Life&style
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Jarac, vaga i škorpion su u blistavoj formi, ali za neke baš i nemamo dobre vijesti

  • Sada samo polako i nemoj odmah krenuti punim gasom! 
  • Naime, planeti upozoravaju da trebamo pažljivo pisati svoje planove te krenuti polako prema cilju
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak

Apsolutno nije vrijeme za pretjerane performanse i napore! Sada je važno dobro se opustiti i sakupljati energiju! Nemoj juriti, jer bi lako mogla skrenuti s puta te izgorjeti od želje. Ako nešto ne ide, stani! Ovaj tjedan imaj stalno na umu poznati slogan: „Polako, ali sigurno!“ Naime, 14. siječnja počinje zloglasni retrogradni Merkur, a njegova vladavina trajat će tri tjedna. 

Jarac

Juhuuu, tri torte, dvije zabave i barem jedan doručak u krevetu. Ove godine možeš se malo ugledati na „Emily u Parizu“. Ni ona nije htjela puno pompe, ali je dobila trostruku čokoladnu tortu sa prskalicama, mega večeru... i skandal (OK, to je bolje izbjegavati). U suprotnom, međutim, vrijedi sljedeće: slavi život!

via GIPHY

Vodenjak

Oni koji su rođeni u znaku vodenjaka uvijek imaju na umu budućnost. To je s jedne strane zbog činjenice da si zračni znak koji razmišlja brže i vizionarskije od drugih, ali s druge strane i zbog tvog položaja u zodijaku – dosta si visoko. Odatle imaš dobar pregled. Iskoristi svoje perspektive i inspiracije za dobrobit cijelog čovječanstva!

Ribe

Znamo da ti nije lako! Nije lako osjetiti sve. U bajkama bi, logično, bila princeza na zrnu graška. Sada je vrijeme da skupiš svo svoje nježno suosjećanje pa ga koristiš za sebe te si oprostiš ako si „ponovno“ pretjerala samo zato jer nisi mogli podnijeti „neke vibre“. Zaštiti se! Skuliraj se! 

Možda vas zanima qqwe Miss7 Horoskop

Ovan

Bilo bi dobro vrijeme da nastaviš svoj program vježbanja. Naime, vježbanje sada možeš koristiti da malo uravnotežiš energije i osiguraš si ravnotežu. Inače bi te nestrpljenje ovih dana moglo dovesti u glupu poziciju. Dakle, boksaj, pleši, trči, što god, važno je da si u pokretu. Van s ljutnjom, unutra s ljubavlju. Budi u pokretu!

via GIPHY

Bik

Prvi tjedni u godini uvijek izgledaju kao vrlo neugodna provjera stvarnosti. Nakon svih tuluma, nastupa žestoko, kolektivno otrežnjenje, što se osjeti nekako i u općem raspoloženju. Ako si odlučila novu godinu započeti u strogom režimu prehrane (i pića), nemoj si dopustiti prestanak uživanja u raznim stvarima, jer to obično dovodi bikove u osobito loše raspoloženje! Dakle, budi dosljedna u svojim planovima, ali planiraj si povremeno pokoju gurmansku nagradu.

Blizanci

14. siječnja ponovno dolazi vrijeme zloglasnog „retrogradnog Merkura“ i uskoro počinje njegova prva od ukupno četiri epizode. Dakle, u sljedeća tri tjedna trebaš biti oprezna. Sve radi temeljitije i prije svega pažljivije nego inače. Tvoj moto sljedećih nekoliko tjedana trebao bi biti „Dvaput provjeri!“, jer kao blizanac osobito osjetljivo reagiraš na Merkur i njegove pokrete.

Možda vas zanima Rođeni pod 'nesretnom zvijezdom': Ova 4 horoskopska znaka kao da namjerno bježe od sreće Rubrika Life&style Life&style

Rak

Najavili smo to prošli tjedan i ponovit ćemo za svaki slučaj: pun mjesec koji se trenutno gradi na nebu odvija se u tvom znaku. Čudesno je okruglo lijep i poput je „prosvjetljenja““, ali nemoj se iznenaditi ako osvijetli nekoliko prilično neugodnih tema. To je dio „plana“! 

via GIPHY

Lav

Ti prvi tjedni nove godine uvijek su nekako čudni. Blagdani nisu ni prošli, a već se rutina vraća. A ipak, ove godine nekako sve to ide malo sporije! Mladi mjesec u jarcu dao nam je miran ton, Venera se okreće, a Merkur slijedi – tako da ima dovoljno vremena da se sve poduzme vrlo polako. Čak i ako to opterećuje tvoje lavlje srce, budi strpljiva!

Djevica

Dakle, polako, ali sigurno, možeš se pripremati za još jedan krug „retrogradnog Merkura“. Od 14. siječnja službeno je u retrogradnom stanju, ali sada je već u takozvanoj fazi sjene, pa ponovno imamo minimalno tri tjedna vremena da naučimo puno o našoj komunikaciji. Pošto je Merkur ipak tvoj planet, ne brini, budi mirna i sretna, jer sve će biti u najboljem redu. 

Ovo je najsretniji dan za svaki horoskopski znak u 2022. godini, tako kažu zvijezde

Vaga

Nakon napetosti prošlog tjedna, zapravo zaslužuješ barem još tjedan dana dodatnog odmora - na skijaškim stazama, sa svježim snijegom i savršenim jutarnjim suncem. Jesmo li pogodili što ti se vrti po glavi? U svakom slučaju, ovaj tjedan je doista stvoren za malo više uživanja i mira. I neka ostane tako i dalje…

via GIPHY

Škorpion

Godina 2022. započela je vrlo glatko, mlad mjesec u znaku jarca postavio je miran ton, a trenutačno je u jarcu iznadprosječan broj planeta. To je dobro i pomaže ti ostati na zemlji, steći jasnoću i postići svoje ciljeve korak po korak. Zapravo, to je super za tebe! Samo cool i samo naprijed – i na ljubavnom i poslovnom planu očekuju te lijepe stvari. 

Strijelac

Ne brini, doista nisi ništa propustila - u slučaju da misliš da nisi još ispunila svoje godišnje ciljeve za 2022. godinu. Doista cijenimo tvoju predanost i volimo tvoje vizije. Ali, nemoj brzati, smiri se! Venera je retrogradna, Merkur će 14. siječnja krenuti retrogradno – sada je vrijeme za odmor! Tvoje vrijeme tek dolazi…

Ova torbica odgovara tvom horoskopskom znaku Možda vas zanima Modni horoskop: Ove su torbice koje najviše odgovaraju svakom horoskopskom znaku Rubrika Moda Moda
Photo: Pixabay

Komentari 0