Life&style
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Strijelce, djevice i škorpione očekuje odličan tjedan, ali neki trebaju sačuvati živce

  • Sunce je dobro sletjelo u znak strijelca
  • I naš voditelj komunikacija i PR konzultant, planet Merkur, također! 
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak 

Sunce i Merkur u znaku strijelca su dobra stvar i nadamo se da ćemo konačno dobiti i neke dobre vijesti, a osobito početkom tjedna. Inače, astrološki ostaje vrlo uzbudljivo: stigli smo do razdoblja između pomrčine mjeseca i sunca. Sve što se sada događa je nekako... sudbina?!

Strijelac

Sunce je stiglo u tvoj znak, strijelče! To su, pored svih loših vijesti koje slušamo svakodnevno, za tebe vrlo dobre vijesti! Očekuje te velika doza optimizma kod kuće, lijep pogled na horizont i svjetlost. Ovo veselo sunce u ponedjeljak suočava se s Merkurom u tvom znaku - to donosi sve vrste istine na vidjelo. I, naravno, sretan ti rođendan!

via GIPHY

Jarac

U slučaju da te to može na bilo koji način smiriti, u klasičnom tarotu je tvom znaku dodijeljena karta „vraga“. Trebaš li to shvatiti osobno? Ne. Radi se jednostavno o donošenju svjetla u tamu i prepoznavanju naših „rogova“, odnosno dijelova naše životinjske osobnosti! Vrijeme između dvije vrlo stvarne pomrčine je idealno za to, a sljedeća dolazi s mladim mjesecom 4. prosinca 2021. godine. Očekuje te veliko buđenje, što ne mora biti loše…

Možda vas zanima Ova tri horoskopska znaka najbolji su očevi, njima će njihova djeca uvijek biti na prvom mjestu Rubrika Life&style Life&style

Vodenjak

Od 27. studenog 2021. je sekstil između Saturna u vodenjaku i Hirona u ovnu ponovno točan. Što to točno znači? Ne moraš to detaljno razumjeti, ali to je vrlo lijep, koristan aspekt, koji osobito utječe na zdravlje. Ako donesemo prave zaključke i potom ih dosljedno provodimo, jednostavno možemo donijeti bolje, zdravije i korisnije odluke pod tim utjecajem. Dakle, dobro otvori oči i razmisli dvaput prije bilo kakve akcije. 

Ribe

Hm, roditi se kao riba doista nije uvijek lako. A osobito ne kada pušu ovako neugodni vjetrovi kao što je trenutačna situacija. Imaš naše apsolutno suosjećanje. Riječ suosjećanje je zapravo čarobna riječ: svi smo mi ljudi, svatko ima svoju motivaciju i svima nam je zajedničko da trenutačno prolazimo kroz mračno doba. Zajedno! Kao ljudska rasa. Ako nisi u vezi, uskoro bi mogla zaplivati u uzbudljivim ljubavnim vodama. 

via GIPHY

Ovan

Ovan ima ponekad strašnu zadaću da uvijek ide naprijed – naprijed u neizvjesnu budućnost, a još cijeli zodijak je još uvijek pred tobom, a ti, hrabra, puna energije i supermoći, koračaš tim putem. To te čini pionirom zeitgeista i apsolutnim svjetionikom! Tjedan ima puno toga za ponuditi. Neće biti lako, ali uz tebe ništa ne može poći po zlu. Ti si nešto poput opakog tjelohranitelja. Pažljivo pogledaj s kim si i, prije svega, u koga vjeruješ. Sunce u strijelcu ne želi ništa osim istine!

Top lista horoskopskih znakova: Poredak od najvećih lijenčina do neumornih radilica, na kojem si ti mjestu?

Bik

Posljednji puni mjesec u tvom znaku svakako je pokrenuo stvari – i to je dobro. Još smo u fazi integracije i krećemo prema sljedećem mladom mjesecu koji će 4. prosinca 2021. biti popraćen pomrčinom sunca u znaku strijelca. Nadamo se da će nam ovo poslužiti duplu porciju marshmallowa i krafne sa šećernim mrvicama u duginim bojama. A pojavit će se i koja bomba istine. Provjeri svoje izvore, u svakom pogledu. Pazi da ne upadneš u mrežu tračeva, kojih će itekako biti sljedećih dana u tvojoj okolini. 

Blizanci

Oh, dragi, dragi blizanci, dobra stvar je da bez obzira na to kako, zapravo nikada niste potpuno sami. Moć „para“ ugrađuje se u tvoj DNK na astrogeni način i iznova povećava tvoju viziju života. Ovako tražiš i pronalaziš ravnotežu – iznad drugih. To je lijepo, ali ponekad može biti i jako iscrpljujuće, osobito zato jer se u strijelcu puno toga događa „kod drugih“. Dakle, imaj na umu sljedećih dana: govor je srebro, šutnja je zlato! 

via GIPHY

Rak

Svatko tko je rođen na ovom svijetu kao rak je mjesečevo dijete. U ovakvim vremenima, kada se sve trese oko tebe i kada imamo zloglasno vrijeme mraka, ti sve još intenzivnije možeš osjetiti. Čuvaj svoje živce! Stvarno. Pokušaj se svaki dan svjesno opuštati, idi na masažu, bazen, šeći prirodom…

Lav

Čak ni lavu ponekad nije do rike. I to je u redu. Znamo da, ako moraš, možeš izgledati barem jednako seksi kao Lady Gaga na premijeri filma „House of Gucci“. Bez brige! Ne moraš se ispričavati ako nije uvijek sve savršeno. Oslobodi se stresa uz adventski kalendar. Napravi sama ili kupi jedan i kreni! Svaki dan si priušti nešto lijepo…

Ovi horoskopski znakovi pronaći se pravu ljubav za ovogodišnje blagdane Možda vas zanima Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka pronaći će svoju ljubav tijekom blagdana Rubrika Love&Sex Love&Sex

Djevica

S golemim, glasnim i totalno pretjeranim svjetlom, koje dolazi iz znaka strijelca, možeš se tek napola uskladiti. Merkur i sunce će te zaslijepiti i nekako će te razljutiti oholost i pretjerivanje sunca u znaku strijelca. U redu je, čak se i djevice, naši perfekcionisti, mogu iznervirati. Tvoji prijatelji i partner ipak te vole, a vjerojatno i ti njih. Stoga se sljedećih dana pokušaj što je moguće više družiti s dragim ljudima! Uživaj u kuhanom vinu, finom jelu, mirisima blagdana i smijehu… 

via GIPHY

Vaga

Tvoja kozmička muza preselila se u znak jarca prije nekoliko tjedana, koji je opisan kao prilično mrzovoljan i koji će također biti retrogradan od 19. prosinca 2021. To je već vidljivo... Kao protuotrov i za stvaranje dobrog raspoloženja, preporučujemo dobar šoping! Opusti se i uživaj! 

Škorpion

Sa suncem u znaku strijelca sve je tako potpuno... drugačije. Nekako sve blista, sve miriše... Ne brini, nisi pila iz krive čaše, to je Jupiter, koji jednostavno čini da sve izgleda veće, ljepše i svjetlije. I usput, on je naš vladajući planet za iduću godinu! Ukratko: uživaj! 

Photo: Shutterstock

Komentari 0