Life&style
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Ovnove čeka strastven susret, a zbog retrogradnog Merkura većini znakova trebaju čelični živci

  • Uhhh... trenutačno smo zapravo u najtežoj retrogradnosti Merkura ikada! 
  • Baš kao što se nedavno srušio Facebook, tako je moguće da će se ovih dana rušiti razni komunikacijski kanali prema astrološkim prognoza
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak 

Dakle, najkasnije do 18. listopada se dobro pobrini za sve što ima veze s podacima: telefoni, računala, golubovi pismonoše, znaš već i sama… Spremi sve podatke na rezervni disk. I sredi više račune, kreni s godišnjim obračunom, počisti radni stol i riješi sve zaostatke…

Vaga

Prošlotjedni mladi mjesec je prilično snažno djelovao na tebe. Za vagu su to bili sudbonosni trenuci - vrati se nekoliko dana unatrag na vremenskoj traci i izbliza pogledaj koja su se vrata smjela otvoriti, a koja zatvoriti. Svemir definitivno ne griješi - u to možeš biti sigurna. I nemoj više oklijevati, počisti sve što ti smeta, od posla, do intime. 

via GIPHY

Škorpion

Krećemo se vrlo izravno i jasno prema razdoblju škorpiona. Nadamo se da si već napravila sjajne planove za svoj rođendan. Dobro bi ti došla fešta za Noć vještica, a onda još jedna za rođendan. Naime, barem dva rođendana trebaš nadoknaditi zbog korone. Dakle, ako još nisi, počni planirati. Počasti, razriješi kesu, feštaj ove godine kako treba! 

Zvijezda izlazi na crveni tepih Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi rođeni su za crveni tepih - slava i bogatstvo njihova su stvar Rubrika Life&style Life&style

Strijelac

Teme u razdoblju vage uvijek imaju neke veze s pravdom. A retrogradni Merkur je, može se tako reći, u plamenu! Zato pažljivo pogledaj s kim dijeliš tračeve – moglo bi se dogoditi da se ploča okrene pa TI odjednom postaneš velika tema tračeva u hodniku. Kad smo već kod karme...

Jarac

Već si shvatila da si cool. Svi mislimo da si super, ne brini, jer svatko tko je rođen u ledenom siječnju može biti samo cool. Pa ipak, nemoj zaboraviti jednu stvar, a to je da smo mi ljudska bića, a ljudska bića imaju ljudske osjećaje. Budi popustljiva kad netko s tobom podijeli svoje osjećaje - to je zaista veliki dar koji ne treba olako shvatiti.

via GIPHY

Vodenjak

Kao vodenjak si prozračno biće, uglavnom sretno, uvijek imaš nešto za reći i znaš da ćeš biti dobro primljena. Trenutačno je, međutim, sve pomalo uvrnuto i naopako - neke se stvari gube, gube se u prijevodu, sve kasni i produžuje se. Molimo te da to ne shvaćaš osobno, jer krivac je retrogradni Merkur!

Ribe

Često ti treba ponoviti da su ribe posljednji i stoga najviši znak u horoskopu - nakon toga dolazi samo nebo. Ti zapravo imaš mnogo finiji instinkt od drugih. Dobro se čuvaj, trenutačna sazviježđa zahtijevaju mnogo. I to od svih nas - ovo doista nije dobro razdoblje za ljude slabog srca!

Ovi horoskopski znakovi se najviše međusobno mrze Možda vas zanima Otkrit ćemo ti koji se horoskopski znakovi međusobno najviše mrze, oni stvarno ne mogu zajedno Rubrika Life&style Life&style

Ovan

Velikim koracima idemo prema jednom od tvojih najvećih vrhunaca godine - punom mjesecu u tvom znaku. Sigurno ćeš primijetiti kako se teške teme u jednom trenutku zgušnjavaju i sve nekako postaje aktivnije. Pomno pogledaj oko sebe: u vrijeme retrogradnog Merkura mogla bi se susresti s poznatim licima iz prošlosti. A jedan susret mogao bi biti jako uzbudljiv i probuditi strast u tebi. 

via GIPHY

Bik

Ovi tjedni su ultimativni i jako stresni test za sve, a osobito za bikove! Zaista je tako te u ovom trenutku ništa ne ide naprijed, ali ni nazad, stvari nestaju, računala rade što god žele, ljudi pričaju bez veze i ne slušaju druge - sve je to proizvod retrogradnog Merkura i molimo te, nemoj poludjeti. Sada ti treba strpljenja! Proći će to sve brzo, obećavamo! 

Blizanci

Blizanci su, naravno, uvijek u centru događaja. Sada je Merkur - onaj na kojeg su svi tako ludo ljuti jer pokvari sve što ima veze s komunikacijom - tvoj vladajući planet. Najbolje je napraviti digitalnu detoksikaciju, otići u tihi samostan ili dobro obratiti pažnju kome sada što govoriš. Ne iz paranoje, nego iz opreza.

Ova tri znaka očekuje romantična jesen Možda vas zanima Ova tri horoskopska znaka očekuje najromantičnija jesen ikada, jesi li među njima? Rubrika Love&Sex Love&Sex

Rak

Rak i njegov oklop - takav klišej, a ipak je tako istinito! Tijekom ovog tjedna pokušaj ignorirati svo to ludilo Merkura najbolje što možeš i kreni na put prema unutra. Onda i neće biti tako loše ako mobitel opet poludi, a dobijemo i slobodnu večer od društvenih mreža. U redu je sve dok je Netflix još uvijek uključen!

via GIPHY

Lav

Čak ni lavovi, unatoč svojim slavnim velikim srcima, sada nisu osobito poznati po strpljenju. Ovo vrijeme, međutim, trenutačno nije ništa drugo nego kiseli test za naše kolektivno strpljenje. Preporučljivo je uvijek uračunati si malo više vremena. A ako nešto krene po zlu, shvati to s humorom.

Djevica

I s djevicom upravlja planet Merkur. Stoga se nemoj iznenaditi ako je retrogradni Merkur malo stresniji nego inače: paketi se vraćaju, u internetskim trgovinama nestanu čitave košarice, sve one sitnice koje svakodnevni život čine tako napornim sada su u prvom planu. Sada neka ti bude najvažnije ne gubiti živce. 

Photo: Shutterstock

Komentari 0