Life&style

The Weeknd postaje i glumačka zvijezda, u novom filmu glumit će s Wednesday Addams

  • Pjevač The Weeknd dobio je svoju prvu ulogu u dugometražnom igranom filmu 
  • U još neimenovanom filmu glumit će sa glumačkim zvijezdama Jennom Ortegom i Barryjem Koeghanom
  • Nedavno je The Weeknd postavio i jedinstveni glazbeni rekord

Kad je riječ o glazbi, The Weeknd, pravog imena Abel Tesfaye, jedan je od najuspješnijih umjetnika ikada. Međutim, sada se kanadski pjevač očito želi dokazati i u filmskom biznisu. Naime, glazbenik trenutačno radi na svom dugometražnom prvijencu.

Nicolette Sheridan Možda vas zanima Ovih 9 glumaca jako su se naljutili kada su njihovi likovi u hit serijama neočekivano ubijeni Rubrika Life&style Life&style

Udružit će se s Treyem Edwardom Shultsom, koji će režirati film i biti koscenarist s Tesfayeom i Rezom Fahimom. The Weeknd je također jedan od producenata. Daljnji detalji o još uvijek neimenovanom filmu još nisu poznati, ali zna se da je projekt u produkciji. 

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

U glumačkoj postavi trebali bi biti i Jenna Ortega, poznata iz Netflixove serije 'Wednesday', te Barry Keoghan, kojeg možemo gledati kao prostodušnog Dominica u tragikomediji 'Duše otoka' ('The Banshees of Inisherin'), a njegova izvedba je nominirana za Oscara i Zlatni globus 2023. godine. 

Jenna Ortega kao Wednesday Addams | Autor: Instagram @netflix Instagram @netflix Jenna Ortega kao Wednesday Addams

 | Autor: 20th Century Fox 20th Century Fox

Ovo je prva prava glavna uloga The Weeknda. Godine 2019. glumio je samog sebe u hvaljenom filmu 'Uncut Gems' uz Adama Sandlera. Također se pojavljivao i na televiziji. Napisao je i 'glumio' u epizodi animirane serije 'American Dad' 2020. godine. Glumi i u HBO-ovoj seriji 'The Idol', na kojoj je također radio i surađivao s kreatorom 'Euforije' Samom Levinsonom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Weeknd (@theweeknd)

Glazbeni rekord

Nedavno je The Weeknd postavio fantastični glazbeni rekord: on je prvi glazbenik u povijesti Spotifyja koji ima 100 milijuna slušatelja mjesečno. „Službeno je: 27. veljače 2023. godine je The Weeknd postao prvi izvođač u povijesti Spotifyja koji je dosegao 100 milijuna slušatelja mjesečno“, objavili su sa Spotfyja na društvenim mrežama. Ovaj 33-godišnjak već drži rekord za najslušaniju pjesmu svih vremena na Spotifyju: hit 'Blinding Lights' pušten je nevjerojatnih 3,4 milijarde puta. 

Možda vas zanima Najbolji filmovi i serije koje stižu u ožujku: True crime poslastice, film o Tetrisu i serija s Meryl Streep Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0