Life&style

Tjedni horoskop: Rakove čeka megauspješna vladavina, a još dva znaka grabe prema vrhuncu godine

  • Dobrodošla u sezonu rakova, pogledaj što te čeka u idućih tjedan dana
  • Sad smo na putu od razmišljanja do osjećaja, prolazimo kroz vodene dubine ravno do sreće!
  • Utjecaj na nas imat će i pun Mjesec 5. srpnja

Vrijeme je horoskopskog znaka raka! Vrijeme je osjećaja, intuicije, bazena i mora. Provedi što je moguće više vremena uz i u vodi! Venera pozitivno djeluje na sve nas, a očekuje nas i pun Mjesec 5. srpnja – predivan pun Mjesec u znaku jarca.

Rak

Osjetit ćeš to u svakoj stanici svog tijela: u pravom smislu riječi sada si u svom elementu i ništa te ne može trenutačno zaustaviti! Imaš puno više razloga za slavlje od pukog „solarnog povratka“ – stvaraš si novi svijet u svakom pogledu: od ljubavi, posla, obitelji, zdravlja… Napravit ćeš multidimenzionalni skok ekstra klase! Čestitamo!

via GIPHY

Lav

Na putu si do vrhunca godine posebne klase. Počni već sada promatrati sve te bolne promjene koje osjećaš u sebi kao nešto dobro! Uvijek odlučuje naša vlastita perspektiva. Nemoj to zaboraviti – što god da radiš i kad god da radiš…

Djevica

I za djevice vrijedi da će polako, ali sigurno, početi osjećati novu zemlju pod nogama. Pun mjesec sljedeći vikend bit će tvom srodnom znaku jarca – to će biti još jedan korak dalje. Dopusti da osjećaje, makar i jako stare, jednostavno pregaziš. To je put do izlječenja.

Možda vas zanima Pripadnice ova 3 horoskopska znaka obaraju svojim šarmom - je li tvoj znak među njima? Rubrika Love&Sex Love&Sex

Vaga

Ah, kako predivno! I tvom životu će ovaj tjedan dati određenu dozu lakoće. Tvoj vladajući planet, predivna Venera, je nakon tjedana i tjedana regresije sada opet u naletu te smiješ i trebaš ubaciti u višu brzinu! Međutim, uvijek moraš sačuvati mir – nemoj se previše žuriti – budi koncentrirana i uglađena.

via GIPHY

Škorpion

Spadaš među horoskopske znakove koji se dobro osjećaju i kad im je tlo pod nogama jako sklisko. Dok se drugi ljudi osjećaju loše i gube živce u ljudskom bezdanu gluposti – koji se pokazuje iza svakog ugla – ti se osjećaš smireno i dobro. Pomozi ljudima oko sebe i podrži sve one kojima nije toliko lako kao što je tebi. Bit će ti zahvalni na razne načine.

Strijelac

Jasno osjećaš preokret koji se dogodio prošlog tjedna. Sa svih strana počinju se pojavljivati mnoge nove informacije i zadaće, a istina polako izlazi na vidjelo. To nije uvijek jednostavno „progutati“, ali je hitno potrebno – samo tako možeš rasti kao čovjek. Tko to bolje zna od vizionarskog strijelca! Sve što sada odlučiš i napraviš, pretvorit će se jednog dana u zlato!

Jarac

Velikim koracima ideš prema punom Mjesecu u tvom znaku. Svaki dan možeš vidjeti kako mjesec raste: poveži se s tim nebeskim tijelom tako da doista pohvataš sve poruke koje ti ima za reći. Bit će ih više – zapisuj ih! U moru ideja neke bi ti se mogle doista financijski isplatiti te poboljšati trenutačnu sušu u novčaniku.

via GIPHY

Vodenjak

Uhhh. Jedno možemo i moramo odmah reći: nije sve do tebe! Prestani sve uzimati osobno i zdravo za gotovo! Tvoj prirodna i šarmantna „smotanost“ će se umnožiti zbog raznih retrogradnih planeta. Radije si napravi nekoliko zabilježaka više te odnesi rezervni ključ kod susjede. Za svaki slučaj…

Možda vas zanima Evo koliko puta ćeš se zaljubiti tijekom svog života, ovisno o tvom horoskopskom znaku Rubrika Love&Sex Love&Sex

Ribe

Sada si pod utjecajem svog vladajućeg planeta – Neptun je od 23. lipnja do 29. studenoga u regresiji – i to u tvom znaku! Da, dobro si pročitala. To je dugo razdoblje i najbolje bi bilo da se odmah pripremiš na to da će u nekoliko sljedećih tjedana biti malo neudobnije nego inače, a i da će se neke stvari napokon riješiti – na tvoje veliko zadovoljstvo!

Ovan

Vrućina ti je dobro došla. Međutim, brini se – a ovo je sada vjerojatno najgluplji, a ujedno i najsmisleniji savjet: pij dovoljno tekućine! U znaku raka smo, kad je voda važnija nego inače. Dakle, izbjegavaj dehidraciju – krajnje ozbiljno!

via GIPHY

Bik

I bikovima će od sada svaki dan biti malo jednostavnije biti na zemlji. Kakvo putovanje – proteklih nekoliko tjedana doista su bili kao da si na centrifugi u stroju za pranje rublja, zar ne? Međutim, turbulencije i veliki osjećaji će ovaj vikend dobiti zasluženi kraj s punim Mjesecom. Slavi sebe i sve što si postigla!

Blizanci

Iz Svemira trenutačno do tebe dolaze sjajne vibracije. Venera u tvom znaku bila je retrogradna u protekla četiri tjedna i do kraja srpnja će ostati uz tebe. Iskoristi to vrijeme kako bi riješila sve teme oko ljubavi, seksa i novaca. Ti to možeš!

Možda vas zanima Nažalost, osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka uvijek privlače pogrešne osobe Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0