Life&style
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Ribe, bikove i strijelce očekuje uspješan tjedan, a tri znaka moraju se pripaziti

  • Sjajno, nježni osjećaji proljeća polako se osjećaju uz sunce 
  • A sunce je sada prešlo u znak riba... 
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak 

Sunce u ribama smatra se najduhovnijim, pa je sada doista dobro vrijeme za sjećanje na snove i primanje poruka iz drugih dimenzija. Savjet: probudi se i svjesno otvori oči.

Ribe

Kao što smo raspravljali prošli tjedan, Jupiter je u tvom znaku, što je zapravo vrlo povoljno zviježđe. Sada dolazi tvoje sunce. Aleluja! Čestitamo na tvom solarnom povratku - sunce će se uskoro vratiti tamo gdje si rođena. Sretan ti rođendan! Neka ti se svi snovi ostvare. Čak i oni najluđi.

via GIPHY

Ovan

Nadamo se da ti je prošlotjedni pun mjesec u tvom znaku radikalno otvorio srce. Barem je to bio njegov posao, koji još uvijek traje. Nije važno kako se nosiš s tim, bez obzira radi li se o ponovnom aktiviranju svog Tinder profila, da konačno kažeš dalekovidnoj osobi kakva je on/ona pojava ili jednostavno bacanje slatkiša na ulicu iz čiste radosti. Ovaj tjedan velikodušno podijeli svoju ljubav.

Bik

Kao bik, ti si Venerino dijete. Venera je tvoja planeta vodilja. Venera ima vrlo, vrlo ženstvene konotacije i emitira ženske energije. Trenutačno ima vrlo erotičan spoj s Marsom, svojim muškim „suparnikom“. Vjerojatno i sama shvaćaš i osjećaš što to znači… Ne, ti povremeni trnci pored nekih osoba nisu slučajni!

Ovi horoskopski znakovi žele prijateljstvo s povlasticama Možda vas zanima Oprez: osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima žele samo 'prijateljstvo s privilegijama' Rubrika Love&Sex Love&Sex

Blizanci

Tvoja zvijezda vodilja, planet Merkur, odgovoran za naše unutarnje i vanjske komunikacije, koji s ljubavlju bdije nad tobom (što te čini komunikacijskim genijem kakav jesi) promijenio je znakove i sada nas obasjava iz futurističkog vodenjaka. To je idealno ako trebaš razgovarati o stvarima koje se nalaze u budućnosti: projektima, temama, ciljevima… Razmisli o tome što sve sada želiš unaprijediti.

via GIPHY

Rak

I? Osjećaš li još uvijek prošlotjedni super intenzivan pun mjesec u svojim kostima? Teme koje su se pojavile na tom putu ostat će s tobom još malo – do sljedećeg mladog mjeseca! Doista, kao rak si nevjerojatno povezana s mjesečevim osekama i ritmovima. Mjesec je tvoj vladar na nebu i često olakšava planiranje! Zato uključi aplikaciju lunarnog kalendara!

Lav

Ups!? Što se sve to događalo? Kako si provela svoj „mjesečev rođendan“ (koji se slavi kad je pun mjesec u tvom znaku)? Sve što je proteklog tjedna prošlo dobro i nekako ti se činilo većim i važnijim ili izazvalo iznenađenja, na ovaj ili onaj način ima veze s Mjesecom. Drži se svojih vizija i ideja! Niti jedan planet nije retrogradan, stoga je idealan trenutak da kreneš u akciju!

Djevica

Zvijezde sada žele da se pomaknemo. Dopusti si da te probudi proljetno sunce i pobrini se da zimu ostaviš iza sebe – čak i fizički. Bilo da se prepuštaš intenzivnom proljetnom čišćenju (poput prave djevice!) ili raspakiraš cipele za vježbanje, pokreni svoju energiju. I pogledaj one sjajne nove sportske grudnjake iz Adidasa!

via GIPHY

Vaga

Prve visibabe i jaglaci hrabro pokazuju svoje lice. Budi poput njih! Stanku za ručak možeš provesti vani u jakni. Svaka minuta vitamina D je bitna. Idi van na zrak i sunce! Sunce koje ovih dana sja iz znaka riba čini nas tako nježnima, osjetljivima i prijemčivima. Otvori svoje srce čudu proljeća koje se uvijek vraća.

Škorpion

„Dajem svijetu vatru svog srca“ – čak i ako kao škorpion pripadaš elementu vode, unutarnja vatra je ipak ta koja te uvijek tjera u nove visine. Doživljavat ćeš princip „feniks iz pepela“ uvijek iznova. To je divno, ali ponekad i vrlo iscrpljujuće. Samo s vremena na vrijeme napravi stanku. Strastvenu. S dragom osobom. 

Horoskopski znakovi koji imaju najsretnije veze Možda vas zanima Osobe rođene u ova 4 horoskopska znaka gotovo uvijek imaju savršene ljubavne veze Rubrika Love&Sex Love&Sex

Strijelac

Apsolutno je imperativ da svoju grandioznu, blistavu i prekrasnu svjetlost prestaneš sakrivati ispod čahure, makar i minutu dulje, odmah i sada, odlučno. Ti si dar ovom svijetu! Trenutačno su svi planeti izravni, što je idealno za stvaranje i razvijanje kreativnih projekata. Idemo!

via GIPHY

Jarac

Seksi Mars i isto tako seksi Venera druže se i dalje u tvom znaku, rame uz rame. Naravno, nije jasno kako izgledaju planetarna ramena... Stoga, dragi jarče: opusti se, oslobodi se i pusti sve stvari iz prošlosti koje još uvijek tako teško opterećuju tvoja ramena. Dalje od toga! 

Vodenjak

Sloboda. To je jedino što je važno. Uvijek si jasno daj do znanja da kao vodenjak stvarno i istinski stavljaš slobodu - mentalnu, emocionalnu i tjelesnu - iznad svega ostalog. Zaštiti svoj najviši ideal čak i kad ti svijet želi reći nešto drugo. E, baš onda! Sunce je napustilo tvoj znak i idealan je trenutak za ponovno promišljanje. 

Photo: Shutterstock

Komentari 0