Life&style

'The Buccaneers': Izašao je sočan prvi trailer za novu seriju u stilu 'Bridgertona'

  • Dok strpljivo čekamo treću sezonu omiljene serije 'Bridgerton', ove jeseni stiže nam još jedna prava poslastica
  • Serija 'The Buccaneers' nalik je 'Bridgertonu', a produkcija i glumačka postava nimalo ne zaostaju, dapače! 
  • Zamisli djevojke iz 'Bridgertona' kao Amerikanke poslane u London, s puno novaca i 'nepoštivanjem stoljetne tradicije'

Ako možeš zamisliti što bi se dogodilo da se Amerikanke pojave i poremete dijamantni bal kraljice Charlotte i ideja ti se svidi, 'The Buccaneers' bi mogla postati tvoja nova omiljena serija. 

Dok čekaš treću sezonu 'Bridgertona', ove jeseni stiže nešto potpuno novo i jako, jako dobro. Ubrzo nakon 'Regency ere' te serija poput 'Bridgerton' i 'Sanditon', skupina mladih Amerikanki sprema se poremetiti viktorijanski London u novoj Apple TV+ seriji, The Buccaneers', koja će se premijerno prikazati u studenom 2023. godine. 

A sada konačno imamo i trailer! 

Na temelju ovog trailera čini se da nas očekuje puno zabave uz 'The Buccaneers'.

'Djevojke s novcem, muškarci s moći. Novi novac, stare tajne', stoji u opisu serije koji je objavio Apple TV+. 'Grupa zabavnih mladih Amerikanki uletjet će u London 1870-ih u uskom stezniku, započinjući sukob anglo-američke kulture s osvježavajućim nepoštivanjem stoljetne europske tradicije. Poslane da si osiguraju muževe i titule, ali žele mnogo više od toga, a reći 'Uzimam!' samo je početak...'

One Piece Možda vas zanima Serija 'One Piece' potukla je rekorde serija 'Wednesday' i 'Stranger Things' na Netflixu Rubrika Life&style Life&style

Zvuči dobro? evo što još znamo o seriji…

Prvo i najvažnije, kada izlazi serija? 

Prve tri epizode bit će dostupne 8. studenog 2023. Od tada će nove epizode izlaziti svaki tjedan do 13. prosinca. Taman na vrijeme za izlazak treće sezone Bridgertona 14. prosinca! U prvoj sezoni bit će osam epizoda.

 | Autor: Apple TV+ Apple TV+ Foto: Apple TV+, serija 'The Buccaneers'

Kao i Bridgerton, 'The Buccaneers' se također temelji na romanu

Zapravo, većim dijelom… Serijal je inspiriran nedovršenim romanom pokojne Edith Wharton, 'The Buccaneers', koji je objavljen 1938. godine, nakon smrti dobitnice Pulitzerove nagrade godinu dana prije. Istoimena TV miniserija emitirana je na BBC One 1995., u kojoj glume Carla Gugino, Alison Elliott, Mira Sorvino i Rya Kihlsted.

 | Autor: Apple TV+ Apple TV+ Foto: Apple TV+

Tko je sada u glumačkoj postavi? 

Najprepoznatljivije ime vjerojatno je Christina Hendricks, koja će utjeloviti gospođu St. George. Pridružit će joj se druge poznate glumice, Kristine Froseth i Alisha Boe, koje će glumiti Nan St. George i Conchitu Closson. Ostale članice družine su Josie Totah kao Mabel Elmsworth, Aubri Ibrag kao Lizzy Elmsworth, Imogen Waterhouse kao Jinny St. George i Mia Threapleton kao Honoria Marable. 

Što se tiče muškog dijela, tu je Josh Dylan kao Lord Richard Marable; Guy Remmers kao Theo, vojvoda od Tintagela; Matthew Broome kao Guy Thwarte; i Barney Fishwick kao Lord James Seadown.

 | Autor: Apple TV+ Apple TV+ Foto: Apple TV+, serija 'The Buccaneers'

Tko je još uključen? Spisateljica i kreatorica serije Katherine Jakeways predvodi isključivo ženski kreativni tim, uključujući redateljicu dobitnicu BAFTA nagrade Susannu White te Beth Willis, koja je nominirana za nagradu BAFTA.

Možda vas zanima Netflixova serija 'Tko je ubio Jill Dando?' istražuje do danas neriješeno ubojstvo poznate BBC-jeve voditeljice Rubrika Life&style Life&style
Photo: Apple TV+

Komentari 0