Life&style

'The Unofficial Sims Cookbook', uz ovu kuharicu možemo pripremiti ista jela kakva jedu Simsi

  • Tražiš fora poklon za blagdane? Ili pak sebi želiš priuštiti nešto originalno? Imamo super ideju! 
  • Svi fanovi legendarne računalne igrice 'Sims' mogu lako naučiti kako pripremiti obroke koje jedu njihovi i omiljeni 'Simsi'  
  • Kuharica pod nazivom 'The Unofficial Sims Cookbook' ('Neslužbena Sims kuharica') može biti i genijalan božićni poklon  

Jesi li igrala igricu 'Sims'? Ako nisi, zasigurno si čula za nju, jer ova kultna igrica već više od 20 godina uveseljava milijune ljudi diljem svijeta. Riječ je o računalnoj simulaciji u kojoj se upravlja likovima iz virtualne obitelji. Ti likovi, pošto se radi o realnoj simulaciji, jedu, a sigurno su se mnogi barem jednom zapitali kakvog bi okusa bila hrana koju računalni likovi pripremaju i poslužuju za večeru. Sada to možemo saznati iz 'The Unofficial Sims Cookbook'. 

 | Autor: Amazon Amazon
 
'Sims kuharica' sadrži mnoštvo recepata iz popularne igrice, a među njima se nalaze i slavni specijaliteti poput 'Chili Con Carne', 'Silly Gummy Bear Pancakes', 'Grandma’s Comfort Soup', 'Minty Mocha Cupcakes', 'Mac and Cheese' i mnogi drugi. Kuharica sadrži sveukupno 85 recepata, uključujući slastice, pića, večere, pa čak i predjela. 

Možda vas zanima 3 ukusna prijedloga za ručak koji vam neće oduzeti previše vremena Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Sims (@thesims)

U ovoj maštovitoj knjizi recepata na čak 176 stranica nalaze se najpopularnija jela iz 'Simsa', s lijepim ilustracijama i slikama koje prikazuju gotov proizvod, a čak možeš vidjeti i iz koje je verzije Simsa određeni recept stigao na stranice ove fora kuharice.

 | Autor: Amazon Amazon

Sims kuharica dostupna je za narudžbu putem Amazona, a cijena je 15,40 dolara (oko 14 eura). 

Možda vas zanima Harry Potter kuharica dobila je nastavak. Krije recepte za magična jela i čudesne napitke, ali treba požuriti... Rubrika Life&style Life&style
Photo: Pr

Komentari 0