Life&style
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Jarce, lavove i djevice čeka sjajan zadnji tjedan u godini, ali neki bi ga trebali prespavati

  • Evo dobrih vijesti: iza nas je još jedna, uistinu ne baš tako laka godina
  • Međutim, premda možda nije sve bilo optimalno, bilo i puno dobrih i lijepih stvari
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak 

Premda se trenutačno nakupljaju raznovrsne planetarne energije, važno je koncentrirati se na ono pozitivno, na ono što je puno svjetla. Ako ćemo pozitivno razmišljati te djelovati u tom duhu, dogodit će se nešto dobro – za tebe i tvoju okolinu. Dakle, glavu gore i s novom godinom u nove životne pobjede! 

Jarac

Mala napomena: jesi li znala da cimet sadrži više od 100 tvari koje su dobre za zdravlje? Popis pozitivnih svojstava kreće se od hipoglikemijskih do protuupalnih te čak djeluje protiv bolova! Dakle: odvoji dovoljno vremena da pojedeš koju zvjezdicu s cimetom! To je važan zadatak, jer se loše energije koje sada dolaze iz svemira prilično dobro neutraliziraju s užicima. Dakle: jedi zvijezde s cimetom, uživaj u čaši dobrog vina, svom dragom, glazbi, izlascima…

via GIPHY

Vodenjak

U svim raspravama o zdravstvenim mjerama, vodenjaci su ti koji brinu da se voljeni dovoljno naspavaju, jedu kiseli kupus, šetaju zimi po prirodi i prisjećaju se svih dobrih starih kućnih lijekova. Svemir želi da podsjetiš ljude oko sebe na sve te alate. Također važan alat: okupi sve ispred televizora i barem jednom pogledajte „Sam u kući“. Najbolji lijek.

Ribe

Ideja o Božiću nije se izvorno temeljila na ludilu poklona, ludilu za kuhanim vinom i slasticama. Ionako vjerojatno zadnjih nekoliko mjeseci vjerojatno nisi bila raspoložena za to. Kao riba si duhovno biće, nemoj to zaboraviti! Sjeti se stvarne poruke Božića (#ljubav #mir #zajedništvo) i razmisli o tome kome želiš nešto donirati ili gdje možeš učiniti nešto dobro upravo sada.

Za ove horoskopske znakove će 2022. godina biti vrlo izazovna Možda vas zanima Za osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka će 2022. biti težak izazov Rubrika Life&style Life&style

Ovan

Sljedećih nekoliko dana bit će doista teško, jer se na nebu formira kvadrat Saturna i Urana. Saturn želi očuvati sadašnje stanje, a Uran želi nešto novo - može doći do poneke svađa, osobito među generacijama. Konkretno, ti (pošto si ovan) poludiš više od ostalih! Stoga stani, diši i ostani smirena! Ako budeš mira, sama ćeš odlučivati kako ćeš reagirati.

via GIPHY

Bik

Bikovi vole da stvari budu ugodne i vrlo tradicionalne. Nikako nije dobro ako nema krastavaca u francuskoj salati, amarilis ne procvjeta na vrijeme ili vrh božićnog drvca nema zvijezdu! Ove godine možeš se malo skulirati i vidjeti ne bi li neku tradiciju možda mogla baciti u more te napraviti mjesta za nove stvari. Svemir to tako jako želi! Otvori se novim stvarima! 

Blizanci

Teške noći između godina su posebne - u danima, a osobito u noćima između Božića i Nove godine, čini se da magične moći djeluju, a granica s Onostranim je tanka. Čak i ako blizanci nisu nužno vidoviti, imaju super dobru komunikacijsku mrežu. Stoga dobro pogledaj tko ti se javlja ovih dana i što ti pokazuju snovi.

Godišnji horoskop za 2022. Možda vas zanima Veliki godišnji horoskop za 2022.: Jupiter donosi sreću, imamo dobre vijesti za mnoge znakove! Rubrika Life&style Life&style

Rak

Kevin: „Ne želim novu obitelj, uopće ne želim obitelj, obitelj je sr***!“ Jedno je sigurno, Kevin iz filma „Sam u kući“ NIJE rak u horoskopu. Tradicije teško opterećuju rakove, oni vole sklad i svoje obitelji. Glomazni kvadrat Saturn-Uran, međutim, želi da ove godine bude drugačije. Stoga se odvaži na nešto novo. Možda novi posao, novog dečka, novi auto…

via GIPHY

Lav

Jupiter je naklonjen tvom znaku, vatri - to obično pruža onaj dodatni djelić sreće; onaj tihi glas koji odmah oglasi uzbunu kad se pečenje sprema izgorjeti; onaj trenutak kad ti se sve jednostavno dogodi i samo si sretna. Podijeli svoje blagdansko raspoloženje s onima kojima ne ide tako dobro kao tebi. To je gotovo pa tvoja dužnost. 

Djevica

„Ali, ja sam samo duša čije su namjere dobre“, mogao bi te opisati stih iz pjesme „House of the Rising Sun“, slavnog benda The Animals. U apsolutnoj čistoći svog srca, sve što doista želiš za blagdane su mir, tišina i ljudi koji se okupljaju u harmoniji. Prava bit Božića. Sjajno. Dobro je i što si već napravila sve važno i sada se doista možeš opustiti.

Ovo je najsretniji dan za svaki horoskopski znak u 2022. godini, tako kažu zvijezde

Vaga

Mars je u strijelcu i to je super za vagu, jer dobivaš dobru podršku i dodatnu snagu, što ovih dana doista možeš iskoristiti. To će rezultirati iznenađujućim susretima, bilo online ili offline. Izađi iz udobnosti svog doma, prošeći, posjeti drage prijatelje ili rodbinu koju dugo nisi vidjela. Ukratko: uživaj! 

via GIPHY

Škorpion

Totalna transformacija… hm, vjerojatno to više ne možeš čuti, a kamoli pročitati. Ali, teme škorpiona su uvijek teme transformacije i budući da smo očito još uvijek u izrazito transformativnoj fazi, trebamo te opet, dragi škorpione. Međutim, prvo se pobrini da nađeš dovoljno prostora za sebe kako bi ponovno mogla pomoći drugima. Sve što sada napraviš za druge, dvostruko će ti se vratiti! 

Savršen prvi korak prema podznaku Možda vas zanima Flertovanje po horoskopu: Ovako će svaki horoskopski znak napraviti savršen prvi korak Rubrika Love&Sex Love&Sex

Strijelac

Iza tebe je još jedna veličanstvena sezona. Nedavno si zapalila svoje rođendanske svijeće, a s njima i svoje svjetlo. Osvojila si nove horizonte i napravila odvažne planove. Sada je vrijeme da sve to provedeš u djelo. To je sada tvoja glavna zadaća i to jako važna! Naime, sljedeća godina mogla bi biti najbolja godina tvog života. Samo naprijed! 

Photo: Shutterstock

Komentari 0