Life&style

Tjedni horoskop: Lavovi će morati opraštati, a dva će znaka imati ljubavnih problema

  • Zanimljivi tranziti na nebu donijet će i dinamične obrate u odnosima
  • Za neke znakove na ispitu će biti ljubavni, a za neki poslovni ili prijateljski odnosi
  • Pogledaj što očekuje tvoj horoskopski znak sljedećih tjedan dana

Zanimljivi tranziti događaju se na nebu ovaj tjedan, a za tebe to bi moglo značiti mnogo novosti u odnosima. Venera se nalazi čak u dvije opozicije; prema Jupiteru te Plutonu što prebacuje fokus na trenutno stanje ali i budući smjer odnosa. U prilog dolazi nedjelja kada aspekt Merkur opozicija Neptun donosi intuitivnu jakost. Zvijezde su se posložile, ostaje nam za vidjeti kako će to utjecati na pojedinog znaka. Krenimo!

Možda vas zanima Znaš li za egipatski horoskop i njegova božanstva – i što tvoj znak otkriva o tebi? Rubrika Life&style Life&style

Ovan

Ovnovi, posvetite se svojim suradnicama! Pripadnici ovog znaka mogu se uistinu iskazati, a to će se vjerojatno dogoditi krajem radnog tjedna. Najbolji uvid u u svoju karijeru dobit ćeš ove nedjelje kada će tranzit Merkura i Neptuna omogućiti intuitivan uvid, ali i viziju kako nastaviti dalje. Pouzdaj se u točnost ovog nebeskog trenutka!

Bik

Ključ je u ravnoteži! Za sve bikove ovo je prilika pogledati koji elementi nedostaju u njihovim odnosima, a rezultat i moguću transformaciju odnosa donijet će nedjelja. U zadnjem danu u tjednu pronađi način da okupiš najbliže prijatelje i osjetit ćeš njihovu snažnu podršku

Blizanci

Misliš da je sigurno dijeliti svoje tajne? Početak tjedna upravo je vrijeme kada bi trebala procijeniti koja razmišljanja možeš podijeliti, s kim bi to bilo najsigurnije i zašto ih uopće želiš ispričati. Nedjelja bi mogla donijeti značajno otkriće. Osim toga, ovaj dan ćeš osvijestiti na koji način emocije utječu na tvoj posao

Rak

Ovaj tjedan na ispitu će se naći rakovi, a kamen spoticanja moglo bi biti pitanje povjerenja. Krajem radnog tjedna rakovi bi se mogli naći u situaciji kada će s punim povjerenjem trebati prigrliti i angažirati se oko nepoznatog. Koliko povjerenje može biti snažno, rakovi bi mogli otkriti u nedjelju, a taj dan mogao bi im donijeti i važne spoznaje ako primijene malo vjere i optimizma. 

Lav

Lavovi će biti u situaciji u kojoj će morati omekšati srce i oprostiti. Početkom tjedna dobro bi bilo osvijestiti da otpuštanje zamjeranja ne znači vraćanje u život ljudi koji su ih 'izdali'. Krajem tjedna lavovi će otpustiti niske emocije za koje će shvatiti da im ničemu ne služe. Nedjelja će donijeti osjećaj sigurnosti koji će biti prijeko potreban nakon emocionalno iscrpljujućeg tjedna. 

Djevica

Sretan rođendan djevicama! Kako i priliči slavljenicima, ovaj tjedan djevice će uživati naklonost svojih prijatelja, a neki do njih će ih iznenaditi lijepom gestom. Nešto kompliciranija komunikacija odvit će se krajem tjedna, ali ne boj se! u to vrijeme nebeski tranzit otvara tvoj komunikacijski kanal i zato nemoj zazirati od inicijative. 

Možda vas zanima Vrhunske kuharice! Kod pripadnica ova 4 horoskopska znaka se uvijek najbolje jede Rubrika Life&style Life&style

Vaga

Obiteljski odnosi mogli bi pronaći način da se upletu u poslovan život svih Vaga. Početkom tjedna ne bi bilo loše preispitati obiteljsko-poslovnu dinamiku. Kraj tjedna mogao bi donijeti pozitivan rasplet, a nedjelja će zahtijevati i proaktivnost u upravljanju svojom rutinom. 

Škorpion

Škorpioni će ovaj tjedan biti na kušnji romantičnih odnosa. Početak tjedna pripadnike ovog znaka mogao bi potaknuti na istraživanje novih načina na koje će ostvariti romantične odnose, a to će ih dovesti do novih rezultata. Kraj tjedna mogao bi dovesti blagu pomutnju u prijateljskim odnosima, ali iskren razgovor bit će dovoljan kako bi se očistio zrak. 

Strijelac

Čak i u neizvjesnom tjednu, strijelci će naći uzemljenje u svojim izraženim temeljnim vrijednostima. Početak tjedna tako će ih navesti da ih na neki način opravdaju. Zato, započni s autentičnošću! Pokazat će se to najboljom pomoći u navigiranju kroz neistražena područja tvojih odnosa. Kraj tjedna motivirat će te da podijeliš svoje osjećaje kako bi te nadređeni i kolege mogli bolje razumjeti. 

Jarac

Jarci će početkom ovog tjedna ulagati napore da razumije druge, ali i da od drugih budu shvaćeni. Ova zbrka koja će zahtijevati jasnoću i visoko stanje svijesti mogla bi se odmotati u nedjelju. Tada će pripadnike ovog znaka napustiti i misli koje su zakočile napredak. 

Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi ne bi trebali pretjerivati s poslom do kraja kolovoza Rubrika Life&style Life&style

Vodenjak

Shakespeare je davno rekao da se ljubav ne gleda očima već dušom, a upravo bi ovaj citat mogao pomoći vodenjacima. Početak tjedna idealan je za preispitivanje stvarne ljubavne povezanosti. Vodenjaci koji su nedavno prekinuli vezu mogli bi se napokon osjetiti slobodnima. Nedjelja bi strijelce mogla potaknuti na iskazivanje podrške prijatelju koji će imati potrebu osjetiti se sigurnim. 

Ribe

Prijatelj, ljubavnik ili oboje? Ribe će početkom tjedna imati malo nejasnoća oko definiranja odnosa, ali ne bi bilo loše da se ne bave etiketiranjem već uživaju u sadržaju. Intuicija  u vezi karijere pokazat će se točnom, zato slobodno možeš poduzeti odlučne korake!

Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0