Life&style

Tim Burton priprema 'Bubimira 2' u kojem će glumiti Michael Keaton i Jenna Ortega kao Lydijina kćer

  • Zvijezda serije 'Wednesday', Jenna Ortega, navodno je u pregovorima za ulogu u filmu Tima Burtona 'Bubimir 2'
  • U originalnom filmu 'Bubimir' briljirao je Michale Keaton kao 'zločesti' Bubimir, dok je Winona Ryder bila Lydija Deetz
  • U drugom dijelu bi Jenna Ortega trebala glumiti Lydijinu kćer… 

Izvori tvrde da je Jenna Ortega u pregovorima za ulogu kćeri Lydije (Winone Ryder) iz originalnog filma 'Bubimir' iz 1988. godine. Također se tvrdi da produkcija drugog nastavka treba započeti u svibnju ili lipnju ove godine, pri čemu se očekuje da će Tim Burton opet biti redatelj, a Michael Keaton opet glumiti Bubimira.

 | Autor: IMDb IMDb

Na nastavku se u Warner Brosu radilo neko vrijeme prije nego što ga je produkcijska kuća 'Plan B' Brada Pitta službeno prihvatila u veljači prošle godine. 

Izvorni 'Bubimir' fokusiran je na Charlesa (Jeffrey Jones), Deliju (Catherine O'Hara) i Lydiju Deetz (Ryder), koji žive u kući koju su prije živjeli Maitlandovi (Alec Baldwin i Geena Davis). Maitlandovi su poginuli u prometnoj nesreći, ali njihovi duhovi se žele ponovno nastaniti u njihovoj bivšoj kući, regrutirajući Bubimira (Keaton), 'bioegzorcista', da prestraši Deetzeove.

Oči šitom otvorene Možda vas zanima Seks na velikom platnu: od komičnih do vrućih, ovih 16 filmskih scena proglasili su najboljima svih vremena Rubrika Life&style Life&style

Film je dobio pohvale kritičara i zaradio 74 milijuna dolara u Sjevernoj Americi, a budžet za snimanje bio 'tek' 15 milijuna dolara. 

Razgovori o nastavku filma 'Bubimir' krenuli su 2013. godine, kada je Keaton potvrdio da razgovara s Burtonom o snimanju nastavka. Burton je pak 2014. godine rekao da mu je nedostajao lik Bubimira, rekavši: „Postoji samo jedan 'Bubimir', a to je Michael. Postoji i scenarij, avolio bih ponovno raditi s njim. Mislim da je sada veća prilika nego ikada... Nedostaje mi taj lik. Ima nešto što je katarzično i nevjerojatno u tome. Mislim da smo bliže cilju nego ikad“. 

Winona Ryder je potvrdila da se radi na filmu kad je nastupila u “Late Night With Seth Meyers” 2015. godine.

Vijesti o Orteginoj mogućoj ulozi u 'Bubimiru 2' došle su u vrijeme dok se popularna mlada glumica pojavljuje na velikom platnu u filmu 'Vrisak 6', koji je dosad dobio sasvim dobre kritike. 

Možda vas zanima Novi hit na Netflixu: 'Jedi, moli, voli' na hrvatski način, s Goranom Bogdanom koji se skinuo do kraja Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix

Komentari 0