Life&style

Tjedni horoskop: Jarci, vodenjaci i škorpioni će zablistati, a dva znaka će sreću naći tek nakon Nove godine

  • Ušli smo u božićni tjedan, pred nama je blagdan kojem se uvijek najviše veselimo
  • Ujedno smo ušli i u pretposljednji tjedan u godini koju vjerojatno želimo što prije zaboraviti
  • Pogledaj što očekuje tvoj horoskopski znak u ovom tjednu kada slavimo Božić

U ovakve svečane dane, koje karakterizira tradicija, još je uočljivije da je ove godine sve drugačije. Rješenje: više šljokica, više ljubavi, više finih likera…

Jarac

Dragi jarče, dobro nam došao i hvala ti što si nam vratio svjetlo. Ovim događajem stoljeća, koji ne obilježava samo zimski solsticij i ulazak sunca u tvoj horoskopski znak, ove se godine događa božićno čudo: Saturn i Jupiter tvore konjunkciju, a čini se kao da su jedna velika zvijezda, zvijezda Betlehem? Čarolija! Ah, i da, sretan ti rođendan!

via GIPHY

Vodenjak

Doista se nadamo da se još uvijek zabavljaš i slaviš. Ili opet. Uz punč i šampanjac za doručak, čak i ako si sama i već si tri puta gledala „Kevin sam kod kuće“. Dva planeta, Saturn i Jupiter, s velikim su se praskom uvukli u tvoj horoskopski znak. I tu će ostati i ovo će biti tvoja godina! Čak i ako trenutno baš i ne izgleda tako. Vjeruj u čuda! Vrijeme je za to.

Ribe

Večera za jednog? Čak i ako je ove godine sve drugačije i možda ćeš svoju ekipu moći vidjeti samo na ekranu, napravi da sve bude maksimalno najbolje. Mesne rolade! Okruglice! Kiseli kupus! Šampanjac! Vrijeme je tihog razmišljanja, a odsustvo ometanja čini nas svima stvarno svjesnima što znači svjesno slaviti kraj godine i Božić. Vrati svoja osjetila, sagledaj cijelu stvar iz druge perspektive i pokušaj gledati dalje od očitog. Ti to, kao riba, možeš!

Ovan

Ovan je također tajni ljubitelj Božića - sada je slučaj da nam u ovom trenutku treba tvoj apsolutni pionirski duh. Kad su stare tradicije ugrožene, a nitko u crkvi ne pjeva „Tihu noć“ u pratnji zbora ili jede kiflice od vanilije, tada su nam zaista potrebne nove ideje. Samo naprijed i pomoći ćeš nam pronaći svjetlo u ovoj uistinu izvanrednoj situaciji. Sa svježim idejama - bez obzira na to jesu li to slike koje su tvoja djeca donijela u lokalni starački dom. Ili košara puna iznenađenja pred vratima gadnog susjeda. Donesi nam ljubav i svjetlost!

via GIPHY

Bik

U redu. Zaista je tužno, ali i jasno, da na bikove – koji štuju naviku - na potpuno drugačiji način utječe činjenica da je ove godine sve drugačije. U svim tim promjenama, međutim, postoji i zaista sjajan poklon. Jednostavno ga moraš otvoriti i pokušati promijeniti svoju perspektivu. Pa čak i ako od jutra do mraka ne uživaš u gurmanskim delicijama i ne veseliš se sa svom (odabranom) rodbinom, molimo te, pokušaj se uljepšati što je više moguće. To jednostavno duguješ svojoj zvijezdi vodilji, Veneri. Navuci lijepu haljinu i cipele, čak i ako ih samo ti možeš vidjeti.

Blizanci

Nadamo se da si se oporavila od pomrčine, da više ili manje imaš pod kontrolom svoju frizuru i da si na neki drugi način obnovljena. U svakom slučaju, u ovom bismo trenutku htjele reći jedno: ti si kraljica komunikacije - zato te molimo da se pobrineš da se Božićni internetski poziv odvija sa svom rodbinom iz svih zemalja. Tvoja je sveta dužnost povezati sve i sva. Dakle, napiši pozivnice, napravi popis, pošalji jelovnik i preporuke za vino. Na Internetu, naravno. Na taj način ćeš sakupljati karma bodove, ali i vječnu zahvalnost. A glupi rođak može biti „mute“ – hm, koliko je to super?!

Možda vas zanima Ova 3 horoskopska znaka mogla bi imati problema na Božić, moraju se čuvati burnih svađa Rubrika Life&style Life&style

Rak

Naša apsolutna sućut ide i rakovima. Posljednji dani 2020., ove senzacionalne godine, u kojoj smo iskusili toliko novih stvari, naučili toliko toga i svejedno, vau – rakovi će imati još i pun Mjesec. Ali, više o tome sljedeći tjedan. Sada možeš vidjeti kako svoju čežnju za skladom, zdravom obitelji i sigurnošću nekako držiš pod kontrolom. Ako je moguće, nemoj sama popiti sav šampanjac. Prvi je korak prepoznati svoje osjećaje i razviti stav prema njima. U drugom koraku izražavaš svoje osjećaje, premda svi to ne mogu. Ali, to je važno za tvoj osobni duševni blagoslov...

via GIPHY

Lav

Zimskim solsticijem se 21. prosinca svjetlost ponovno pojavljuje i polako, ali sigurno postaje malo svjetlije svakim danom. Aleluja! To je vrsta kolektivnog ponovnog rođenja koje se, naravno, ne može dogoditi bez porođajnih muka. Osim toga, imamo jedan veliki zahtjev za sve naše velike lavove, čak i ako hodaš samo od stola u blagovaonici do kuhinje: budi nam uzor svima kad trebamo biti hrabri. Molimo te da obučeš prekrasnu haljinu Dolce & Gabbana na kojoj su sove, velike kreolske naušnice i, naravno, nakit s velikim kamenom. Glamur može biti prava stvar za dušu, a to nitko ne zna tako dobro kao lavovi. Sretan Božić!

Djevica

Čekali smo nevjerojatnih 2000 godina na ovaj trenutak: 21. prosinca nije samo trenutak zimskog solsticija, na taj su dan Saturn i Jupiter u konjunkciji i toliko su blizu da izgleda kao da su nebeska božićna zvijezda. Možemo se nadati da će ovo dočarati malo mira na zemlji. Čak i kao vječno kritična djevica možeš vidjeti ovo zviježđe golim očima i uvjeriti se u čaroliju na nebu. Ovo su zaista dobre vijesti i možda će te malo utješiti da se ove godine sve toliko razlikuje od onoga što bismo željele. Novi svjetovi žele nova pravila! Sve najbolje!

Možda vas zanima Jesu li zvijezde pogodile? Najbolji božićni filmovi za svaki horoskopski znak Rubrika Life&style Life&style

Vaga

Vage također imaju posebno vrijedan zadatak s kojim mogu/smiju/trebaju ugoditi ne samo bebi Isusu, nego i svim dragim ljudima i dobrom raspoloženju oko sebe. Jednostavno se koncentriraj na svoj najljepši i najveći talent, na čuvanje mira, uspostavljanje ravnoteže i brigu o diplomaciji. Zamahni štapićem i pusti da ljubav pršti kao da nema sutra.

via GIPHY

Škorpion

Božić na drugačiji način. Ne smeta ti toliko kao drugima, pa ti ne smeta to što možda nema svih tih svečanosti, bez guske, bez drvca, ali uz vegetarijansku večeru iznenađenja i zamjensku jelu. Sjajno. Ova snaga je dar, jer to podnosiš kao nijedan drugi horoskopski znak u našem prekrasnom zodijaku. Sukladno tome, uživaš u svakom trenutku. Učini to drugačije i lijepo - prema svojim pravilima.

Strijelac

Sunce se pomiče jednu kuću dalje u zemljano hladni znak jarca. Ali, nebo ima vrlo posebnog džokera, mali božićni poklon za tebe. Venera je gost u tvom horoskopskom znaku do 7. siječnja i sa sobom donosi mnogo čarolije i prisnosti iz svoje nebeske vožnje. Pitanja koja ćeš si moći postaviti tijekom sljedećih nekoliko tjedana odnose se na blizinu i udaljenost. Gdje uzimaš svoju slobodu, a gdje daješ partneru prostora. Sada imaš dovoljno vremena, vatre i nadamo se strasti da ispitaš sve ove teme. Venera je uz tebe!

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Photo: Shutterstock/Getty

Komentari 0