

Možda vas zanima Znaš li za egipatski horoskop i njegova božanstva – i što tvoj znak otkriva o tebi? Rubrika Life&style Life&style

Vaga

Kao vaga voliš ravnotežu i sitnice u životu: kreveti su svježe pripremljeni, cvijeće s tržnice svježe, stol postavljen, vino posluženo. U teoriji je tvoj perfekcionizam hvale vrijedan i romantičan - ali u stvarnom životu ne funkcionira uvijek sve prema planu, najkasnije kad netko slučajno prevrne bocu vina. Zaboravi na kontrolu i prepusti se svojoj strasti!

via GIPHY

Škorpion

Budući da se u životu škorpiona puno toga vrti oko fizičke strasti, trebala bi biti sretna zbog ovog tjedna. Naime, novi ciklus Marsa i Venere srdačno te poziva da se pitaš što želiš od veze. Dakle, razmisli još jednom vrlo pažljivo: na kojem dijelu tvoje veze treba poraditi? A gdje je radost? Ako je potrebno, pronađi je ponovno!

Strijelac

Živjeti i pustiti druge da žive. Prava ljubav prihvaća nas onakvima kakve jesmo. Kao strijelac, tvoj je posao točno slijediti ovu tezu. Čak i ako više voliš imati poznanike po cijelom svijetu. Ljubav vrijedi tražiti. Međutim, nemoj se mijenjati zbog drugih i, naprotiv, ne očekuj da će se drugi promijeniti.

3 horoskopska znaka najbolje znaju kuhati - jesi li ti među njima?

Jarac

Sunce u raku potencirat će ono što već znaš: da imaš savršenog partnera. Jarac je na najvišoj točki zodijaka, a rak na najnižoj. Sve između toga je prekrasna ljubavna pjesma uspona i padova. Uključi se sa svojim partnerom, hrabro istraži drugu stranu. I pogledaj što se iz toga može izvući.

via GIPHY

Vodenjak

Venera i Mars, koji se ovaj tjedan susreću u znaku strastvenog lava, otvaraju vrata potpuno novim idejama o vezama. Dakle, pusti da se stvari „dogode“ i pogledaj što se može otkriti izvan tvoje zone udobnosti. Nakon toga još uvijek možeš odlučiti želiš li to ili ne.

Ribe

Tvoja te energija iznova i iznova toplo poziva da se suočiš s ovom velikom unutarnjom prazninom, ovom suludo dubokom pukotinom koja se uvijek iznova pojavljuje i želi biti otkrivena. Imaj hrabrosti otići zaista duboko ovih dana. Naime, prepoznati se u svojim iluzijama, lažima i obmanama je velika umjetnost. Usudi se duboko zaroniti.

Možda vas zanima Počela je vladavina Rakova: ovo su 4 njihove najveće vrline i 3 mane Rubrika Life&style Life&style

Ovan

S ovim nevjerojatno lijepim susretom Venere i Marsa pod znakom lava oživljavaju posebni osjećaji i napokon se opet potiče strast. Zašto se suzdržavati? Pusti da se tvoje emocije oslobode i budi sigurna da reagiraš na situacije koje se spontano pojave.

via GIPHY

Bik

Bik također ima veliku korist od ove povezanosti Venere i Marsa (osobito 13. srpnja). Ti si u svom elementu i živiš svoju senzualnost. Izvadi najljepše cipele, odjeni najljepšu svilenu haljinu - čak i ako izgleda prenapadno. Ako želiš razumjeti ovu energiju, trebala bi nositi Versace, na primjer.

Blizanci

Svatko rođen u znaku blizanaca ne voli ništa više od izmjene. Tijekom ovih tjedana, međutim, trebala bi se dosljedno fokusirati na svoju intuiciju. Slijedi svoju strast i hrabro otkrij svoje namjere. Mali savjet: akcije govore više od tisuću riječi. Ponekad vrijedi riskirati.

Ova tri znaka najveće su horoskopske tračbabe, tako je zapisano u zvijezdama

Photo: Shutterstock

Komentari 0