Life&style

Tjedni horoskop: Ribe, blizance i vage očekuje dobar tjedan, ali za neke bi bilo bolje da ga prespavaju

  • Još uvijek je sunce u izrazito emotivnom znaku riba 
  • Jupiter također pliva u ovim krajevima
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak

Naime, Jupiter djeluje poput povećala. Stoga imaj na umu da sve što sada radiš ima na neki način dvostruki učinak. Inače, vrijedi isto kao i prije: ostani mirna i bori se protiv šoka. I širi nadu…

Ribe

S mladim mjesecom, apsolutnim vrhuncem sezone riba prošlog tjedna, puno se toga riješilo samo od sebe. Svi smo dobili energetsku nadogradnju. Za tebe je, naravno, došla s dodatnom dozom prosvjetljenja. Ostani zaljubljena ovaj tjedan koliko god je to moguće. Za nas je to sada puno, ali ti, ribice, plivaj naprijed. Sretan ti rođendan!

via GIPHY

Ovan

Trenutačna sazviježđa nisu za one slabog srca i nisu nužno stvorena za žustre ovnove. Polako, ali sigurno si sve više ljuta. Jesi li znala da smo u izrazito emotivnom vremenu riba-sunce i tada, kada sunce uđe u TVOJ znak, počinje nova astrološka godina? To te čini vrlo nestrpljivom, znamo… Ali, probaj biti cool ovih dana koliko god je to moguće, jer tvoj vrijeme dolazi! 

Horoskopski znakovi koji mrze sve Možda vas zanima Ovih 6 horoskopskih znakova potajno mrzi sve, njihov negativan stav često izbija u prvi plan Rubrika Life&style Life&style

Bik

U ovo izrazito emotivno i napeto vrijeme, koje dodatno pojačava energija riba, biku apsolutno nije lako. Zemljanog bika uznemirava kada sve oko njega samo pliva. Drži se stvari koje te dobro usidre – fina hrana, senzualne stvari u životu, masaža, priroda. Radi ono što je dobro za tebe.

Blizanci

U svojim danima slušaj svoje srce više i pažljivije. Tu se nalazi glas tvoje intuicije. U djeliću sekunde znaš kako bi trebala klasificirati određene informacije i stvari. Trenutačno je sve tako neodoljivo, a na tebi je da ispitaš i odgovoriš na sve što ti se nudi. Sada ti može pomoći tvoja zvijezda vodilja Merkur – iskoristi to! 

via GIPHY

Rak

Svi osjećaji su u ovom trenutku opravdani. Nitko to ne zna bolje od raka. Ali, sada to osjeća cijeli svijet. Budi uzor u emocionalnom izražavanju – nisu svi ljudi tako bliski sa svojim osjećajima kao što si ti. Vjerovala ili ne, mnogima si inspiracija. Jednostavno zbog svog autentičnog baratanja svojim emocijama.

Lav

Ovo sunce u znaku riba ima sposobnost da nas sve pretvori u vrlo emotivna i empatična bića, ali i nekako krhkija. Pravog lava to može, oprosti, pretvoriti u maznu micu macu. Nemoj se iznenaditi i nemoj se boriti protiv ovog viška emocija. Živimo u intenzivnim vremenima, a sunce sije iz znaka riba samo još nekoliko tjedana.

Ovi horoskopski znakovi žele prijateljstvo s povlasticama Možda vas zanima Oprez: osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima žele samo 'prijateljstvo s privilegijama' Rubrika Love&Sex Love&Sex

Djevica

Suosjećanje kao prava valuta mira - ovu poruku smo razumjeli više nego jasno u posljednjih nekoliko tjedana. Tvoje sposobnosti su sada osobito tražene. Sunce je u znaku riba, što nas sve čini vrlo emotivnima. Tvoj znak je točno nasuprot suncu u zodijaku. To znači da, zahvaljujući ovoj suprotnosti, sada donosiš ravnotežu, razum i jasnoću uma. Hvala ti na tome!

via GIPHY

Vaga

„Imagine Peace“, naziv je poznatog slogana Yoko Ono, koji se ponovno može vidjeti po cijelom svijetu. A John Lennon otpjevao je „Imagine“, neponovljivu pjesmu mira. Ovaj tjedan ne treba ti ništa više od mirnih dana punih ljubavi, tvoja ravnoteža i tvoje diplomatske vještine. Briljirat ćeš na poslu i u komunikaciji s drugima. 

Škorpion

Ovaj tjedan otkrij što ti je potrebno, što ti je doista potrebno duboko u tebi, za čim žudiš - bit će ti to puno lakše dobiti. Tvoje transformativne megamoći, s kojima si rođena, ni ovaj put te neće iznevjeriti. Sigurno neće! Obećavamo! 

Možda vas zanima qqwe Miss7 Horoskop

Strijelac

Svi smo mi u kozmičkom ciklusu preokreta, a svijet kakvog poznajemo je (opet!) potpuno izvan tračnica. Postoji potreba za većom fleksibilnošću u našim postupcima i, prije svega, u našim osjećajima. Nemoj se živcirati ako nešto ne ide kao što si zamislila. Sada je jednostavno previše svega na svim razinama. Za sve nas. Dakle, ljubav prema sebi neka ti za sada bude na prvom mjestu!

via GIPHY

Jarac

Znaš li koja je razlika između suosjećanja i sažaljenja? Zapravo, golema. Naime, sažaljenjem se nikome ne pomaže. Tvoje vrlo racionalno i pragmatično sunce trenutačno ti pomaže da se ne utopiš u vrtlogu emocija te da ostaneš bistre glave – i to je dobro! I važno. Zato ostani jaka. I sa suosjećanjem…

Vodenjak

Vodena bića poput tebe trebaju neku vrstu nadzora ili poticaj da pronađu mir u sebi i iznesu ga van. To je trenutačno teško i čini se nedostižnim. Naime, riba-sunce utrostručuje sve naše osjećaje, a planet Neptun nam dodatno zamagljuje vid. Ne shvaćaj ništa osobno – udahni, izdahni…

Photo: shutterstock

Komentari 0