Life&style

Tjedni horoskop: Lavove i ovnove očekuje vatreno dobar tjedan, a tri znaka će trebati nešto bitno mijenjati

  • Zvijezde najavljuju prilično turbulentan tjedan 
  • Pošto nikome neće biti superjednostavno, nemoj pretjerivati u bilo čemu – radije si zadaj jednu stvar manje, a ne više 
  • Pogledaj što očekuje tvoj horoskopski znak u tjednu od 3. do 9. kolovoza 

Pun Mjesec će 3. kolovoza donijeti sa sobom određenu dozu napetosti. Energije se kumuliraju 8. kolovoza na „Lavljim vratima“ - to je poseban trenutak u godini kad Siruis i Orion svijetle iznad piramida u Gizi i svima nam poboljšavaju raspoloženje. 

Lav 

Ruku na srce: volimo lavove zbog njihove čiste te prvenstveno beskrajne količine energije koja im izlazi i srca i kola čitavim tijelom! I čestitamo rođendan svim osobama koje su rođene u znaku lava! U srijedu ulazi Merkur u tvoj znak. To će donijeti još malo sjaja i glamura u tvoj nebeski vatromet. Slobodno reci jasno i glasno sve što imaš za reći i što si želiš. Velika je vjerojatnost da će ti se sada želje i ostvariti. 

via GIPHY

Djevica 

Premda je uvriježeno mišljenje da su djevice i Marie Kondo jedna te ista osoba, to nije baš točno: naime djevice potajno gomilaju stvari. Iza njihove „urednosti“ nalazi se čitavo brdo balasta – koje se nalazi fizički u podrumu ili pak u tebi, na tvojoj duši. Vrijeme je da se riješiš tog tereta! I to dobrovoljno – inače ubrzo nećeš imati puno izbora. 

Vaga 

Ne želiš uspjeh samo zato jer voliš uspjeh. Voliš priznanje koje dobiješ svojim pobjedama. To se brzo može pretvoriti u loše ozračje na poslu, odnosno s kolegama. Dakle, budi oprezna i neke stvari zadrži za sebe! S druge strane, pun Mjesec u vodenjaku poziva te da pogledaš u svoje karte i otkriješ svoj trik. Oslobodi se i kreiraj vlastitu slobodu – neovisno od osuda drugih. 

Škorpion 

Ovaj tjedan punog Mjeseca za tebe je radikalan putokaz. Ako ćeš i dalje tvrdoglavo ići putem koji si odabrala, a koji nije baš dobar za tebe (znaš to, ali si ne želiš priznati), moguće je da udariš glavom u staklena vrata. Dakle, dobro razmisli i kreni ispravnim putem – onim koje osjeća tvoje srce. Velika je vjerojatnost da ćeš tamo naći puno sreće, a i nekoga tko će popuniti prazninu u tvom srcu. 

via GIPHY

Strijelac 

Tečaj joge, gong terapija, intervalni post, bungee jumping  postoji li neka samospoznajuća disciplina u kojoj se još nisi iskušala? To je vrlo pohvalno, a u teoriji i jako dobro. Ideš od jednog izazova do drugog i stalno si u potrazi za smislom. Pun Mjesec u vodenjaku želi od tebe ovaj tjedan sljedeće: pragmatičnost i razum. 

Možda vas zanima Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima moraju u kolovozu donijeti važnu odluku Rubrika Life&style Life&style

Jarac 

Bez brige, pun Mjesec u vodenjaku i kompletan Svemir sigurno te neće udaljiti od tvojih uspjeha. Doista neće! Međutim, nastat će neka sitna kolebanja, apel na tvoju dušu da ne zaboraviš da se svašta još oko tebe događa – dobro pogledaj oko sebe, mogla bi pronaći osobu s kojom bi mogla provesti puno vremena. Za početak odbaci nepotreban balast i odmah će ti biti lakše! 

Vodenjak 

Sada ćeš doživjeti jedan sasvim poseban trenutak koji ovaj tjedan možeš slaviti na razne načine. Naime, pun Mjesec je u tvom znaku – to se događa jednom godišnje i neka je vrsta kozmičkog rođendana. Živi svoj osjećaje! I da: i one najdivljije, najzabranjenije, najluđe…

via GIPHY

Ribe 

Život, jedna dugačka i mirna rijeka… Ah, to bi bilo doista lijepo, a za osjetljive riblje duše još ljepše. Međutim, činjenica je da nije baš tako – naprotiv, sve se događa istovremeno, često završava u kaosu te dolazi do neočekivanih sudbinskih promjena – znaš sigurno to sve i sama. Ovaj tjedan smiješ objesiti na klin svoju spremnost na žrtvu i pomoć te misliti isključivo na sebe i svoju rijeku! 

Možda vas zanima Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima očekuju velike promjene još ovog ljeta Rubrika Life&style Life&style

Ovan 

Puno sigurnosti, malo nepredvidljivosti, točno planiranje – sve ide prama tvojim pravilima i kako si si zamislila. To kao da je isprogramirano u tvom DNA vatrenog znaka. Ovaj pun Mjesec u vodenjaku podsjetit će te na suprotno i pripremiti ti malo kaosa. Dopusti mu to. I možda ćeš čak (potajno) malo i uživati. 

Bik 

Sve što se nalazi u tvojim – vrlo urednim i zahtjevnim – idejama i zamislima, rado će svatko pogledati i prihvatiti. S punim mjesecom dolaze i nove ideje, koje možda neće biti jednake tvojima, ali će te privlačiti. To je dobra prilika za tebe da napokon skupiš snagu i kreneš u kreneš u nepoznato. Budi hrabra i kreni u nepoznata polja – isplatit će ti se! 

via GIPHY

Blizanci 

Napuštanje ti – barem na papiru –lako pada. Drugim horoskopskim znakovima je znatno teže napustiti vlastite uhodane staze. A ti relativno rado ideš nepoznatim putevima. Sada je, osobito uz pomoć punog Mjeseca, krajnje vrijeme da postaneš radikalna: dobro razmisli i jasno odluči što želiš u svom životu. A što ne želiš. Budi dosljedna, čak i ako ti to teško pada.

Rak 

Nemoj zaboraviti, a niti napustiti ono što si zaradila ili dobila tijekom svog života. Svoje najveće blago, svoja sjećanja – to smiješ i moraš njegovati, ali i dijeliti. Baci hrabar pogled, iz ljubavi prema sebi, i na drugu stranu svoje idile. Spusti obje noge na zemlju, prihvati realnost i nemoj se bojati – ponekad najprije treba pasti kako bi se potom mogla podići. 

Možda vas zanima Je li se i tebi poklopilo? 3 para horoskopskih znakova imaju najbolji seks! Rubrika Love&Sex Love&Sex

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0