Life&style 19. travnja 2022.

TikTok trik za lakše ispijanje vina: "Toliko je dobar da je zapravo opasan"

TikTok @mattdalrymple8.
  • Novi način za lakše ispijanje vina postao je viralan na TikToku
  • Video u kojem jedan korisnik na bocu vina stavlja sportski čep pregledan je više od 3,5 milijuna puta
  • Njegovim trikom mnogi su oduševljeni, hoćeš li ga i ti isprobati?

TikToker Matt na svojem je profilu @matt_dalrymple8 podijelio video koji je od tad postao viralan, a sve zahvaljujući triku za lakše ispijanje vina. Sa svojim neobičnim načinom pijenja vina koji su mnogi nazvali “genijalnim”, Matt je na videu prikupio više od 3,5 milijuna pregleda!

@mattdalrymple8 drinking from a wine n*pole is the only way to do it 🤷🏼‍♂️ (i’m 23 btw tik tok) #wine #WomenOwnedBusiness #OscarsAtHome #nj #jazzy ♬ original sound - Matthew Dalrymple

Vino obično pijemo tako da ga prvo natočimo u za to predviđenu čašu, no Mattov trik taj korak preskače i tvrdi da je njegov način “najbolji način za konzumiranje vina”. Video započinje s Mattom koji govori “Pozdrav, imam bocu vina i pokazat ću vam koji je najbolji način da to vino popijete”.

“Prvo otvorite bocu, a nakon toga na vrh samo prikvačite uski sportski čep od Smart boce vode.” “Možete se osjećati poput sportaša dok pijete svoje vino”, našalio se Matt.

 | Autor: TikTok @mattdalrymple8 TikTok @mattdalrymple8

Možda vas zanima... Ludo, postoji držač čaše za vino i ne moraš je ispuštati dok se tuširaš ili šminkaš Rubrika Life&style Life&style

Kaže kako bi ovaj trik trebao funkcionirati na svim bocama vina koje imaju “twist off” čep, a ne klasičan pluteni čep za koji je potreban otvarač.

Matt smatra kako je ovo najbolji način za ispijanje vina, a mnogi su se u komentarima s njim složili. Njegov video dobio je i 560 tisuća lajkova. Mnogi su mu u komentarima zahvalili što je sa svima podijelio svoju “mudrost” i napisali kako jedva čekaju isprobati ovaj način ispijanja vina.

 | Autor: TikTok @mattdalrymple8 TikTok @mattdalrymple8

“Genije. Inovator. Biznismen”, “Ovo je opasna informacija i na njoj ti zahvaljujem”, samo su neki od komentara.

Možda vas zanima... Ovo je 7 najbogatijih TikTokera na svijetu - od frizerke do aviomehaničarke Rubrika Stars Stars
 

Komentari 0