Life&style
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Ovaj tjedan bit će pun promjena za sve, a tri znaka očekuje pravi vatromet emocija

  • Došlo je vrijeme da se kaže: „Natrag u školu!“ 
  • Sadašnje vrijeme tjera nas da sve posložimo, poziva nas da budemo oprezni - i sa svojom energijom i s onim što govorimo i s onim što jedemo
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak

Sada je idealno vrijeme da osiguraš jasnoću iznutra i izvana. Trebala bi „počistiti“ sve zaostatke do sljedećeg mladog mjeseca. Osobito one zbog kojih zadnje vrijeme loše spavaš…

Djevica

Draga djevice, kako je dobro što te imamo. Čim te sljedeći put netko optuži da stalno gunđaš, da si sitničava i nekako teška, možeš vedro te iz ljubavi odgovoriti: ja sam djevica i ovdje sam na zemlji da uvedem red i ozdravljenje. To je tvoj posao i nikada nije bio važniji nego što je sada. Sretan rođendan!

Horoskopski znak djevice Možda vas zanima Otkrivamo zašto je prekrasno ali i ponekad vrlo zahtjevno imati jednu horoskopku djevicu u svom životu Rubrika Life&style Life&style

via GIPHY

Vaga

Sljedeći pun mjesec krajem rujna bit će se u tvom slavnom horoskopskom znaku. To je sada i potrebno - ne samo za tebe, nego za sve nas, za cijelo društvo. Svima nam je potrebno ono što imaš: ravnoteža, visoki ideali i profinjena estetika. Pažljivo promatraj što se događa oko tebe i koje teme postaju sve važnije, a koje je bolje zanemariti. 

Škorpion

Ako ti se trenutačno čini da ti je život kao drama uz ritam pjesme Beyoncé, ne brini. To su samo radikalna vremena kroz koja se krećemo i to velikom brzinom. Nitko ne zna što će se dogoditi sutra. I nitko ne poznaje bol prolaznosti kao škorpion. Zapjevaj i opusti se!

Ovo je 6 najnačitanijih i najinteligentnijih horoskopskih znakova - njihov mozak radi 'sto na sat'

Strijelac

Trenutačno kod tebe gori vatra revolucije i spremna si odapeti goruću strijelu sudbine. Planet koji se brine o tebi je Jupiter. On je retrogradan, a to bi te moglo natjerati da u jednom trenutku ispališ strijelu i sve promijeniš - što također nije loše. Važno je samo da si svjesna svoje snage i koristiš svoje strijele tako da ne ozlijediš sebe ili druge!

via GIPHY

Jarac

Ozbiljna strana života: što je to, zapravo? I zašto se Mirko ne zove Slavko? U svakom slučaju, ne brini, ne treba ti recept za tablete za smirenje. Naime, težina koju bi mogla osjetiti ovih dana dolazi od tvog elementa: zemlje. Sunce u znaku djevice sada sja iz zemljanog znaka i ovaj prijelaz se ponekad čini teškim. Ali, ne brini, brzo će proći…

Vodenjak

Posljednji dani nakon nevjerojatno slavnog i moćnog punog mjeseca u tvom znaku (već drugi zaredom) nisu trebali ostaviti netaknutim nijedan tvoj ljubavni „problem“. Bez obzira na oblik u kojem se vjetar promjene pojavljuje u tvom životu, raširi jedra, zajaši valove i ostani na svom kursu. Na pravom si putu, ne brini. 

Najbolje supruge prema horoskopskom znaku Možda vas zanima Ovo su dobre supruge, rangirane od najbolje do najgore, prema horoskopskim znakovima Rubrika Love&Sex Love&Sex

Ribe

Čuješ kako trava raste i prije nego što se trava usudila izbaciti sićušni zeleni šiljak kroz zemlju. Nije ti uvijek lako. Srećom, svemir je poslao sunce i mjesec u znaku djevice. Neka trava raste sama, nemoj je vući. A i nemoj dopustiti da tebe netko vuče za nos, a osobito ne bliska osoba koja te stalno iskorištava. 

via GIPHY

Ovan

Kako se ono kaže? Prvo ispeci pa reci! Određene drame odigrat će se u sljedećih nekoliko tjedana - i to ne samo u tvom životu. Međutim, sve će (napokon) sjesti na svoje mjesto. Ali, nikada ne zaboravi: nisi sama i naći ćeš saveznike.

Bik

Trenutačno bi te mogla malo mučiti situacija na poslu, u društvu, državi… Bit ćeš prilično melankolična! Pazi da se ne smrzneš, nego učini upravo ono što je sada dobro za tebe. Sasvim je u redu da se i ti, fiksni zemljani znak, ponekad predomisliš. Red i jasnoća sada su važni. Na kraju počisti svoj ormar.

Koja si životinja po keltskom horoskopu i što to govori o tvom karakteru i osobnosti

Blizanci

Trenutačna energija, osobito prema mladom mjesecu, zaista donosi mnogo ravnoteže u gotovo svim sustavima. Drži se sebe, ali ponekad moraš dopusti da tuđe mišljenje prevlada, čak i ako se ne slaže s tvojim osobnim mišljenjem. Bori se samo kad je tema vrijedna borbe.

via GIPHY

Rak

Ovih dana osjećat ćeš se 20 godina starija nego što jesi: sve će ti ići na živce i sve će ti biti teško. Sjeti se samo rakova na plaži koji nestaju pri najmanjem pokretu - to si sada ti! Zaštiti svoje emocije, ali i preuzmi odgovornost za njih. Tko plače, plače. Tko se smije, neka se smije. Osjećaji (i to su dobre vijesti) su poput vremena: dolaze i odlaze. Nakon svake kiše pojavi se sunce!

Lav

Prijelaz iz dramatičnog, vatrenog i nabijenog razdoblja sunca iz znaka lava u znak djevice bit će za tebe itekako primjetan. I za sve ostale, ali ti ćeš imati osjećaj kao da je sve matematički test s razlomcima i decimalama! Drži se i popravi ono što treba popraviti!

Ovaj horoskopski znak jednostavno voli biti zaljubljen Možda vas zanima Leptirići su im stalno u trbuhu. Ovaj horoskopski znak više od svih drugih voli biti zaljubljen Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Shutterstock

Komentari 0