Life&style

Tjedni horoskop: Jarci i ribe će biti neodlučni, a za dva znaka će biti - supersretan tjedan!

  • Ludnica – već je lipanj i nalazimo se, čisto matematički, na polovici godine
  • A s druge strane, zadnjih nekoliko mjeseci pitale smo se ima li dan doista samo 24 sata – imaš li i ti taj čudan osjećaj?
  • Pogledaj što otkrivaju zvijezde za tvoj horoskopski znak u tjednu od 1. do 7. lipnja 2020.

Pun mjesec u znaku strijelca pojavit će se 5. lipnja, a uz to imat ćemo i polupomrčinu mjeseca. To će nam donijeti optimizam koji nam je sada svima potreban.

Blizanci

Želimo ti sve najbolje i iskreno ti čestitamo rođendan! Sunce je sada opet na točki na kojoj je bilo u vrijeme tvog rođenja. I onda neka netko kaže da je astrologija bez veze. Uživaj u svojim danima – sve će ti ići od ruke i nema prepreke koju nećeš s lakoćom svladati.

via GIPHY

Rak

Rakovi su osjetljivi na Mjesec pa je tjedan punog mjeseca za tebe obično vrlo intenzivan – i to osobito ako još dođe do pomrčine… Bit ćeš toliko puna energije da ćeš moći čupati drveće. Također ćeš biti ludo sretna – toliko da ćeš, ako već ne cijeli svijet, barem svoju obitelj zaraziti svojom srećom.

Možda vas zanima Ova 3 horoskopska znaka vole njuškati i vjerojatno će uhoditi partnera Rubrika Life&style Life&style

Lav

Dakle, sada napokon dolazi tvoje vrijeme – pun mjesec u znaku strijelca pojavit će se 5. lipnja i jednostavno će te „povući“ prema naprijed. I to na raketni pogon! Bit ćeš puna vatrene energije i bacat ćeš iskre oko sebe. Samo je jedna stvar bitna i nikako je nemoj smetnuti s uma: fokusiraj se! Svoje srce i svoj um, svoj intuitivni radar usmjeri na svoje ciljeve. Nema loših misli!

Djevica

Nekako… nisu neke stvari baš potpuno jasne. Usprkos tvom sjajnom godišnjem horoskopu, nekako se povlačiš u sebe i potajno mrziš sve što radiš – a radiš samo ono najnužnije. To tako ne ide! Napravi polugodišnju bilancu i budi iskrena prema sebi – koje si ciljeve ostvarila, a koje ne? Koje gumbe moraš pritisnuti da ti voda krene na mlin? Pokreni se, krajnje ti je vrijeme!

via GIPHY

Vaga

Polupomrčina Mjeseca u kombinaciji s Marsom koji stoji poprečno sa Suncem – to može vagu izbaciti iz ravnoteže. Ovaj tjedan neće biti idealan za tebe. Naime, konflikti su programirani i teško ćeš ih izbjeći. Umjesto da se diplomatski izvučeš, bezglavo ćeš se miješati u sve i sva. Pokušaj dvaput, triput promisliti prije nego nešto kažeš ili poduzmeš.

Škorpion

Pun Mjesec u znaku strijelca je u tvom direktnom susjedstvu – nastat će veliki tulum, a kozmički DJ će iz dana u dan pojačavati ritam i zvuk. Međutim, polupomrčina Mjeseca donijet će i puno ljutnje – i nekako će ti se na trenutak poremetiti dobre vibracije. Međutim, to će vrlo brzo proći i ovaj tjedan možeš raditi sve, ali doista sve što ti pričinjava zadovoljstvo.

Strijelac

Aleluja – došao je tvoj trenutak u godini kada će doći do nekog kozmičkog novog rođenja. Pun Mjesec je u tvom znaku i prati ga polupomrčina – sezona eklipse! To će pojačati učinak Mjeseca na tebe – u pozitivnom smislu! Dakle, veži se – polijećeš! U svim područjima života!

via GIPHY

Jarac

Teme, koje se pojavljuju uz ovaj puni Mjesec, odgovaraju vrijednostima blizanaca: pravda i poštenje, sposobnost tolerancije, ljubav prema slobodi. Tvoja zadaća je sljedeća: ispitaj što za tebe znači osobna sloboda, koje stvari si spremna ograničiti i kako se možeš nositi s time. Naime, očekuje te bogat ljubavni život – pa čak možda i bračna ponuda.

Možda vas zanima Jesi li među njima? Ova 4 horoskopska znaka imaju najveće šanse postati bezobrazno bogati Rubrika Life&style Life&style

Vodenjak

Na sreću, postojite vi, dragi vodenjaci – osobe koje, kad sve vrije, kuha i iskri na rubu eksplozije, su uvijek spremne za razgovor, suosjećanje i opuštajuću lakoću razumijevanja kod različitih mišljenja. To nam svima sada jako nedostaje – hvala! To će ti se mnogostruko vratiti – budi strpljiva i svoja – isplatit će ti se!

Ribe

Jako voliš maštati – toliko da ponekad živiš u zabludi, odnosno u nekom svom svijetu iz bajke. Loša vijest: ti nisi Pipi Duga Čarapa! Dobra vijest: ti si sama stvaraš svoju realnost – dakle, pogledaj je realno i promisli o njoj. Vrijeme je da se počneš boriti sa svojim sjenama! Postani bijesna! Aktiviraj svoju vatrenu energiju!

via GIPHY

Ovan

Pun mjesec donijet će ti puno dobrih stvari. Primjerice, pregršt pozitivne energije. Međutim, ipak moraš pripaziti da svoju vrijednu energiju ne trošiš na apsolutno nepotrebne konflikte. Kako se ono kaže: „Mudro biraj svoje bitke!“ To za tebe vrijedi osobito ovaj tjedan!

Bik

Svaki čovjek ima u sebi unutarnjeg liječnika, neki ugrađeni liječnički modus. Ovaj tjedan idealan je za to da aktiviraš u sebi svoju energiju za samoliječenje. Možeš – i moraš – napraviti za sebe puno više nego što to misliš. Zvijezde će ovaj tjedan donijeti bikovima potrebnu hrabrost za samoispitivanje – i rješavanje nekih loših navika.

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0