Life&style
Tjedni horoskop

Tjedni horoskop: Bikovima sve ide od ruke, lavovi se bude, ali mnogim znakovima će biti jako burno!

  • Trenutačno se doista puno toga događa! 
  • Usred smo nemilosrdnog vremena eklipsa, između pomrčine mjeseca i sunca
  • Pogledaj što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak 

Osim pomrčina, Pluton, Saturn i Merkur su retrogradni. Za neke horoskopske znakove mogu se sada zatvoriti vrata. Naravno, samo kako bi im se pokazali novi putevi. Nemoj dopustiti da te ovaj tjedan izbaci iz takta!

Ova četiri horoskopska para ne bi trebali biti niti prijatelji, a kamoli u ljubavnoj vezi

Blizanci

Ovih dana na blizance posebno utječu pomrčine sunca i mjeseca. Zato trenutačno postoji samo jedan savjet: odmori se, noge u zrak i uživaj u životu! Za rođendan se možeš prepustiti djeci, prijateljima ili partneru. Sretan rođendan!

via GIPHY

Rak

Kao rak jako cijeniš svoju zajednicu i obitelj. Međutim, unatoč popuštanju epidemioloških mjera, nemoj pretjerivati i sve ih posjećivati. Pogledaj sebe i svoju razinu energije. Zašto se igrati živcima? Svaku posjetu dobro odmjeri, donijet će ti dugoročno zadovoljstvo! 

Možda vas zanima OK, ovo je 5 najgladnijih horoskopskih znakova. Jesi li među njima? Rubrika Life&style Life&style

Lav

Sada je pravo vrijeme da smjelo pogledaš unazad. Vjerojatno ćeš se sjetiti stvari koje su izgledale davno zaboravljene. Javit će se stari prijatelji s kojima se već dugo nisi čula. Svemir ti također šalje snove koji ti mogu pomoći. Sve što trebaš jest pročitati znakove i protumačiti ih. Zadrži optimizam: uskoro će ti se sve posložiti točno onako kako želiš! 

Djevica

Zadnjih godinu dana doista je neko čudno, neočekivano, nepredvidljivo vrijeme. Toga ti je već dosta! I razumijemo te. Sada za tebe nije vrijeme za donošenje velikih odluka. Sada je vrijeme da se dobro odmoriš od svega. I ti si imaš pravo dati oduška! 

via GIPHY

Vaga

Vaga se smatra izuzetno odlučnim bićem unutar zodijaka. Sada i u narednim tjednima možeš, zapravo, čak i trebaš napraviti stanku. Naime, Merkur je retrogradan i usred smo pomrčine sunca i mjeseca. Ovo je poziv svemira da razmisliš, preispitaš se i procijeniš određene stvari. Udari šakom po stolu i riješi se nepotrebnog tereta! Dosta je bilo! 

Škorpion

Škorpioni vole transformacije, to je njihovo prirodno stanje u kojem žive - međutim, ova dva tjedna (do sljedećeg mladog mjeseca 10. lipnja) trebala bi se pokazati iscrpljujućima čak i za otporne škorpione. Ništa nije onako kako se čini! Provjeri sve činjenice dvaput, čak i tri puta! Nazovi sve i neka ti se potvrde sastanci. Moraš biti vrlo oprezna na poslu! Ostalo vrijeme odmaraj i leži, po mogućnosti na svježem zraku!

Zašto je prekrasno imati horoskopski znak blizanaca u svom životu Možda vas zanima Zašto je prekrasno, ali ponekad i jako izazovno imati horoskopski znak blizanaca u svom životu Rubrika Life&style Life&style

Strijelac

Promjene su se trebale dogoditi od punog mjeseca prošle srijede, a koji je bio u tvom znaku. Misli su ti stoga u stalnom pokretu. Ali, budi oprezna: to može dovesti do kratkog spoja. Molimo te da pričekaš trenutak prije nego što daš otkaz, vjenčaš se ili razvedeš! U ovim intenzivnim vremenima ne treba se žuriti. Dakle, vježbaj smirenost, pažljivost i strpljenje! Vrijedno je truda...

via GIPHY

Jarac

Usred smo transformacije. Vrijeme tada prolazi užasno brzo, donosi iznenađujuće preokrete i jednostavno iscrpljuje. Zato nemoj pretjerivati. Posegni u sebe i slušaj što ti govori. Ne moraš samo stalno raditi. Priušti si odmor. Puno odmora… 

Vodenjak

Vodena bića često sjede na dvije stolice. Ne mogu se odlučiti i spontano dati svoje mišljenje. U ovom je trenutku drugačije: sve se jasno vidi. Sada bi se trebala zamisliti i osvrnuti se. To, naravno, nije lako za osobe usmjerene na budućnost poput tebe! Dakle, sada je vrijeme za vježbanje!

Jesi li među njima? Ova 4 horoskopska znaka imaju najveće šanse postati bezobrazno bogati

Ribe

Vruće pitanje tjedna: što možeš ostaviti iza sebe - s ljubavlju i pažnjom, naravno? Što se smije oprostiti? U kojem je trenutku pretijesno i nastavljaš plivati sama? Odgovore na ova pitanja možeš pronaći u svojim snovima, meditacijama i unutarnjoj komunikaciji. Čini se da nakon toga slijedi niz akcija... Vrijeme je za promjene – nabolje! 

via GIPHY

Ovan

Puni mjesec proteklog tjedna iscrpio te je i gurnuo do krajnjih granica. Ali, to ti je također omogućilo da stekneš važno iskustvo. Sada je važno integrirati ono što si naučila u svakodnevni život. Osvrni se na prošlost - bez prosuđivanja i ocjenjivanja. To donosi mir i spokoj! A što se tiče budućnosti, ovih dana te očekuju romantična druženja i vrlo ugodno flertovanje.  

Bik

Bikovi se smatraju znalcima. Barem je to pretpostavka u astrologiji. Zapravo, to je također umjetnost, jer možeš uživati i primati radost ako si sretna i zadovoljna svojom trenutačnom situacijom. Upravo će ti ove misli trebati u skorije vrijeme, koje se već tako intenzivno najavljuje. Trebamo uzore u zadovoljnim ljudima! 

Možda vas zanima Žene koje redovito vježbaju znaju koliko ova jedna stvar utječe na kvalitetu treninga Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock

Komentari 0