Life&style

Ova tri znaka najveće su horoskopske tračbabe, tako je zapisano u zvijezdama

  • Svi ogovaramo i svi pričamo o drugim ljudima, komentiramo njihove živote i postupke
  • Jedno je istraživanje otkrilo da osoba dnevno u prosjeku provede 52 minute tračajući
  • Sklonost tračanju može biti zapisana u zvijezdama, pa su neki horoskopski znakovi skloniji ovoj osobnosti od drugih

Tračanje je fundamentalni ljudski instinkt jer su naši životi duboko ukorijenjeni u grupi. Ne samo da živimo u grupama nego i naš opstanak ovisi o ljudima iz tih grupa. Kaže se da su tračevi - ako se rabe "štedljivo" i produktivno - zapravo dobri za društvo. Iako većina nas voli znati što se događa s Bennifer ili što je najnovije u drami kraljevske obitelji, u svakodnevnom životu postoje ljudi koji se neprestano nalaze u središtu drame i jednostavno ne znaju kako iz nje izaći. Ispostavilo se, ta sklonost da se uvijek znatiželjno ispituje i razgovara o svemu i svima zapravo može biti zapisana u zvijezdama. Koje su to najveće tračbabe u zodijaku?

Možda vas zanima Ovo je najpopularnija obuća ovog ljeta - pronašli smo genijalne modele u našim trgovinama Rubrika Moda Moda

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Prijateljice razgovaraju

Blizanci: brbljavci bez loših namjera

Blagoslovljeni darom govora, Blizanci  svaki razgovor začine s puno sočnih sitnica koje mogu podijeliti. Ne mora značiti da ovi znakovi imaju loše namjere, već samo da su često uključeni u razgovor, pa će se stvari sigurno pojaviti nenamjerno. Brbljavi Blizanci mogu se naći u nedoumici jer uvijek razgovaraju i lako se uzbude, pa možda nešto kažu slučajno prije nego što shvate da su to nečije privatne informacije. Očekujt da će ove kraljice dualnosti prve pripćiti vijesti o onom suradniku koji čeka bebu, ali još nikome nije to rekao, ili slučajno otkriti rođendansku zabavu iznenađenja.

 | Autor: shutterstock shutterstock Ilustrativna fotografije djevojke koja sluša razgovor

"Hoću li ja umrijeti?", Morana Mamić emotivnom ispovijesti otkrila je svoju tešku dijagnozu: melanom

Škorpion: obožavaju razotkrivati tajne 

Škorpioni su prirodno znatiželjni, pa ne čudi da su stalno u tijeku sa "svačijim poslom". Skloni ispitivanju i inkviziciji, možeš očekivati ​​da ćeš ih pronaći kako kopaju po dubokim, mračnim tajnama. Škorpioni će vjerojatno znati sve detalje o nedavnim romantičnim osvajanjima svojih prijatelja i odmah upozoriti skupinu na bilo što nedorečeno. I puno sreće svima koji pokušavaju prodrijeti u škorpionov uži krug. Ovi teritorijalni vodeni znakovi brzo će staviti bubu u uši svojih najmilijih. Škorpioni su poznati i kao sjajni čuvari tajni, pa će često prijatelji sve vruće tračeve prensiti upravo škorpionima, a oni će se pretvoriti u uho.

 | Autor: shutterstock shutterstock Razgovor u gradu

Psihološki test Možda vas zanima Želiš znati možeš li vjerovati prijateljima? Pomoći će ti ovaj vizualni test osobnosti Rubrika Life&style Life&style

Lav: trač jr moć

Lav koji traži pažnju učinit će baš sve da se uklopi, stoga je važno znati svu prljavštinu - pogrešno, detalje. Bilo da je riječ o pronalaženju prijateljstva s novom skupinom ili je u potrazi za načinima da se osjeća bolje sa samim sobom, ovaj ponosni znak konačni je "sakupljač kostiju". Uz talent za dramu, očekuju da će lavovi biti posrednik dvaju neprijatelja koji jedni drugima ogovaraju iza leđa. Ovi će vatreni znakovi prikupiti sve potrebne informacije i natjerati sve u sobu da riješe nesporazume, kako bi mogli postati superzvijezda koja je pomogla u rješavanju sukoba.

Photo: Shutterstock

Komentari 0