Life&style
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Strijelce, ovnove i škorpione očekuje izvrstan tjedan, a tri znaka neće baš briljirati

  • Sunce, mjesec i zvijezde - sada doista ne smijemo izgubiti iz vida veliku sliku
  • Sa stajališta svemira, mi nismo ništa više od nekoliko malih mrava koji hodaju po relativno malom planetu
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak  

Čak i kada su dani doista mračni, a noći nevjerojatno duge, bit će i svjetlijih dana i drugih vremena. To je poruka razdoblja strijelca. Dakle: zapali svijeće i ostani puna nade.

Strijelac

Sviće posebno vrijeme za vatrene znakove poput strijelca, jer stvari koje se sada žele pojaviti na svijetu pojavljuju se mnogo brže. Energija ekspanzije, koja tvojem znaku daje toliku snagu, sada je gotovo dosegla najvišu razinu. Sunce, mjesec i Merkur čestitaju ti rođendan i donose ti torbu punu sreće! Osim toga, pomrčina sunca može osvijetliti tvoje samopouzdanje. Same dobre vijesti za tebe…

via GIPHY

Jarac

Mladi mjesec donosi ti potpuno novu i uzbudljivu perspektivu! To je dobra stvar i doista hitno potrebna - svima nam je potrebna velika porcija optimizma i nade koju će nam sada dati sunce u Strijelcu. Osim toga, također treba provjeriti svoja očekivanja prema drugima. Sada je dobro vrijeme za rasprave koje će pojasniti mnoge stvari! Odvaži se! 

Možda vas zanima Ovo su najiskreniji horoskopski znakovi u astrologiji - možeš li pogoditi koji znak je na vrhu? Rubrika Life&style Life&style

Vodenjak

Na sreću, vodena bića su gospodari fleksibilnog načina razmišljanja. Osim toga, između svega ovog ludila zapravo ima i puno dobrih vijesti! Na trenutak zatvori oči, duboko udahni i sjeti se svih dobrih stvari u proteklih desetak dana. To su vjerojatno male stvari u životu… Ali, itekako korisne i potrebne. Hvala ti na vječnoj i neuništivoj vjeri u dobro! Podijeli to s drugima. 

Ribe

Upamti, nikada ne postoji samo svjetlo ili samo tama. Kao riba, stvorena si za ove vrlo posebne prostore i prijelaze. Tvoj znak se smatra osobito osjetljivim i vidovitim, kao da ponekad imaš doticaj s drugim svjetovima! To je velika vještina koju sada moraš čuvati. Ako jednostavno ne osjećaš nešto, idi dalje!

via GIPHY

Ovan

Ovan je, poput strijelca, apsolutni vatreni znak – i lav je jedan od njih! Vatrena ekipa, ne zaboravi, tu je da donese nadu i puno svjetlosti. Sunce sada sije iz strijelca, a iduće subote će čak biti i mlad mjesec u ovom znaku. S toliko vatre bilo bi smiješno da se i kod tebe ne zapale  neke iskre. Još bolje, cijeli vatromet! Briljirat ćeš na poslu i u ljubavnom životu!

Bik

Ovi mračni dani su tu kako bi ti zaista mogla živjeti svoje temeljne sposobnosti – unositi ljubav, uživanje i senzualnost u svoj i život drugih: pospi posvuda dobru porciju šljokica i puno šećera u prahu! Ako želiš, možeš i pjevati „Zvončiće“: glasno i s balkona. Dopušteno je sve što ti se sviđa i na neki način popravlja raspoloženje!

Sretni brojevi prema horoskopskom znaku Možda vas zanima Ovo su sretni brojevi svakog horoskopskog znaka – barem tako smatraju zvijezde Rubrika Life&style Life&style

Blizanci

Pomrčina Sunca, koja će se dogoditi u subotu, 4. prosinca 2021., ima puno veze s tobom - već si primijetila, jer su posljednji i nadolazeći dani nekako sudbonosniji nego inače. Obrati posebnu pažnju na male i velike signale koje ti nebo šalje – bili na pjesmu na radiju ili na malo zapažanje u svakodnevnom životu ili pak neočekivani susret…

via GIPHY

Rak

Srećom, imaš vrlo posebnu povezanost s elementom vode – i jednostavno si bliže svojim osjećajima. Ali, nemoj se ni početi ispričavati za svoju emocionalnu ekstravaganciju. Ova vremena su izuzetno uznemirujuća i sve nas opterećuju – svakoga na drugačiji način. Toliko si puna suosjećanja da i sama često prolijevaš tuđe suze (neisplakane). Hvala ti na tome!

Lav

Čini se kao da se ponekad svemir s tobom igra „istine ili izazova“. Na tebe posredno utječe pomrčina sunca u znaku strijelca, ali nećeš propustiti da su ovi dani vrlo intenzivni. Možda možeš predložiti pariju Una Svemiru? Ili Scrabble?! Važno je ostati optimističan i razigran.

Možda vas zanima Ova tri horoskopska znaka najbolji su očevi, njima će njihova djeca uvijek biti na prvom mjestu Rubrika Life&style Life&style

Djevica

Sada je dopušteno sve što ti ponovno podiže raspoloženje! A ujedno ti štedi živce. Maksimalno iskoristi sunce svake minute; čak i ako to znači da moraš u žurbi pobjeći od svog radnog stola. Poslušaj svoju omiljenu glazbu, doručkuj slastice - što god želiš!

via GIPHY

Vaga

Drage vage, divna je spoznaja da smo uspješno preživjeli gotovo cijelu dugu godinu. Osim toliko istine i učenja, donijela nam je i mnogo prekrasnih trenutaka. Naravno, to se vrlo brzo zaboravlja. Zato pogledaj još jednom fotke s ljetovanja. Posljednji mladi mjesec u godini poziva te na vrlo osobni, kozmički pogled unatrag.

Škorpion

Uz čarobni mladi mjesec, kada mjesec i sunce stupe u doista senzualnu vezu (spoj je u subotu, ali energija djeluje cijeli tjedan). Tada smo u znaku strijelca i pozvani smo da izrazimo svoje najviše vizije i snove. To je trenutak nade, jer strijelac je nešto poput gurua među znakovima zodijaka. Dakle, zaželi nešto doista posebno! Velika je vjerojatnost da će ti se sada želje ostvariti. 

Ovi znakovi ne prestaju pričati! Evo top liste od najvećih brbljavaca do najšutljivijih

Photo: Shutterstock

Komentari 0