Life&style
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: jarac, ribe i bikovi imat će sjajan tjedan, a tri znaka trebaju još odmora

  • Napokon smo ispratili 2021. godinu te dočekali novu! 
  • 2022. godina bit će prazno platno koje možemo ispuniti svojim snovima i talentima
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak 

Mlad mjesec u znaku jarca (2. siječnja) trenutak je koji je zapalio nebesku raketu želja. Pravo je vrijeme za ostvarivanje snova, na poslovnom, ali i na ljubavnom planu. Ali, nemoj ništa poduzimati ako osjetišćaš stres, jer ti neće uspjeti, a to bi bila šteta! 

Jarac

Ne samo da ti je ovih dana rođendan, nego se planeti također vrte oko tvoje kraljevske glave u pravom smislu te riječi! Venera, doduše retrogradna; Merkur, koji je odgovoran za našu komunikaciju; transformator Pluton; sunce, pa čak i mjesec na nekoliko dana! Ovo je apsolutno čaroban trenutak za doista dobre i bezbrižne dane. 

via GIPHY

Vodenjak

Nakon što je Jupiter, naš sretni planet, prošle godine vrlo dobronamjerno stao uz tebe, sada počinje faza ispitivanja s njegovim novim položajem u znaku riba. Dinamična si i puna suludih planova, a sada, zahvaljujući Marsu i mladom mjesecu u Jarcu, neke od njih doista možeš provesti u djelo i pokrenuti važne stvari. Najbolji dan ovaj tjedan: utorak!

Ribe

OK, mrak, nadamo se da ste rezervirali romantičnu večeru ispred tapete sa zalaskom sunca uz pratnju klavira. Neptun u tvojem znaku je ovaj tjedan na spoju s Venerom. Sada te čekaju duboki osjećaji koji bi ti doista mogli promijeniti život. Sada, u vrijeme jarca, osjećaš takvu jasnoću u svom životu da si i sama potpuno iznenađena.

Ovan

„Uvijek su izvanredne ideje donosile izvanredne uspjehe“, mudre su riječi mudrog Lava Tolstoja. U pravo vrijeme, jer mladi mjesec u znaku jarca želi nas vrlo jasno podsjetiti na naše poslanje ovdje na zemlji. Jarac vlada 10. kućom, našim glavnim sjedištem, pa je idealan trenutak za razmišljanje o bliskoj budućnosti, za provjeru ulaganja i stvaranje reda u poslovima i karijeri.

Ovo je najsretniji dan za svaki horoskopski znak u 2022. godini, tako kažu zvijezde

via GIPHY

Bik

Možeš se doista radovati jako dobrom tjednu punom ljubavi. Venera je retrogradna, ali samo iz perspektive Zemlje! Idealan je trenutak za intenzivno znanje i zlatne spoznaje. Sada doista možeš napraviti pozitivan zaokret u stvarima srca. Sjajno, osobito zato jer nova energija donosi i puno novih prilika – drži oči širom otvorene!

Blizanci

Nakon svih uzbuđenja protekle godine sada bi ti dobro došlo malo tišine. Naravno da je super kada je zabavno, glasno i puno ekipe, ali doista je važno za tebe, a Merkur i Neptun ti to savjetuju, da imaš neku vrstu unutarnje kontemplacije. Sada upotrijebi tipku MUTE te napuni baterije. Početak tjedna također te može ludo izmoriti! Koristi svaku priliku za opuštanje. 

Za ove horoskopske znakove će 2022. godina biti vrlo izazovna Možda vas zanima Za osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka će 2022. biti težak izazov Rubrika Life&style Life&style

Rak

Zvijezde te gledaju vrlo prijateljski, moglo bi se reći gotovo s ljubavlju. To je sjajno i predstavlja sjajan početak nove godine. Mladi mjesec odvija se u suprotnom znaku, jarcu. Zatim, u sljedeća dva tjedna, naše omiljeno nebesko tijelo svakim danom postaje sve više okruglo sve dok ne zasvijetli zlatna lopta - iz kojeg znaka? Tako je! Tvojeg! Sjajno!

via GIPHY

Lav

Pravi je trenutak da doista iskoristiš pravu priliku! Merkur i Mars ovog tjedna imaju vrlo pozitivan utjecaj na tebe. Na primjer, nove kontakte uspostavljat ćeš bez napora i gotovo kao nešto što se podrazumijeva. Ali, nemoj zaboraviti da čak i ako ti se puno toga dogodi, i ti sama moraš poduzeti nešto. Stoga nazovi, pošalji e-mail i pitaj.

Djevica

Ovog tjedna svi bi željeli biti djevice: naime, apsolutno si dobro raspoložena. Također si puna energije i imaš dobre ideje. Mladi mjesec u zemaljskom znaku jarcu osigurava da tvoji snovi sada pronađu plodno tlo. Iskoristi ovaj odlučujući trenutak. Ali, nemoj se preforsirati, koristi trosjed svake slobodne sekunde koja se pojavi!

Ovi horoskopski znakovi promijenit će stil u 2022. godini Možda vas zanima Ova 3 horoskopska znaka mogla bi totalno promijeniti imidž 2022. godine Rubrika Life&style Life&style

Vaga

Sunce i Venera plešu u kvadratu! Kvadrati su uvijek trenuci napetosti Ali, i to će ubrzo proći. Sada je doista dobro vrijeme da ne budeš tako skromna cijelo vrijeme. Naime, to je ono što Mars i Merkur žele da sada napraviš. Nagradi se, zavrijedila si! 

via GIPHY

Škorpion

Sada je vrijeme da se fokusiraš na najvažnije! Golema energija jarca želi da vrlo dosljedno radimo na sebi i svojim ciljevima. Susret Venere i Sunca u znaku jarca obećava ti sretnu ruku, osobito kada su u pitanju financije. Pogledaj kako možeš zaraditi dodatni novac! I ne, ne kaže nitko da trebaš igrati poker. Ali, mogla bi! Odigraj barem Loto. 

Strijelac

Agilna, poduzetna i svježa krećeš u novu godinu, zahvaljujući doista  visokoj koncentraciji energije jarca. Mnogi veliki planeti sada žele da se doslovno složimo i suočimo s novom stvarnošću. Početkom tjedna  je mladi mjesec u znaku jarca i predivan trenutak za izgovoriti želju naglas. I implementirati je.

Photo: Shutterstock

Komentari 0